reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej,

A ja dostałam dwa zimowe kremy Avon w srebrnej kosmetyczce i Tofiffee :-) Znaczy też grzeczna byłam:-p

Wieje cały czas jak cholera, u nas pole to jest odczucie inne, dobrze, że jest net- ciekawe jak długo.
Mam nadzieję, że Alma z żarciem dziś dojedzie ;-)

Lecę po kawkę,

Miłego dnia !!! :-)

reklama
cześć dziewczyny

jakiś obłęd z pogodą

Gatto ja się przyłączam z kawką :tak:

dzisiaj noc ciężka Mysza nie spała w ogóle chwilę przysnęła i dalej w ryk :-( jestem nie dospana i wnerwiona bo "wojny domowej " z M ciąg dalszy :wściekła/y: ale nie będę przynudzać.Teraz przysnęła to kliknę szybko ..
Tere chyba lepiej się jest w domciu wykurować co??jeszcze antybiotyk bierzecie :confused:
szyszka jak u Ciebie ?turlasz się jeszcze ?
Muma mam nadzieję,że u Ciebie na wsi spokój się zrobił z wiatrem i nie piździ tak?
kok.o ale się uśmiałam z Twojej Młodej :-D dobra jest agentka :-)
Gochson witaj w świecie wariatek pozytywnie zakręconych :tak:

idę się szybko ogarnę do łazienki bo już kwili ,wrócę później:tak:

Zuza wlasnie mialam sie pytac od ktorej jestes na nogach, a tu nocka cala biala. Moja mloda tez zwariowala i sie o 2 obudzila na zarcie:szok: juz tego nie robila. Ale jestem KO, bo jakos wiecznie niedospana.

Tere fere no raczej nie dostane, bo u nas tego swieta nie ma, nie obchodzi sie, wlosi nie znaja....Musialabym mojemu tluc do glowy, ale to juz nie to samo:no:
W sumie to mlodej tez nic nie kupilam, ale ja jej wiecznie cos kupuje....

Szyszka trzymam kciuki, zeby Mieszko sie wreszcie zdecydowal wylezc, choc pewnie jak slyszy o huraganie, to pierniczy sprawe:tak::-D Nie dziwie mu sie wcale hihi

Ja juz kawke mam zaliczona. Mloda padla....ja nie wiem, po kiego grzyba budzi sie o 7, zeby o 9 kimac???:wściekła/y: A ja juz nie moge....wrrrrr....

Gochson no witamy w wirtualnym swiecie wesolych inaczej hihi:happy2:

zuza ale co ten M odp.. jeszcze ?? Tak trudno pogodzić mu się z tym, że już nie jest Twoim jedynym dzieckiem ?? ;-)

U mnie niestety piździ na całego, dziś nosa nawet nie wytykam za drzwi, tzn tylko pana z zakupami wpuscić muszę.

Słuchajcie, przez pół godziny goniłam Olka przebranego w strój Mikołaja żeby mu zrobić jakaś ładną fotkę. Ułożyłam na dywanie bombki plastikowe, łańcuch , to poszarpał łańcuchem, bombką pieprznął o kafle i w nogi.
Szlag mnie trafił już, spocona jestem cała, to łobuz jeden jest !!:wściekła/y: Normalnie nie wiem jak Wy ten foty dzieciarom robicie bo mój jest taki ruchliwy, że chyba jak zaśnie to go w ten strój przebiorę:cool2: Teraz wsadziłam go do tego skoczka, niech sie wyskacze, mam go przez chwile dość ;-)
A Olek właśnie spał, burza była, wiatr gwizdał a jemu to nie przeszkadzało, no i super, chociaż tyle:happy2:

Ostatnia edycja:
Hahaahahha Muma u mnie to samo, ale nie ryzykowalam z lancuchami i babkami, ale spierniczala. Ja ustawiam opcje sport i robie milon fotek za jednym przyciskiem z czego jedna moze byc ewentualnie uzyta :-D:-D

