Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) no ale coś tam wyszło, trochę obrobiłam, napis dodałam i będzie;-)
a tutaj, na ostatniej wizycie u połoznych, pytałam o to i mówiła, że do roku dziecko powinno wypijać tak między 500 a 600 ml. U nas jest jeszcze 4 razy, bo on na jedno posiedzenie nie wypije za dużo, maks 150ml, a kiedyś było po 180 i więcej. Tak więc rano kaszka 150ml na mm, potem o 16-ej 150mm, na noc kaszka 150 i o 4-5 rano flacha 150. Próbowałam dać mu parę razu ten jogurcik dla maluchów po 6-ym miesiącu, ale coś nie bardzo...jakby krosteczki po nim dostał
nie jestem pewna, ale tak mi się wydaje. Czyli zostawiam mu te porcje, które pije.
yyyy żeby tylko model jeszcze chciał współpracować....
Muma a komu pachnie rozami???:-):-):-):-)

to może teściom trzeba podpowiedzieć w jakiś sposóbże mogliby by dorzucić co nie co więcej
;-) a prezent kosmetyczny fajny ,ja lubię kosmetyki ale ja prawie w ogóle się nie maluje
mi M perfumy kupuje bo to taki bezpieczny prezent 
a Twoja dynia jest słodka :****
a wiesz,że ja w domu siedzę i nie mamy dzieci to my musimy o babci grobie nie wspomnę bo do niego to w ogóle nikt nie chce dbać 

a jak Julka mają jakiś bal na haloween?

Tzn koszulę już miał na pogrzebie...ech..
:*
Trwały zajęcia muzyczne, czyli panie tanczyły z dziecmi w rytm.... dicho z lat 80-90
A z sąsiedniej sali dobiegało "Jaaaaa uwieelbiam jąąa, ona tu jeeeest i tańczy dla mnie"

Myslałam,ze dzieci do "dziecinnych" piosenek tancza na takich zajeciach

dla Młodej sie poświeciłam i mięcho zrobiłąm
Ale zrobiłam je z mięcha zmieszanego z kaszą jaglaną, marchewką, cebulką no i nie smażone, ale pieczone. Nie wiem jakie wyszły, doprawiałam 'na oko"
eM twierdzi , ze dobre;-)
Zawsze po takich wizytach w śmieciożarciodajniach pobolewa mnie zolądek.