Hej Babki,
i znow poniedzialek, ale dzis moj M wraca do domu z delegacji, to musze sie jakos ogarnac w koncu
Maiev czesc!!! Milo, ze dolaczylas jednak!
Terefere zamawialam na stronie
Kindermode von name it. Schick und preiswert in Gr. 0-12 Jahre, und in guter Qualität. ale nie ma opcji niestety PL
Ani@k no to rosnie Wam chlopak na schwal. Mleko dobre i to widac po Synusiu, ze coraz silniejszy i wiekszy jest
Muma jest niezastapiona, ale to juz od dawna wiecie. Jak trwoga u proga, to do....Dr.Mumy, co nie? Poradnia najlepsza pod sloncem
E, nie martw sie ze cos tam u Mamy, poradza sobie. Najwazniejsze, ze Twoje dzieci sa na medal i powod do wielkiej dumy, no o eMku nie mowiac
Gochson smutne, ze tak po Swietach taka smutna wiadomosc
Gatto lepiej nie kupuj tych kapci, bo ta mala koza Ci wszytskie kaloryfery rozmontuje, jak tak bedzie zapylac w nich po domu, nie dogonisz
Kok.o jak Ewa?
Caterina hej!!!! Super!!! Macie refundacje jakas czy ona obowiazuje jedynie przy IVF?Kciukasy
Katiuszka i jak w Londku, chyba tak ch...owo jak u mnie, normalnie jak w Anglii tu mamy, choc wczoraj wyszlo sloneczko to i sie udalam na spacer. A Julek dzis co za akrobacje wymyslil? Cos nowego? Wspina sie po firanach czy juz na "scianke" w pokoju sie wdrapuje?
W sobote bylam na podwojnym przyjeciu urodzinowym, bylo wesolo, podjadlam sobie pysznosci i zawitalam do domu o 1 w nocy. A co, starej babie sie tez cos od zycia nalezy

Wstalam o 8 rano gdy zadzwonil budzik i nie bylo ani 1 drzemki, aby wieczorem ladnie zasnac. Ale to nie zadzialalo, jakos sie mecze zanim zasne no i juz mi powiekszajaca sie macica nie pozwala spac na brzuchu.
Chodze juz w 1 spodniach ciazowych z materialu, bo mi wygodnie w pracy, troche zjezdzaja, ale je cierpliwie podciagam;-)
Aha, ciuszki z name.it przyszly- 3 cardigany rozpinane dla dziecia, sliczne i t-shirt polo z dlugim rekawem. Dla mnie over size tunike odeslalam, o Boze ale namiot to byl!!!
No i kupilam wozek wczoraj!!! Gondola, a sportowy jogger w przyszlym roku. Jestem happy, ze mam to juz z glowy!
Trzymajcie sie!