Oooo Gatto musze tak spróbować ale to już nie to samo co słodki dzidziuś siedzący czy leżący z uśmiechem wpatrzony w swą Mamusię,,,
W przyszłym życiu może :-p

oo Muma a wcześniej nie widziałam wpisu :-) robię w takim razie edit:kurcze no tak jak tak wieje a dom nie ma osłony w postaci budynków obok to wieje strasznie ,tak jak u Nas :-(

kurcze Mysza ma stan podgorączkowy 37,2 i jesteśmy zapisane na rehabilitację i nie wiem co robić ?iść czy nie ?:zawstydzona/y::-(
prysznic szybki wzięty glutek dosypia :tak:

Ja już po kawce.

zuzanka ja myślę, że możecie iść. 37,2 to dla dzieci nie gorączka.

Muma mój Adaś dziś też spał jak zabity. Musiałam go rano obudzić, żeby eMek go zawiózł do babci no i się nie spóźnił przy okazji. Myślałam, że mi się oberwie za to, ze go obudziłam, ale o dziwo nie.

Katiuszka nasz Adaś miał czerwone plamy na zgięciach stóp, pod kolankami i pod pachami. Na szczęście go to nie swędziało. Na początku dostalismy hydrokortyzon, a potem też Advantan - taka mocniejsza maść sterydowa. Powiem szczerze, że ja ta mocniejszą bałam się stosować, żeby mu nie zniszczyć skóry - w końcu to steryd. Zmieniłam mleko na ha, zaczęłam stosować emolienty do kąpieli, no i wyeliminowałam słoiki (bo jadł jedzenie ze słoików). Byłam też u dermatologa, który stwierdził, że może być na coś uczulony - no ale jak to sprawdzić. Potem poszliśmy do alergologa i zrobili mu testy na większość pokarmów. Nic nie wyszło. Nagle po 3 miesiącach zniknęło - tak po prostu.
Trzymam kciuki aby u tego małego dziecka też zniknęło, bo to straszne patrzeć jak dziecko się męczy.

My wczoraj złożyliśmy motorek dla małego łobuziaka i się ładuje...ale będzie niespodzianka. Mam nadzieję, że nam chaty nie rozniesie.
Dziś eMek zawiózł mi mocz na posiew. Poprzednie badanie nie wyszło - napisali, że wykryto wiele bakterii i prawdopodobnie nieprawidłowo pobrany materiał. Jak juz teraz nie wyjdzie to ja już sama nie wiem...bo niby jak nieprawidłowo pobrany - sikam i tyle. Masakra.

Ostatnia edycja:
reklama
Muma, poranne bieganie przecież jest ok, spalasz co nieco :cool2:(żart)
Zuzu no to faktycznie nie masz łatwo, Mysza na głowie i jeszcze eM, az sie boje co będzie u nas....:no: Wytrwałości kobieto :*
Gatto, siedzi we mnie te małe stworzenie, pcha sie na dół, czuje sie jak na @, i to tylko tyle....
Gochson bo z tym pobieraniem to nie tak ze sikasz i juz;-):tak:, weź najpierw zapodaj tampona, umyj się, wyciągnij tampona i wtedy siknij troszkę do wc a później w pojemnik, tak mi gin mówił. Trzymam kciuki oby nic nie wykazało!!!
Tere fere, fajnie macie z tymi butkami ze tam prezenty, miło tak...no i te pierniczki takie smakowite:-)
Aleksis a Ty dzis pracująco? Uważaj na siebie!

Znów spałam 4h, kręgosłup i kości bolą...:-(
Postawiłam choinkę, świeci się, i dźwigam ten worek z wielkim prezentem ale na przodzie:-D
Na dwudniówkach już jest jedna mikołajka, urodziła si eo 00:57, drugiej rano wody odeszły, podkradły mi termin małpy jedne:wściekła/y:;-)
Głowie się co dzis na obiad zrobić dla eMa:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry