reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi - to na 100% Twoja nadżerka, ale chyba trzeba będzie zdrowo popościć :confused:
To dobrze, ze jutro masz wizytę, uspokoisz się nieco. Pewnie jutro już będzie słychać tętno?
A mierzysz może tempe? Bo tempa potrafi powiedzieć, czy trzeba się martwić czy nie.

reklama
witajcie,
Sensi,mam nadzieje,ze wszystko w porzadku u ciebie...

Vonka, super ,ze podoba ci sie w nowej pracy,bo nie zawsze jest to ewidentne...

u mnie sie zaczynaja dni plodne i kolejne dwa tygodnie czekania...
zauwazylyscie,ze na forum nie ma sierpniowek?
moja biedna choinka stoi w salonie do polowy ubrana... mialam wczoraj dokonczyc ale mi sie tak nie chcialo....

Ewo teraz jest ok czyli nawet plamki krwi:tak::tak:
Mam nadzieję, że Twoja choinka jest sztuczna, bo w przeciwnym razie na Święta będzie goła podwójnie: bez dekoracji i bez igieł:-D:-D:-D:-D

Sensi, tylko sztuczna... zywa owszem ladnie pachnie ale po pierwsze jest z nia duzo balaganu a po drugie,nie mialabym sumienia kupic drzewka na kilka tygodni,zeby mi bylo ladnie w domu i pozniej wyrzucic na smieci... ono musialo rosnac kilka lat... moze jakbym miala kominek i mogla pozniej spalic,ale tak to mi szkoda takiego marnotrastwa.... a moja sztuczna tez jest ladna,tylko dekoracje sobie zrobilam bialo,niebiesko,srebne w tym roku... lepiej by wygladaly czerwono,zielono,zlote... ale,ze juz mialam inne to kupie dopiero na przecenach na przyszly rok czerwone... mialam ja ubierac dopiero w przyszly weekend,ale jakos tak mi sie zachcialo w niedziele,no i z moim tempem jej ubierania pewnie zdaze akurat na swieta,lol....

Sensi - musicie poważnie zastanowić się nad celibacikiem, hehehe (wredota ze mnie).
Cześć Ewa - no chyba i ja śmignę dzis do piwnicy po moją miniaturową choineczkę.
Muszę się rozejżeć za jemiołą, mój facet mówi, że nie będziemy kupować tylko on zerwie - chyba na Wielkanoc bym się doczekała ;-)Ech te chłopy... człowiek by je łyżkami jadł :-p

wiataj Carioca, tez mam miniaturowa,ktora kupilam jak przyjechalam do Kanaday, teraz bedzie super dla Joe do pokoju komputerowego.... a co do chlopow i ich pomyslow,to jest to dobra wprawa przed posiadaniem dzieci aby sie pocwiczyc w rozumieniu ich rozumowania.....

takiego mam lenia,ze mi sie absolutnie nic nie chce robic.... i okazalo sie,ze Joe nie ma wolego na swieta ( tzn. ma 25 i 26 /12 i 1/01 ) a mial miec caly okres od 23/12 do 2/01.... i ja tez sobie ten czas wzielam wolny,ale chyba jednak bede pracowac i wezmiemy tydzien wolnego w styczniu i gdzies sobie pojedziemy.... myslelismy o jakims cieplym kraju,ale skoro mam byc w ciazy to w pierwszym trymestrze nie zaleca sie latania samolotem,wiec zostanie nam nasza piekna aczkolwiek raczej lodowata w tym czasie Kanada....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry