hej Babeczki:-)
Maruda na razie śpi, to spróbuję coś szybko skrobnąć, bo jak wstanie to już nie ma szans...Dziś w nocy przebiła się jedna jedynka, myślę, że dzień, dwa i będzie druga

uffff nawet nie jest tak źle, z dolnymi było dużo, dużo gorzej...no ale ftuu tfuu żeby nie zapeszyć. U nas pogoda kiepska, szaro, buro, deszczeyk siąpi...ale chyba ciepło. Może uda nam się wyskoczyć na chwilę na spacer.
No i co tu jeszcze....
Muma a wstawiłaś przepis na te tortille? chyba, że znowu przeoczyłam, to z góry przepraszam. No i życzę szybkiej i taniej wyceny;-) co by na święta pyszności były!!!!
tere fere eee rozsławiony socjal? nic takiego, parę groszy dają, ale żadna rewelacja jak tu się mieszka. Aaa chyba wiem o co chodzi, dawniej Polacy kombinowali tak ( w sumie, ni ekombinowali, ale znaleźli lukę w prawie) że jedno z rodziców mogło być w Polsce z dziećmi, a drugie tutaj i tutaj brać kasę na dzieci. To te pieniądze w przeliczeniu na złotówki, to było trochę grosza. Zwłaszcza parę lat temu, jak funt było po 6zł i więcej. Ale teraz już tak nie ma, dzieci muszą tu byc i tu chodzić do szkoły. Poza tym i tak przelicznik już jest inny, bo funt bardzo spadł, więc już nie ma takich kokosów jak dawniej. Nie wiem dokładnie ile to wynosi, bo ja mam jeszcze inne dodatki, ale jak chcesz to później sprawdzę w papierach albo eMa zapytam, bo on ma łeb do takich rzeczy..ja nie bardzo
Aleksis no to niech Cię tam przebadają na odchodne, wydadzą polecienia, których proszę się trzymać!!! i do domu heja!!!! no i leżing..leżing..leżing

:-)
Gatto ja dziś mam słoiczek na obiad...a dlatego,ostatnio że dwa razy gotowałam coś małemu, poszłam do pokoju, czymś sie zajęłam i spaliłam jedzonko!!! najpierw buraczkową, a wczoraj kalafiorową

dziś odpuściłam

:-)
Idę poszukać coś słodkiego, bo mi się zachciewa

Miłego dnia!!!!