kok.o
Fanka BB :)
czesc babolki
zuzol witamy w swiecie zombi ;-) A serio, to mnie sie nie wydaje,ze to nie kolki, one po 3-cim m-cu mijają..chociaz nie wiem jak to u wczesniaków jest
Moze faktycznie zrób jak dziewczyny pisały: daj Wam troche czasu, zmien na butle antykolkową, czeste odbicia w czasie/po jedzeniu..i poczekaj, moze cos sie zmieni. A pytałas jak jej wczesniej przygotowywali mm? Bo czasem ludzie robią inaczej niz na opakowaniu jest podane (sypią np czubate miarki zamiast płaskich, albo sypiąmniej mleka), moze robisz jej bardziej stężone ?
No i fakt ze Mała potrzebuje czasu na przyzwyczajenie sie do nowego domu i ludzi opiekujących sie nia
No i z kleikiem na noc nie eksperymentuj;-)
tere, Gochson duuuuuze buziaki dla Waszych chorowitków :* i duuzo zdrówka
katiuszka nooooo to miałaś dzień!!!! oooorany
hehe wyobrażam sobie ten Twój wybuch po rzygu Julka
no i do mnie tez możesz kartke po angielsku wysłać;-):-)
A Młoda już dzisiaj w złobku była... zresztą ja jestem padnieta
Dzisiaj musiałam w pracy być, eM Młoda zawiozł i przywiozl ze zlobka. A ona ostatnio daje popalić. Nie wiem czy to normalne, ale ostatnio ciagle krzyczy. Nie płacze, tylko jak cos chce to wrzeszczy, czasem jak czegos jej zabronię to wkurza się, wrzeszczy i pokazuje nerwa
A jak nie wrzeszczy to jęczy i buczy.. mam wrazenie,ze ciagle (pewnie nie, ale ja tych przerw chyba nie zauważam;-)) Muma czy Olek miał tam jak miał 10-11 m-cy? A może Matynka alex ? Nie wiem czy mam się martwic..może jej się nudzi? ..heh
zuzol witamy w swiecie zombi ;-) A serio, to mnie sie nie wydaje,ze to nie kolki, one po 3-cim m-cu mijają..chociaz nie wiem jak to u wczesniaków jest
Moze faktycznie zrób jak dziewczyny pisały: daj Wam troche czasu, zmien na butle antykolkową, czeste odbicia w czasie/po jedzeniu..i poczekaj, moze cos sie zmieni. A pytałas jak jej wczesniej przygotowywali mm? Bo czasem ludzie robią inaczej niz na opakowaniu jest podane (sypią np czubate miarki zamiast płaskich, albo sypiąmniej mleka), moze robisz jej bardziej stężone ? No i fakt ze Mała potrzebuje czasu na przyzwyczajenie sie do nowego domu i ludzi opiekujących sie nia
No i z kleikiem na noc nie eksperymentuj;-)tere, Gochson duuuuuze buziaki dla Waszych chorowitków :* i duuzo zdrówka

katiuszka nooooo to miałaś dzień!!!! oooorany
hehe wyobrażam sobie ten Twój wybuch po rzygu Julka
no i do mnie tez możesz kartke po angielsku wysłać;-):-) A Młoda już dzisiaj w złobku była... zresztą ja jestem padnieta
Dzisiaj musiałam w pracy być, eM Młoda zawiozł i przywiozl ze zlobka. A ona ostatnio daje popalić. Nie wiem czy to normalne, ale ostatnio ciagle krzyczy. Nie płacze, tylko jak cos chce to wrzeszczy, czasem jak czegos jej zabronię to wkurza się, wrzeszczy i pokazuje nerwa
A jak nie wrzeszczy to jęczy i buczy.. mam wrazenie,ze ciagle (pewnie nie, ale ja tych przerw chyba nie zauważam;-)) Muma czy Olek miał tam jak miał 10-11 m-cy? A może Matynka alex ? Nie wiem czy mam się martwic..może jej się nudzi? ..heh

co do spania to nie śpimy z nią bo się boję ,że ją M przygniecie
:-)
nie reaguję na te jego krzyki, bo wtedy jeszcze gorzej sobie narobię. Widzę, że skurczybyk cwany jest jak nie wiem co...bo najpierw nerw, potem obserwuje co się dzieje, jak nic to znowu nerw z większym krzykiem, a dopiero na końcu zaczyna żałośnie płakać, ale tak że ledwo mu dwie łezki spadną
czyli widać, że to szantaż nic więcej. Ewa może faktycznie jest zmęczona po tym żłobku. W końcu to jest dla niej wyprawa i wydarzenie. Nagraj ją kiedyś jak wpadnie w złość, porównamy z moim:-) aaaa wpadłam na super pomysł;-) Ty....jak Twój i mój eM nie piją kawy, a my tak...to kupmy se we dwie i będziemy korzystac na zmianę. Np. dwa miesiace ja, dwa Ty;-)