reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
czesc i czolem!

Ani@k makaron z serem jej zrobilam hihi, dzis za to kasze jaglana z ryba:tak:

Szyszka no cwicz ta miednice, cwicz, a nie powiedzieli ci, ze jak Mieszko sie nie ruszy to zaczna wywolywac porod? jak to jest w PL, bo tu jest jakas indukcja zelem, ale nie bardzo sie wsluchiwalam w temat, bo mnie to nie obchodzilo.

Ja juz po kawce, posprzatalam troche, po poludniu przyjedzie kolezanka na ploty:tak:

Doszly moje zamowione kartki, nawet fajne, juz zaadresowalam, to moze jutro wysle, bo dzis to chyba pojde na spacer w innym kierunku :) W kazdym razie u nas super sloneczko, mloda zjadla kaszke, to teraz sie zbieramy i na spacerek!

Zycze milego dnia, wpadne pozniej, pozniej :-D

Hej :-)

U nas też słonko nareszcie !!! :-)

Ja z rana piec szorowałam bo dziś mam fachowca narazie na wycenę , zobaczymy co wymyśli :baffled:

Jakoś nie mogę pozbierać myśli co której miałam napisać, poza tym Olek tu skacze za mną i woła ablablablabla:rofl2: Chyba dokończę jak wrócę ze spaceru i się trochę dotlenię a Glut zaśnie;-)

Ani@k - na pewno Ci ten serniczek dzisiaj wrzucę, to właśnie dla niego musze piec naprawiać głównie - Julka powiedziała, że bez niego nie wyobraża sobie Świąt..

katiuszka, Gatto miłych spotkań z koleżankami :tak::tak:

Tere fere , Gochson, alex - miłej i nieuciążliwej pracy :tak::tak::tak:

Szyszka - 10 grudnia - fajna data - dajesz tą miednicą i na porodówkę !!;-):tak:&&&&&&&&

zuza ja też obstawiam, że Mysza nie śpi przez chrapanie eMa, jak nie jest do niego przyzwyczajona od urodzenia (Olkowi to w ogóle nie przeszkadza:-p) to trudno spać, ja tam się też budzę co chwilę, na przykład dzisiaj chyba z pięć razy:crazy:

kok.o - a Wy gdzie ???

Aleksis - czekamy na dobre wieści już z domku :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&

Idę dopóki ładnie jest,
Buziaki dla Wszystkich

hej Babeczki:-)
Maruda na razie śpi, to spróbuję coś szybko skrobnąć, bo jak wstanie to już nie ma szans...Dziś w nocy przebiła się jedna jedynka, myślę, że dzień, dwa i będzie druga:tak: uffff nawet nie jest tak źle, z dolnymi było dużo, dużo gorzej...no ale ftuu tfuu żeby nie zapeszyć. U nas pogoda kiepska, szaro, buro, deszczeyk siąpi...ale chyba ciepło. Może uda nam się wyskoczyć na chwilę na spacer.
No i co tu jeszcze....
Muma a wstawiłaś przepis na te tortille? chyba, że znowu przeoczyłam, to z góry przepraszam. No i życzę szybkiej i taniej wyceny;-) co by na święta pyszności były!!!!
tere fere eee rozsławiony socjal? nic takiego, parę groszy dają, ale żadna rewelacja jak tu się mieszka. Aaa chyba wiem o co chodzi, dawniej Polacy kombinowali tak ( w sumie, ni ekombinowali, ale znaleźli lukę w prawie) że jedno z rodziców mogło być w Polsce z dziećmi, a drugie tutaj i tutaj brać kasę na dzieci. To te pieniądze w przeliczeniu na złotówki, to było trochę grosza. Zwłaszcza parę lat temu, jak funt było po 6zł i więcej. Ale teraz już tak nie ma, dzieci muszą tu byc i tu chodzić do szkoły. Poza tym i tak przelicznik już jest inny, bo funt bardzo spadł, więc już nie ma takich kokosów jak dawniej. Nie wiem dokładnie ile to wynosi, bo ja mam jeszcze inne dodatki, ale jak chcesz to później sprawdzę w papierach albo eMa zapytam, bo on ma łeb do takich rzeczy..ja nie bardzo:sorry:
Aleksis no to niech Cię tam przebadają na odchodne, wydadzą polecienia, których proszę się trzymać!!! i do domu heja!!!! no i leżing..leżing..leżing:tak::-)
Gatto ja dziś mam słoiczek na obiad...a dlatego,ostatnio że dwa razy gotowałam coś małemu, poszłam do pokoju, czymś sie zajęłam i spaliłam jedzonko!!! najpierw buraczkową, a wczoraj kalafiorową:cool: dziś odpuściłam:baffled::-)
Idę poszukać coś słodkiego, bo mi się zachciewa:-p
Miłego dnia!!!!

terefere - hehehe, a ja myślałam, że do mnie tzn ile u mnie na wsi dają :-D A właśnie cholera g..dają ale co zrobić;-)

Ale pięknie jest, słońce, zero wiatru , Olek dosypia przed domkiem,
Wcale mi tu nie przeszkadza, że nie ma śniegu, oby jak najdłużej było ciepło :tak:

Zaraz się biorę i piszę sernik i tortille:tak:

Aaa wyczaiłam nową kawkę rozpuszczalną Nescafe Gold Intense mocno palona - MNIAM:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry