Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Myszce chcemy zrobić pokój oddzielny nawet już pomału go robię
ale nie wiem kiedy ją tam oddeleguje ;-)na razie wszystkie półki są w misiach ,małych i dużych i nawet od kilku lat zbieramy misie właśnie tvn-oskie
teraz zakupimy Melę ;-)Na jednej ścianie chcę właśnie foto tapetę Misiowej rodzinki zapodać 
a mała dzisiaj odleciała po 17 niestety
:-( no ale nie ma zmiłuj się
może dzisiaj po rehabilitacji ją też tak zmogło 
;-)
Moze uda nam sie tym razem spotkac na kawie calymi rodzinkami
:-)

i co jeszcze!!! ma taką sapkę, że na początku myślałam, że ma zapalenie oskrzeli i mega zapchany nosek. Kasia (jego mama) mi mówi, że dawno już tak ma, mówiła jeszcze położnym, teraz lekarzom i nic! ma mu przejść do roku
na zmianę mleka też powiedział, że nic nie zmieniać, przejdzie do roku!!!! męczy się mały, spać nie może...Zasnął u mnie na bujaku Julka, przeniosła go do łóżeczka, 5 minut a on już się drapie i w płacz...Nie masz jeszcze pomysłów co z tym ciemiączkiem robić? natłuszcza mu to, zczesuje szczoteczką, ale marny efekt. Na moje oko, mały ma alergię na coś, ale nie wiadomo na co. Najpewniej coś w mleku...

i potem wkleisz na tajną grupę

będa dwie na raz
nooo a ja się wkurzałam, że mały nieznośny
a już na pewno ekspresowo;-):-)
Szyszka poruszac miednicą? Chyba jednak czegoś nie doczytalam..

No w sensie polazic po tych moich 30-stu paru metrach, ile mozna siedziec i lezec:-) Spacer wieczorny tez z Pepa i eMem zaliczylam.
taki sprawdzony przepis jest najlepszy a jeszcze jak to sernik tzw 'popisowy' to już w ogóle marzę o tym aby go spróbować
no naleśniki to rzeczywiście śmieszny pomysł.. a skrzydła to mi nie chodziło ze dla Cristi..
a co w końcu zrobiłaś Jej na obiadek???
Patryk ostatnio też coś bardziej marudny się staje, widać ze smakują Mu piąstki ślini się niesamowicie a na miejscu dolnych jedynek białe 'coś'.. chyba też lada dzień się ząbek pojawi.. chyba ze to co innego..
:-) Mieszko! dawaj tu do nas!!!