Ani@k
Fanka BB :)
heej
Tere Twoje opisy czasami powalają mnie na łopatki.. baaardzo obrazowo opisałaś jak teraz Timka usta wglądają :-)i mimo że wg Ciebie tak wyglądają wydaje mi się ze są o nieeebo ładniejsze.. i co ważne! naturalne ;-)
Muma no ciekawa jestem czy Pan powie ze Julka jest najlepsza;-):-)
Maiev mnie na zgagę pomagała pepsi w puszce ;-)
Aleksis pytałaś kiedyś czy piszę pamiętnik dla Patrysia..
ale zaczęłam
mnie wczoraj z rana naszły smuty.. bo myślę intensywnie o mojej tarczycy którą już dawno powinno się wyciąć.. a zresztą nie będę smucić! trza się weselić
Tere Twoje opisy czasami powalają mnie na łopatki.. baaardzo obrazowo opisałaś jak teraz Timka usta wglądają :-)i mimo że wg Ciebie tak wyglądają wydaje mi się ze są o nieeebo ładniejsze.. i co ważne! naturalne ;-)

Muma no ciekawa jestem czy Pan powie ze Julka jest najlepsza;-):-)
Maiev mnie na zgagę pomagała pepsi w puszce ;-)
Aleksis pytałaś kiedyś czy piszę pamiętnik dla Patrysia..
ale zaczęłam
mnie wczoraj z rana naszły smuty.. bo myślę intensywnie o mojej tarczycy którą już dawno powinno się wyciąć.. a zresztą nie będę smucić! trza się weselić

oby mi szybko przeszło, bo nie cierpię tak się czuć!!! a na dodatek znowu nie śpię po nocach. Wczoraj padłam gdzieś o 2 w nocy, ledwo się kimnęłam, Julek zaczął koncert, wzięłam go do siebie, ale coś sie wiercił i kręcił, od 4 znowu krzyki, dotrwałam do 5-ej dałam mu flachę i po niej padł. Głodny był czy co...???? no i myśłałam, ze dziś się bedę przewracać, a tu wieczór, a ja znowu oczy jak pięć złotych. Meliska podwójna się parzy, to może mnie w końcu położy