reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Najko witaj w naszym gronie :-D :-D
Życzę Ci żebyś szybciutko zlokalizowała swoją fasoleczkę :tak: :tak: i czym prędzej mogła obdarowywać pozytywnymi ciążowymi fluidkami.:cool2:

Carioca tyle dzidziusiów jednocześnie :laugh2: :laugh2: musiałaś coś złapać. :tak: :tak:

Witaj Najko:-) Super, że będziesz z nami. :happy:
Vonko już masz tę nową pracę?
Carioca nie ma siły, przy takim "narażeniu" musiałaś coś załapać;-)
Majeczko życzę Ci z całego serca, aby nowonarodzone Dzieciątko Jezus pobłogosławiło Cię własnym dzieciątkiem.:happy:
Ewo i jak przedświąteczne porządki?:confused: ja mam remont kuchni więc nawet się nie zabieram za sprzątanie.Wigilię spędzę w pracy:-( a dwa dni świąt u mamy:-) :-) :-)
Alek,Anusieńka, Kajda , Lapisku, Lastrada ,Monik,Sensi, i wszystkie pozostałe :confused: Staraczki i przyszłe Mamusie pozdrawiam

Witajcie! Tak sobie myślę, że u nas to taki podwójny Adwent - czas oczekiwania - na Dzieciątko Jezus i na nasze dzieciątka. Ale jednak dobry przedświateczny czas, chociaż jak to przed świętami nadzieja, tęsknota przeplata się z mniej fajnymi uczuciami, zmęczeniem, rozdrażnieniem itp. Życzę tych jak najlepszych!

Witajcie dziewczyny...
zaczelam sprzatac i skonczylam gore,a dol zostawiam Joe ( odkurzenie i umycie podlog)... chce przeniesc tez komputer z gory na dol,ale najpierw chcialabym zerwac tapete w tym pokoju na dole i go swiezo pomalowac ( tapeta jest po poprzednim wlascicielu i nie bardzo wedle mojego gustu,to samo z tapeta u wc na dole- rozowe tulipany.... koszmar) ale lazienke zostawie dla moich rodzicow,oni maja wprawe w zakladaniu tapet ( bo kupilam inna,a ze jest to tylko wc to moge zalozyc tapete) , musze polozyc nowa podloge i nowy sedesik,bo stary sam sobie kiedy chce wode spuszcza i jest to za kazdym razem prawie 13 litrow... wiec za duzo zeby tak sobie swiezej wody marnowac.... a pokoj,w ktorym jest teraz komputer,bedzie pokojem dla dziecka,a jak maluch podrosnie to go przeniesiemy z drugim mauszkiem ( jak sie szybko uda) do mojego pokoju,ktory mi sluzy do szycia i jednoczesnie dodatkowa sypialnia dla gosci... wiec zamienimy te dwa pokoje.... chyba wam za duzo nie namieszalam....jest tyle do zrobienia,ze praktycznie nie wiem za co sie najpierw wziac.....
a poza tym nic specjalnego... czekam na moja owulacje i kolejne dwa tygodnie nerwowki... no i jak sie uda,to powinnam miec wynik ok 28/12 wiec dokladnie po swietach.... i wtedy przenosze sie do wrzesniowek i spotykam z wami....
Carioca77, musialo byc cudnie widziec tyle maluszkow na raz... na pewno zlapalas tez troche fluidkow dla ciebie...
Najka,witam serdecznie i powodzenia w starankach,abysmy spotkaly sie we wrzesniowkach....
Vonka,Sensi,Antila,Majeczka i reszta... milego nadchodzacego tygodnia!
jeszcze tylko 14 dni i swieta.... w tym roku musze wigilie zrobic u mnie,bo mama mi mowila,ze w nowym domu zawsze trzeba pierwsza wigilie u siebie zrobic,ale nie wiem dlaczego... w sumie to moglabym juz choinke ubrac.... zobacze jak mi czas pozwoli,bo mam kolezanke z przyjacielem na kawke wieczorem,ona jedzie na swieta do Polski-szczesciara... ja bylam za to w zeszlym roku....
ok,wystarczy... milej reszty weekendu...

Liczę na spotkanie we wrześniówkach! Ale ten mój cykl taki dziwny, nawet termometr mi się zbuntował, żebym całkiem orientacje starciła. Więc nie wiem kiedy owulacja i czy była i kiedy @ (chyba byłoby zbyt piękne, żeby nie przyszła). Tak to jeszcze nie miałam.
Fajnie byłoby bez nerwówki Ewo-Krystyno, ale wiem, nie jest to proste. Miłego wieczorka z gośćmi! Ja powinnam się położyć wcześniej, bo w pon. i czw. wstaje do pracy 5.30 i źle bardzo to znoszę.

Witam kochanet trzydziesteczki :-)

Już wróciłam:-D. Znami jest wszystko ok!:-D:tak: U mojego gina też już byłam i kazał się nieprzejmować tym mięśniakiem. POwiedział, że te na zewnątrz nie zagrażają dzidzi. Następną wizyte wyzaczył mi na 5 stycznia. W drodze z Paryża złapałam jakieś przeziębienie, ale mam pić mleczko z miodzikiem i jeść witaminki ;-).

Dziewczynki do was tez Mikołaj przyjdzie i przyniesie upragnione fasolki :-). Ja będę czekać z niecierpliwością na wsze wspaniałe dwie kreseczki:-).

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-D

reklama
Witajcie 30 -dziestki!:happy::happy::happy:

Najko
mam nadzieję, że będziesz nam towarzyszyć! Witaj:tak::tak:

o Monik wrócił i nabiera sił przed ślubem. A może w tym ferworze przygotowań ślubnych znalazłby się jeszcze czas na wstawienie fasolkowego suwaczka:tak:. Jak się czujesz mamusiu:confused::tak::confused:

Vonko jesteś zadowolona z pracki:confused:

Ewo podziwiam Cię za to, że zdecydowałaś się spędzić życie z dala od Polski. Ja jestem typem lokalnej patriotki i nie wyobrażam sobie, że mogłabym mieszkać gdzie indziej niż w miejscu urodzenia. Po studiach miałam wiele propozycji prac naukowych w dużych ośrodkach, ale ja kocham ciszę , spokój i bezludzie:happy::tak:. I dobrze mi tu z moimi zwierzątkami,ptakami, lasem, ciszą........

Carioca
życzę Ci żebys była bardzo podatna na infekcję wirusem fasoliny:-):-):-)

Antila co to za praca:confused::confused::szok::confused: że spędzisz tam wigilię:confused::szok::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry