Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo matuluuuu Mikołaja zedrze z komina
;-)
jak nie bedzie starsznej zawieruchy, to skocze rano po jakieś autko. No głupio tak, żeby prezentu nie dostał, nie?

coś Ty jej dała do jedzenia??? albo Ty coś zjadłaś, a ona z cyca wyciągnęła
:-) yyy to musiało nieźle dawać, jak już panie zwróciły na to uwagę, co one przecież do takich rzeczy przyzwyczajone
Mojej szwagierki syn jak miał takie coś jak Twój Adaś (nawiasem mówiąc też Adaś) to tak schudł, że po tygodniu jak go zobaczyła bacia, to się przeraziła. U dzieci to od razu widać, ale tamtej to miał i wymioty i biegunkę, nic prawie nie jadł, no to co się dziwić. Oby dieta i te probiotyki szybko mu pomogły wrócić do całkwitego zdrówka!!!
) więc nawet nie pomyślałam o jakiś nakolannikach. Ale czasem jak go pzebieram, to kolana ma lekko zjechane;-)Wczoraj właśnie dostałam przesyłkę z kolejnymi parami, bo tamte już za krótkie. Teraz zamówiłam rozmiar 12-18 miesięcy, na metce jest rozmiar 90...nie wiem co to znaczy, no al etak jest. I rajtki sa dobre na młodego, ale powinnien jeszcze trochę w nim pochodzić.
tylko, że on się strsznie drapie. W nocy nie śpi, płacze, drapie się, ona go trzyma za rączki, ale jest jeszcze gorzej, bo sie wyrywa. Dzwoniła do mnie wczoraj zapłakana, bo nie wie co robić. Ahaa była jeszcze raz u lekarza, to dał jej Hydrocortizon (chyab tak to się pisze) to jest maść sterydowa, ale ta najsłabsza. Jutro do niej zadzonię i zapytam jak po tej maści. Może lepiej. Nie wiesz czym by to można było smarować, żeby złagodzić ten świąd? żeby chociaz w nocy spał w miarę spokojnie. Mój mały tez miał takie coś, ale raczej od czegoś z zewnątrz, dostała takie palmy właśnie, ale jego nie swędziało- na szczeście. Nie dostał nic od lekarza, tzn, żadnego leku, tylko parafinę do smarowania. No i zeszło. Ale u niej jest dużo, dużo gorzej. Jak coś wiesz, to napisz mi, ok?
Zamelduję się jutro z rana, a potem to nie wiem jak księciunio pozwoli;-)

Mieszko!!! czyś Ty zwariował??? wychodź stary, bo Ci Mikołajki przejdą koło nosa!!! i Pepa tylko dostanie prezent;-):-) nooo zawziął się Młody i ani myśli wyłazić
w sumie...może i ma rację...wieje, zimno, ciemno...wszędzie bida podobno...gdzie tu sie śpieszyć nie?;-):-) ale nie słuchaj głupot!!! po tej stronie brzucha nie jest tak źle!!! dasz radę!!! nooo to do dzieła Kolego!!!!!!:-)