reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej :-)
I my się witamy weekendowo, zaraz na kaszkę lecimy, a potem mamy sniadanko. Jakiś smętny dzień chyba dziś będzie...:baffled:Młody coś popłakiwał w nocy, ale nie jakoś strasznie...ooo o wilku mowa...
Gochson i jak Ci się podobało wczoraj na Fb?;-) aaa to mleko co Muma daje Olkowi to Enfamil, chyba w aptece się kupuje. Ono jest bez laktozy. Masz tu linka, przeglądnij sobie
Enfamil mleko modyfikowane dla niemowląt i dzieci - W trosce o Twoje dziecko - Enfamil
Uciekam, bo sie dzieć jedzenia dopomina. Wpadne później!
Miłej soboty!!!!

reklama
Gochson Enfamil- e tez widzialam w Rossmanach, Tesco.

Muma super smacznego obiadku zycze:tak:
My dzis tez raczej relax, bylismy kupic taka mate/dywan dla Mieszka z ulicami itp;-) tylko Mieszka nadal brak:baffled:

Spokojnego weekendu babeczki.

Kupilam jednak ta humane hn bo ona ma jeszcze prebiotyk i jakos Adas wciaga. No i zamowilam w dozie gdzie cena 28 zl a u nas w aptece 37. Niezla marza.

Moj synek dzis wstal z placzem i jakas histeria. A jak pytalam czy gdzies boli to pokazywal na buzie wiec moze te zeby. Teraz spi juz prawie 2h a ja chcialam go na spacer chociaz na moment zabrac.
No coz pewnie wyjdziemy jak juz ciemno bedzie.
Katiuszka impezki na FB super. Szkoda ze tak pozno sie koncza bo ja spioch straszny jestem :p
Szyszunia opowiadaj no Mieszkowi co tam masz dla niego to moze bedzie chcial wyjsc szybiej.
Ja to sie ciesze ze moj synek wyszedl 2 tygodnie przed terminem bo to czekanie by mnie wykonczylo. A tak wzial nas z zaskoczenia i myk wyskoczyl.

tylko tu...

• Odbiór osobisty w wyznaczonych Aptekach GEMINI:
    • Apteka GEMINI Ełk, Mickiewicza 10B
    • Apteka GEMINI Gdańsk, Trzy Lipy 3
    • Apteka GEMINI Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 2
    • Apteka GEMINI Kwidzyn, Chopina 27
    • Apteka GEMINI Lębork, Staromiejska 17
    • Apteka GEMINI Malbork, Kościuszki 48
    • Apteka WAŁOWA Pruszcz Gdański, ks.Waląga 4/6
    • Apteka GEMINI Starogard Gdański, Lubichowska 14
    • Apteka GEMINI Tczew, Armii Krajowej 74
    • Apteka GEMINI Wejherowo, Kaszubska 4CDE
    • Apteka DWORCOWA Wejherowo, Dworcowa 3

ja jak zamawiam to tylko kurier za 9,90 we wro nie ma odbioru....:(
ale znowu tez ja zawsze te zakupy większe robię, z siostra na pol, zawsze ktoś się znajdzie i przesyłka na pół ;)
a przebitkę cenowa maja niezłą:tak:

Ostatnia edycja:
cześć Dziewczynki :-)
pamiętacie mnie jeszcze???

ostatni tydzień to tydzień w rozjazdach, wykorzystywałam eMa totalnie :tak: nie wiem jak ja se dam radę od poniedziałku, bo już idzie do pracy :baffled: narzekałam, narzekałam a teraz będę tęsknić za porannymi śniadankami.. ehhhh
Wspominałam kiedyś o chrzcinach, 29 grudnia się odbędą.. wszystko prawie załatwione oprócz szaty graficznej:shocked2: mam nadzieję ze się z tym wyrobię:nerd:

