reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka -dużo sił Ci życzę i szczerze współczuję, no i eMowi zdrówka !!!
szyszunia - no czas najwyższy odpocząć trochę :tak: choć się nie wyśpisz już zbytnio to jednak zawsze coś ;-)

Aleksis
coś też się nie mogę doliczyć tych Twoich tygodni ale miejmy nadzieję, że gin wie co robi. Lepiej wcześniej niż później:tak:

U mnie smutno dzisiaj, szaro i wtorek - równo 6 tygodni.. Dzisiaj patrzyłam co tam nowego w Tchibo online też trochę pod kątem prezentów i gdzieś tam tak błyskawicznie mignęło mi: ooo to Hani kupię :-:)-:)-(

Ja gotuję chilli con carne ale nie wiem czy mi pomoże a tortu już nie ma:-(

Olek śpi ale zanim zasnął to odstawił taki koncert, że dopiero mi w uszach przestało dzwonić...

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczynki

ja właśnie rybkę na parowar wrzuciłam :tak:więc Aleksis nic ciekawego ;-)
Muma co takiego robisz na obiad?? chili con carne? a co to jest??
szyszka a Ty jeszcze nie na zwolnieniu ??

hej dziewczynki,

ufff...dopiero mam troche luzu, ciekawe jak dlugo. Zjadlam zupe, bo tylko to jakims cudem udalo mie sie zrobic dzis i chyba se strzele kawke.
U nas piekna pogoda, zrobilam 3 prania i widze, ze slonce zaszlo....szlak!!
ostatnio u nas taka wilgotnosc powietrza byla wysoka, ze mi sie pranie zasmierdzialo:-:)-( dlatego chcialam wykorzystac te kilka promieni listopadowych:tak:

Ani@k fajnie, ze sie odezwalas! Tez pamietam, ze bylam tak niezorganizowana jak ty, poniekad do tej pory cos tam mi zostalo:-D:-D

Aleksis ja przewiduje dziewczyneczke, ale to juz wiesz:-)

Muma ja tez robie i lubie chilli con carne ale ide na latwizne i kupuje gotowy sos, ktory dodaje do miecha, potem kukurydze, fasole czerwona i heja! pozostalosci zawsze mroze:-D
Ale jak pasuje maslanka do tego to nie wiem:eek: nie macie potem jakichs rewolucji kibelkowych:szok::-D

Szyszka ales zabalowala!!!:-):-)

Katiuszka czyli masz dwojke dzieci w chacie?? ojoj.....pamietam jak moj sie rozchorowal calkiem niedawno, to na poczatek dostal taki porzadny opiernicz i potem jakos nie zdychal jak zwykle:-p:-pale do dzis mi wypomina ta zje.bke:-D:-D

Gochson ja nie mam pojecia zielonego o zabawkach, ale moze Alex pomoz cos nie cos, bo ona przehodzila to z Cudem:tak: mnie sie podobaja zawsze zabaki edukacyjne, tylko dzieciom pewnie juz mniej:confused2:

Yyyy, ide sobie zrobic ta kawe...nie wiem co zrobic na kolacje, mam wyschniety mozg.

Dziewczyny ależ Wy pyszności robicie na obiad. Ja to zawsze cos na szybko, bo jak wracam z pracy koło 17 to mi szkoda czasu siedzieć nad garami.

Pieknaszyszunia to widze, że imprezka sie udała.

Muma a co Oluś dzisiaj taki koncert urządzał ?

Gatto u nas słońca brak, ale mam dobrą wentylację w domu. W niedziele kupiłam trochę ubranek dla Adasia (kupuje używane) i trzeba było je poprać. Jakoś tak przejrzałam te jego stroje i wygląda na to, ze połowa już jest za małych. Kupiłam też buty, ale się okazało, ze niestety nie wejdą mu na jego szeroką stopę. Będę musiała obstrykać i sprzedać.

zuzanka jak się zalogowałam to też mam starą wersję.

U nas ostatnio na topie wszelkie zabawki (ija ija). Taką straż pożarną to potrafi zepsuć w ciągu dwóch dni. Zresztą co się dziwić jak robi crash testy. Kładzie na kanapie i puszcza w dół. :szok:

Gochso pichcę bo siedzę w domu a jak pracuję to też w sumie pichcę tylko wtedy nie codziennie :-) Lubię karmić ludzi:tak:
A Olek marudził bo chciałam żeby zasnął w domu a nie w wózku jak zwykle, trochę nam zeszło, w końcu się spocił, dostał piciei i z tym piciem odleciał...

Gatto - nam maślanka do wszystkiego pasuje, czasem z ogórem kiszonym i jakoś nic się nie dzieje;-)

Ja po zalogowaniu też mam starą wersję bb.

Miłego popołudnia Dziewczynki, ja się już wyłączam

reklama
Do góry