cześć wszystkim!!!
My już po śniadaniu, wiatminkach i takich tam porannych pierdołach;-) Tylko mama jeszcze bez śniadania
Muma dzięki, nocka znośna. On ma tak dziwnie, ale chyba fajnie, bo zasypia ok, szybciutko, a za godzinę pobudka z rykiem.

My jeszcze wtedy nie śpimy, więc nie zrywamy się po nocach, usypiamy go, za jakiś czas powtórka. Jesli to były tylko dwie, trzy pobudki to ok, ale jak więcej to daję od razu coś przeciwbólowego i śpi do rana. No i dziś tak dostał, ale ok. 2 w nocy obudził się, gadał do siebie, kłócił się, śmiał, a na końcu się rozdarł, to go wzięłam do siebie i już ładnie spał do rana. Rano flacha na śpiąco i dalej kimanie
Mówisz, że jak na złość zima się zaczyna...ale pomyśl z drugiej strony...jak nauczysz się od razu jeździć po mieście w takich ekstremalnych warunkach, to potem będziesz już wszędzie śmiagała:-) Jak ja robiłam kurs...100 lat temu...to też jazda przypadła mi w zimie, a dokładiej przed samymi świętami...

Idiota instruktor zabrał mnie od razu do Rzeszowa w samo centrum, gdzie ludzi było jak mrówków;-)

do tego śnieg sypał, zaraz ciemno się robiło, wszystkie kolorowe światełka odbijały mi się na asfalcie...nooo jednym słowem ciekawie się jeździło

Ale co tam...dasz radę!!!!
Ahaaa i spóźnione gratulacje z okazji rocznicy!!!! wowww piękny staż!!!! jak tam wieczór minął? było "tacz maj ding ding dong";-)

aaa to za rok okrągła rocznica...jak to jest? złota? srebrna? bo ja nie kojarzę tych nazw...
aaa jeszcze jedno..jak to jest na wsiach jak się nie przyjmuje księdza? bo mój szwagier od maja jest w Pl i oni nie chcą, żeby ich odwiedzał, ale teściowa pyskowała, ze jak to? MUSZĄ i koniec!!! ale na razie wykręcili się tym, że nie mieszkają jeszcze w swoim domu, tam jest jeszcze budowa, to gdzie mają księdza przyjmować? no ale za rok już im nie odpuści....
ani@k ja tez miałam już awarię wózka

ale poszłam do Hindusa, kupiłam taki specjalny spray do kół samochodowych;-) psiknęłam do zaworka i zakleiła się dziurka:-) no i dalej śmigamy!!!!
Coś to jeszcze miałam pisać...no zapomniałam....
Dziewczyny, młody znowu dostał tej egzemy

nie jest tego aż tyle co wtedy, na razie ma plamki na udzie, policzki trochę wysypane i tyle. Zastanawia mnie czy to może być od pasty do zębów? tutaj nie ma takiej bez fluoru, jest specjalna dla dzieci od 0-3 lat i tam jest jakaś minimalna dawka, noo lekarze ją polecają...ale moze być od tego? możliwe, że białko, już mu nie daję i jogurty...no ale jogurty już dawno pił...Cholera by wzięła....Dałam mu dzisaja Calcium w syropie, wyczytałam, że dobrze jest dawać przy jakiś wysypkach, alergiach...prawda to?
Nic innego mu się nie dzieje, kupale takie jak były, brzuszek go nie boli...zawsze się przyplącze jakieś dziadostwo

Uciekam na razie, idę zrobić sobie pierwsze śniadanie, a małemu drugie

Wpadnę niedługo!!!!