Muma a Ty podawałaś to mm dla Olusia jak Go karmiłaś piersią??? chodzi mi o czas kiedy miał biegunkę.. ja Patrykowi podaję żelazo w syropie i pierwszy raz łyżeczką wypił, później na sam widok łyżeczki tak zamykał szczelnie buzię że wpadłam na to że będę Mu podawać w mleku.. no i rozrabiam mm, dodaję syropek i Synuś wypija.. mam nadzieję że nie załapie że z butli lepiej :baffled: no i 100 lat dla Julci :tak: i udanej imprezy:happy2:
Gochson ja wiedziałam ze Ty masz tak na imię jak masz:tak: a późny czas pisania.. czasami łapię jakieś pół godzinki wolnego.. i wtedy tak się jakoś złożyło.. dziś np. po karmieniu weszłam na neta..
kurczę.. zasnęłam z Dzieckiem na kolanach :shocked2: chwila moment i nie wiem jak ja sobie na to pozwoliłam :zawstydzona/y:
Szyszka nie wyszedł Mieszko na mikołajki wyjdzie aby odebrać prezent spod choinki tzn na święta ;-) jak masz możliwość i siły to dużo sobie spaceruj:tak: później gładko wszystko pójdzie (no chyba że właśnie na porodówkę trafiłaś)
Katiuszka a Twoje krótkie posty to tak jakby ktoś się włamał do Twojego kompa i za Ciebie pisał.. no za cholerę się przyzwyczaić nie mogłam :no:
a powiedz jak się spodobały (w sumie chodzi mi chyba o reakcję) Dziewczynom te podarunki mikolajkowe??? bo chyba nie pisałaś:zawstydzona/y: albo mi gdzieś umknęło..

jeżeli chodzi o mikołaja - to ja chyba byłam niegrzeczna:dry: ale za to ile radości i zmęczenia zrobiło nam kupowanie prezentu dla Patryka:-)

Tere F. dzięki za złote rady odnośnie włosów :tak::*** zapewne też bedziesz wiedzieć co właśnie lokom pozwala dłuzej być na włosach.. wymyśliłam sobie fryzurkę na chrzciny.. na długie włosy o ile dotrwam.. bo coraz częściej myślę o fryzjerze.. i właśnie 'zwykły' lakier ich nie utrzyma..:zawstydzona/y: a zdjęcia Tymka z chrzcin - przeurocze :tak:bardzo do Ciebie jest podobny :tak:
Zuza jak sytuacja na froncie??? pewnie masz jakiś sposób na eMa.. u mnie np zostawiałam eMa z Patrykiem, nauczył się Go przebierać, usypiać, rozmawiać.. do tego stopnia ze jak mi eM przekazywał Patryka do karmienia to się Ten sprzeciwiał, bo chciał u Taty być ;-) w sumie eM wykorzystał urlop ojcowski w pełnym znaczeniu :tak::-) a ja miałam więcej czasu na pranie skapretek ;-)
Gatto a jak u Ciebie się eM sparwuje??? Cristi jest booooooska!!! :tak:

a ja telefonu nie wymieniłam, pani z orange taaaka była zaangażowana ze normalnie szok!!! tak obsłużona dawno nie byłam :dry:

narazie kończę bo Dzieć wzywa!
baaaaaaaaczność!!! do pokoiku Patryczka marsz!!!
:-)

reklama
Ani@k Dziękuję kochana, nawet gdy słyszy się codziennie miłe słowa na temat swojego maluszka, to nie są one mniej uszczęśliwiające, tak samo cieszą. co do loków to jest też fajny specyfik, ale dokładnie napiszę Ci jeszcze nazwy. Ale ważne jest też wykonanie tych loków przez fryzjera. Podpowiem Ci co nie co...

Przepraszam dziewczynki, że nie wpadałam,mam nadzieję, że mnie nie wywalicie, ale mam co raz mniej czasu przed Świętami. W hucie im bliżej Świąt tym dłużej pracujemy, wiadomo jak jest w tym zawodzie.

Opuszczę Was na jakieś dwa tygodnie, będę na fb prędzej wpadać chyba. Już na dzień dzisiejszy mam wpisaną pracę od 8.00 do 19.30 półtora tygodnia przed Wigilią. Tylko w środę mam wolne wtedy, ale też jeszcze nic pewnego. Więc jak wrócę wieczorem, to tylko pocałuję się z bobuchem i pewnie razem padniemy na pysia.

Mam nadzieję, że będę choć podczytywać na bieżąco, jak nie to katiuszka napisze mi reportaż krótki...hihihihih

Martwię się, tylko że ominą mnie emocje związane z urodzinami Mieszka. Buuuuu....Co innego na bieżąco czytać co i jak...

U nas choróbsko się skończyło.
W sobotę byliśmy u teściów. Była kupa dzieci! Zgiełk, każdy nosił i całował Tima, ale jakoś poszło. Cieszył się, wesoło było, ale pod koniec już miał dość tego wszystkiego. było 6 dziewczynek w wieku od 1,5 do 12 lat i wszystkie go tarmosiły...

Potem wpadli do nas przyjaciele na KSW i posiedzieliśmy długo, dziś zakupy, naprawy różne w hucie, przygotowania do sylwestra i Świąt...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry