Muma
Fanka BB :)
Tak naprawdę to i tak eM musi jechać z Julą na tą stronę zdrową bo dostała jakąś kartę do wypełnienia do gimnazjum i chcemy receptę na szczepienie dla niej przeciwko rakowi szyjki macicy, może słyszałyście - teraz już jest taka szczepionka
Jak tak słucham Gochson (i zresztą czytałam też w necie) to chyba po Świętach Olka zaszczepię - po pierwsze będzie troszkę starszy a po drugie ja mam teraz różne sprawy (zakupy, imprezka Julki w Manufakturze) i jak mi będzie gorączkował to nic z tego nie wyjdzie.
Tak , po Świętach go zaszczepię
Aleksis nie jest po amniopunkcji jeszcze , trafiła wczoraj do szpitala, bo miała plamienie. Z Dzidziem wszystko OK ale musi poleżeć i później już uważać na wszystko.
Ani@k - ja robiłam szczawiową z jajkiem i grzankami a na drugie polędwiczki z kurkami ale to rodzinny obiad był. Mogę Ci napisać przepis na wypasiony sernik, wszyscy się nim zajadają - no ja też
Lata ćwiczeń i wychodzi już idealny:-) Wstawię Wam ten przepis wieczorem na FB. A z tym mlekiem trzy dni po terminie to bez przesady chyba ;-)
Mieszko nie wygłupiaj się , wyłaź !! Już CI przepadły Mikołajki, za dwa tygodnie Święta - tego już nie możesz przegapić chłopie !!!
Gatto astma nie taka straszna, ważne żeby była pod kontrolą. Tak czy siak no musi iść do lekarza, wiem jak chłopa trudno do tego zmusić..
Olek siedzi w kojcu za karę - zawsze go tam wsadzam jak rzuca się w szale na żaluzje i zawiesza na nich:-)

Jak tak słucham Gochson (i zresztą czytałam też w necie) to chyba po Świętach Olka zaszczepię - po pierwsze będzie troszkę starszy a po drugie ja mam teraz różne sprawy (zakupy, imprezka Julki w Manufakturze) i jak mi będzie gorączkował to nic z tego nie wyjdzie.
Tak , po Świętach go zaszczepię

Aleksis nie jest po amniopunkcji jeszcze , trafiła wczoraj do szpitala, bo miała plamienie. Z Dzidziem wszystko OK ale musi poleżeć i później już uważać na wszystko.
Ani@k - ja robiłam szczawiową z jajkiem i grzankami a na drugie polędwiczki z kurkami ale to rodzinny obiad był. Mogę Ci napisać przepis na wypasiony sernik, wszyscy się nim zajadają - no ja też
Lata ćwiczeń i wychodzi już idealny:-) Wstawię Wam ten przepis wieczorem na FB. A z tym mlekiem trzy dni po terminie to bez przesady chyba ;-)Mieszko nie wygłupiaj się , wyłaź !! Już CI przepadły Mikołajki, za dwa tygodnie Święta - tego już nie możesz przegapić chłopie !!!

Gatto astma nie taka straszna, ważne żeby była pod kontrolą. Tak czy siak no musi iść do lekarza, wiem jak chłopa trudno do tego zmusić..
Olek siedzi w kojcu za karę - zawsze go tam wsadzam jak rzuca się w szale na żaluzje i zawiesza na nich:-)

no i wielkie dzięki!!! powiem kolezance co napisałaś, może podniesie ją to na duchu, bo lekko załamana jest...Właśnie z nią rozmawiałam, znowu nieprzespana noc za nimi, tak się mały drapie. Ona karmi mm, nie rozszerzała jeszcze diety...albo to coś z zewnątrz albo mleko...U nas tez tak nagle wyszły, nie wiem do dziś od czego
mam nadzieję, że i u niej szybko minie, bo to męka i dla niej i dla maluszka. Jeszcze raz dzięki i przepraszam!!!
a teraz nie muszę od razu za nim lecieć, bo wiem, ze nie spadnie. Jeszcze jak będzie w kuchni to luzik...bo dziś akurat wywalił na siebie takie metalowy stojak z koszykami na owoce