Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-(
ale to będzie morderstwo usprawiedliwione przez sąd 
A ja zebrałam się z rana, małego do pojazdu, torba z jedzeniem z nami i na sklepy dzieciowe!!! miałam mu nic nie kupować na te Mikołajki, tylko pod choinkę...ale se myślę!!! kurka...niby nie kuma, a przynajmniej będzie miał radochę jak bęzie rozrywał papier do pakowania z prezentów. I zdjęcia mu zrobię. A niech dziecko ma
No i kupiłam mu takie cuś...nie wiem jak to się nazywa, to jest taki patyk z główką jakiegoś stwora i na ten patyk nakłąda się po kolei kółeczka, od największego do najmniejszego. Na pewno wiecie co to jest, każde dziecko to chyba ma...no i mój właśnie nie miał. No to już ma
i jeszcze dostanie książkę gumową do wanny
Myślałam, że mu coś wybiorę w Next-ie, bo mam jeszcze kupon, który dostał od sąsiadów jak się urodził. Jeszcze trochę to straci ważność
nooo ale nic fajnego nie było. Next jest ogólnie dość drogi tutaj, zwykła koszula elegancka na niego ponad 20 f. No to jeszcze na głowę nie upadłam, ubierze raz do zdjecia i tyle. Może sobie coś tam kupię, ale w sumie tez nic nie widziałam dla mnie...A eMowi kupiłam czekoladki miętowe w takiej puszce wielkiej świątecznej. On czekoladki lubi, a mnie się później pucha przyda
:-)
wpadnę wieczorkiem na pewno!!!! ahaaa na fb dziś popijawa? 

Zrobilismy z synkiem babke - bo co tu robic o 6 rano.