hej babolki, witam sie i ja.
Mam w domu eMa i jakas jestem albo malo zorganizowana, albo po prostu chce nadrobic zakupy, prasowanie i takie tam. Masz racje Ani@k chlop w dom, czasu niet
Ani@k kiedy te chrzciny?, bo albo nie pisalas, albo ja przeoczylam
Szyszka dzis kawusia z mezusiem byla
i dziec tez herbatnika dostal;-) czyli jak ktg ok to Mieszkowi sie nie spieszy hihi:-)
Kok.o tez mialam pisac ze dzieciaki odreagowuja zlobek/przedszkole w domu...cierpliwosci. Moja dzis 2 mandarynki pochlonela, kiwi tez lubi, ale roznie to jest..raz zje z wiekszym, raz mniejszym smakiem...moze od kiwi zalezy?
Gochson spoko luz kobieto, dopiero co zaczelas staraanka, nie ma sie co stresowac;-) co do ziolek to ty sie zastanow, bo tu po ziolkach to niezle ziolka wyszly

Aleksis nooo u nas na razie zebow 0 slownie zero, aczkolwiek je tam widze, ze ida, ale jakos przebic sie kurka nie moga. Kiedy ty wracasz do pracy?
Babolki sluchajta...posmarowalam mloda kremem hippa na niepogode i dostala wysypki. Jaki uzywacie dla waszych glutkow?, to moze mama mi podesle przy okazji swiatecznego prezentu
Aaaai nie rozsiewac mi tu chorob, bo ja nie chce!
Mam w domu eMa i jakas jestem albo malo zorganizowana, albo po prostu chce nadrobic zakupy, prasowanie i takie tam. Masz racje Ani@k chlop w dom, czasu niet
Ani@k kiedy te chrzciny?, bo albo nie pisalas, albo ja przeoczylam

Szyszka dzis kawusia z mezusiem byla
i dziec tez herbatnika dostal;-) czyli jak ktg ok to Mieszkowi sie nie spieszy hihi:-)Kok.o tez mialam pisac ze dzieciaki odreagowuja zlobek/przedszkole w domu...cierpliwosci. Moja dzis 2 mandarynki pochlonela, kiwi tez lubi, ale roznie to jest..raz zje z wiekszym, raz mniejszym smakiem...moze od kiwi zalezy?

Gochson spoko luz kobieto, dopiero co zaczelas staraanka, nie ma sie co stresowac;-) co do ziolek to ty sie zastanow, bo tu po ziolkach to niezle ziolka wyszly

Aleksis nooo u nas na razie zebow 0 slownie zero, aczkolwiek je tam widze, ze ida, ale jakos przebic sie kurka nie moga. Kiedy ty wracasz do pracy?
Babolki sluchajta...posmarowalam mloda kremem hippa na niepogode i dostala wysypki. Jaki uzywacie dla waszych glutkow?, to moze mama mi podesle przy okazji swiatecznego prezentu

Aaaai nie rozsiewac mi tu chorob, bo ja nie chce!

szkoda mi słów na niego...nie interesuje się w ogóle w nocy zmianą mnie wy****** ma
ehh