reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto spoko, 3 godzinki to dobry start, ja też tak zaczynałam, a potem stopniowo o godzinkę wydłużałam sobie prackę. Lecz nadal nie jestem w stanie pracować normalnie codziennie. Tym bardziej, że pracuję w soboty, ale nawet jakby nie to wracać o 17.30 i widzieć dziecko raptem ze 2-3godziny dzinnie to bym nie dała rady. Choć jeśli by trzeba było, to cóż...

No ja się nie podpisuję pod teorią o eMach, bo mój kurna robi sporo i jak już robi to 8 razy lepiej ode mnie. Właśnie kąpią się z bobuchem. Codziennie zajmuje im to coraz więcej czasu, bo się razem bawią. Pół godziny to minimum i wtedy mam czas na FB i BB.

reklama
Dobranoc babole!
Jutro ide do robotki, więc raczej nie wpadnę, albo pózno. No chyba, że mi ktoś nie przyjdzie, to wpadnę przez fona. :-)
Ahoy!

Gatto fajnie że mała polubiła basen. Trochę rozrywki dla niej no i dla Was. Fajnie, że masz możliwość na 1/2 etatu, ja wracałam na cały więc było trudniej. Szybko zleci i będziesz miała więcej czasu dla małej.

tere fere ja niestety na cały etat. Z jednej strony mam mało czasu dla synka, ale z drugiej strony to jakieś urozmaicenie. No i wychodzę do ludzi. Jak byłam na macierzyńskim to mi brakowało kontaktu z ludźmi.

Witam przy kawce. Siedzę w pracy i przeglądam zabawki dla małego. Niedługo święta i Mikołaj, więc trzeba coś powybierać. Macie jakieś pomysły na prezenty dla 19-miesięcznego kawalera ?

Hej Kobitki,

Gochson - nie ma to jak zająć się czymś miłym w pracy :tak:;-) A może jakiś zestaw instrumentów dla całej rodziny ?? Z tego wychodzi fajna zabawa:tak: Jest teraz tyle możliwości a już pewno mnóstwo macie:tak:

Gatto - co do chłopa to mój też zrobi przeważnie lepiej ode mnie ale zapędzić go do tego to już wyższa szkoła jazdy :-D Generalnie luzik, odpocznij kochanie, jest przecież czysto itp A wie, że lubię gotować i tu się w ogóle nie wcina. Choć ostatnio po tym mięsie od Taty stwierdził, że on też chyba musi zacząć coś gotować:tak:
Co do powrotu do pracy na 3 czy 4 godziny to zazdroszczę takiego powrotu. U mnie 8 z dojazdami to wychodzi 10.5 :-( Więc nieprędko.

katiuszka - Olek się nie boi odkurzacza ani suszarki, wręcz przeciwnie lubi je :happy: Nareszcie się czymś różnią ;-):-) No to farbuj się i pokazuj nam !!

tere fere - miłej pracy , nie zapracuj się za bardzo :tak:

Reszta śpi ??? Niektóre już kolejny dzień :baffled::happy:

Miłego wtorku !!!:-)

Hej
Ja nie śpię..za to zamieniłam sie w mleczarnie :-Dnie mam szans na dorwanie laptoka a z komórki ciężko sie zalogowac. Patryk codzień mnie czymś zaskakuje, przewraca sie z plecków na bok, głośno reaguje śmiechem, dłużej można Go zabawić choć nadal bardzo lubi pierś. W końcu mężczyzna więc co sie dziwić! ;-)
Aaa no i sie ślini czasami ale to chyba jeszcze nie zęby..
Ja nadal nie zorganizowana. Czas mi ucieka nie wiem kiedy..
BB podczytuje FB podgladuje..
Wieczorkiem wpadnę na kompa.
Buziaki :***

Hej Babolki!!!
wpadam na chwilkę, bo później to już nie wiem. eMa mam w domu, choryyyyy....no to wiecie....szkoda gadać:baffled:
Całuję Was wszystkie i się żegnam!!!
ps. idę spisać przepis na kaszę jaglaną z czymś tam...noo to od kok.o:tak:
Może wpadnę jeszcze.
Miłego dnia!!!!

Gochson oj masz racje z tym urozmaiceniem. Dlatego ja wrocilam po 3tyg do pracy. Ale nie musze calego etatu dybac,dzieki Bogu,bo bym sie zatesknila. Choc Adas jest juz w miare duzy to tez inaczej. Mysle,ze za rok tez bede juz na caly etat pracowac.

No zmykam do babeczki.

no cześć

katiuszka fotkę to musisz zarzucić nie ma innej opcji :no: współczuję eMa chorego :tak:

a mnie się podoba wygląd bardziej czytelna strona jest :tak::tak::tak:

ściskam Was cieplutko bo u Nas jakaś piździawa się zrobiła i zimno :confused2::baffled: i uciekam do fryzjera podciąć tylko końcówki ,żeby nie było :-)nic nie robię więcej.

Miłego dnia dziewczynki

Powinni karać za pobudkę o 11 z minutami, :szok:
Muma toczę się jeszcze, od soboty po bejbiszaler to odsypiam, goście dopisali, Mieszko dostał tyle prezentów ze szok, trzeci pokój by się przydał:tak:
Świadkowa została do pon, wiec trzeba było się nią zając.
Dziś lecę po L4 do lekarza i koniec kieratu.
A tym czasem lecę poczytać co żeście dokładnie pisały bo nie ma mnie dwa dni a tu nowe www forum i w szoku jestem :-D

Sle dla potrzebujących:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Hej,

u mnie tez ponuro, eM sie wnerwia, bo mu kom programu nie chce zainstalowac, ma urlop to same wiecie jak to jest

Katiuszka, Gatto-ja mam podobnie z tymi odczuciami po fryzjerze...Mam dosc miekkie wlosy, wymodeluje, dam lakier i po paru h g..o z fryzury. Farby tez teraz nie daje, poczekam az stuknie 12 tygodni przynajmniej. Fajnie, ze Cristi lubi wode i sie nie boi. Jasne, korzystajcie z dobrodziejstw basenu
A z Julusiem nie bedziecie smigac tez na basen? Moze by mu sie podobalo, czy macie za daleko w Tym Londku na basen?
Terefere, Gochson nielatwo prawda tak zostawiac Maluchy i pojsc do pracy...Ja sama nie wiem jak to bedzie, bo wiadomo mniejszy etat mniejsza kasa a wydam na benzyne niewiele mniej..Ah, na razie mam czas kombinowac co i jak

Katiuszka tak to bede juz badania genetyczne, bo moj gin mi wspisal 31 pazdz. 9 tc do ksiazeczki ciazy, czyli wg niego za 2 tygodnie, tj.14 listopada to bylby 12tc+4. Juz sama nie wiem o chodzi, bo wg USG urzadzenia GE Voluson E8 to bylby wczoraj 8tc+3. Wiec juz sama nie wiem o co chodzi. Moj gin ma Sonoace...Muma mi pisala, ze w 14tc na 95% lekarz przepowiedzial plec Olka, a w 19 to juz na 100%, wiec bede musiala jeszcze poczekac troche. Moja bratanica zyczy sobie kuzyneczke:tak: bo w tym roku urodzil sie 1 kuzyn, a drugi w grudniu, wiec ja moge zrozumiec ze woli, aby byla kuzynka

Zuzanka co pichcisz dzis na obiadek?
I Ani@k sie odezwala, milo...Pisz czesciej Kochana
Alex zdrowka dla Cuda! I dla Ciebie duuuzo sil!

Do góry