reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

heej

Tere Twoje opisy czasami powalają mnie na łopatki.. baaardzo obrazowo opisałaś jak teraz Timka usta wglądają :-)i mimo że wg Ciebie tak wyglądają wydaje mi się ze są o nieeebo ładniejsze.. i co ważne! naturalne ;-):tak:
Muma no ciekawa jestem czy Pan powie ze Julka jest najlepsza;-):-)
Maiev mnie na zgagę pomagała pepsi w puszce ;-)
Aleksis pytałaś kiedyś czy piszę pamiętnik dla Patrysia.. :zawstydzona/y: ale zaczęłam :tak:

mnie wczoraj z rana naszły smuty.. bo myślę intensywnie o mojej tarczycy którą już dawno powinno się wyciąć.. a zresztą nie będę smucić! trza się weselić :tak:

reklama
Muma nie smutaj sie. Ja tez sie nie moge doczekac wyjazdu nad morze. Tak sie nam podobalo w zeszlym roku ze teraz tez jedziemy.
Tere fere pewnie jeszcze nie raz zaliczy upadki. Moj co chwile upada ale wstaje i mowi "jest ok" i leci dalej.
My w domu. Rodzice zabrali psa wiec bedziemy mogli si wyspac bo dalej charczal w nocy i ciezko bylo spac. Jutro go odbierzemy po poludniu i pojedziemy z nim na zastrzyk
Ani@k i czekasz az przestaniesz karmic z ta tarczyca czy sie obawiasz czegos?

cześć wszystkim!!!
Przepraszam, że się nie odzywam...ale chyba i mnie dopadła chandra:-( Rzadko mi się to zdarza, ale jak już złapie to nie ma zmiłuj!!! w sumie to nie wiem o co mi chodzi...dołuje mnie wszystko...że nie umiem się dobrze Julkiem zająć, że nie umiem mu dobrze ugotować, że nie umiem go nauczyć, żeby sam pił z kubka, że to...że tamto...i tak w kółko...
Wiem...wiem...piep...ę głupoty, ale piszę jak jest...Pewnie za jakiś czas sama się będę z tego śmiała, ale póki co to jest czarna doopa....:-(
Może to przesilenie zimowo-wiosenne...może mi podświadomie brakuje kontaktu z ludźmi...ehhh nie wiem...albo tak mnie naszło z niczego...
Same widzicie, że nie nadaję się na razie na pogaduchy:no: oby mi szybko przeszło, bo nie cierpię tak się czuć!!! a na dodatek znowu nie śpię po nocach. Wczoraj padłam gdzieś o 2 w nocy, ledwo się kimnęłam, Julek zaczął koncert, wzięłam go do siebie, ale coś sie wiercił i kręcił, od 4 znowu krzyki, dotrwałam do 5-ej dałam mu flachę i po niej padł. Głodny był czy co...???? no i myśłałam, ze dziś się bedę przewracać, a tu wieczór, a ja znowu oczy jak pięć złotych. Meliska podwójna się parzy, to może mnie w końcu położy:baffled:
Przepraszam, że tak ględzę tylko o sobie:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że jutro...pojutrze już wrócę na właściwe tory!!!!
Trzymajta się babeczki!!!!
Humorku dobrego wszystkim życzę!!!!!

katiuszka ty wiem, że chandra zaraźliwa, bo chyba wszystkie tu zaraziłam, ale kurna Ty mnie tu nie dołuj, bo Tymek sam na pewno nie wypije za miesiąc z kubka, herbatę miałby nawet w uszach. A Julek jest tak skoordynowany, że utrzyma kubek? Mój nadal butelki do rąk nie weźmie, prędzej ogłosi strajk głodowy i mi się zasuszy na skwara jak te wasze pępki po dzieciakach.
A Ty na noc naszykuj se butle dla Julka, bo może chłopak ma skok rozwojowy, a wtedy więcej dzieci jedzą, budzą się właśnie w nocy głodne... a sama wypij też butlę piffka to się wyluzujesz i też uśniesz.

Ponętne usta mojego syna już są w miarę normalne. EM prawie nie zauważył. Hhehehehehehehe. Dawałam mu zimną herbatkę, zimną łyżeczką i chyba to trochę pomogło. Potem chciałam mu zmienić dupala, a że nie chciało mi się iść do jego pokoju, to zabrałam się do tego w dużym na wykładzinie. Jak go tylko rozebrałam, to mi spierdzielił w sekundę z gołym tyłkiem. Ja za nim, a on mało tych dwóch zębów nie pogubił. Taką zabawę sobie wymyślił. I z tą gołą dupą zachrzaniał po całej chałupie, co ja do niego, to on w mig w drugą stronę, a radochy było!!!!!!!!

Szyszka?
koko?
Zuzol?

Hej babolki,

ja tez mam chandre. Przyszedl mi dzis do zaplacenia mandat 133€ :-(:-(:-( za taka glupote tyle kasy placic:-( cala ochota na jezdzenie mi przeszla, bo cholera jeszcze 6 punktow dostalam:-( eMek sie wsciekl:-(

Ani@k nawet mi nie wspominaj o tarczycy, ja mojej nie mam, ale problem z nia mi sie ciagnie jak smrod po gaciach...

Mloda ma druga jedynke od dzis. Mam nadzieje, ze bedzie beczec mniej, bo reszta zebolcow poczeka chwile.

Nie mam weny wybaczcie. Caluje Was, kazda z osobna!!

Szyszka o jasny gwint przylazla jak w zegarku!! wspolczuje! trzymajcie sie!

Gatto a co nawywijałaś. Moze z Mumą powinnaś sie pouczyc. He he. Żarcik. Pewnie sama wpadne nie raz. Choc nigdy nie zaplacilam mandatu,a 11lat jezdzilam codziennie. To po prostu fart,bo nie jeżdże ostrożnie. Mysle,ze mam głupi wyraz twarzy,wiec sobie policja odpuszcza.
A Cri pewnie na troche odpusci z zębami. Gorne idą troche dłużej,bynajmnie u Tima. Od 2tyg widze gorna lewą jedynke i nic. Tylko bluzki mu zmieniam bo mu ślina cieknie i grzebie sobie łapkami jakby migdałki chciał wyjąc.

Ahoy. Jutro,pojutrze i w sobote rabota! No i do kina chcemy skoczyc na tych pijakow Smarzowskiego.

reklama
Hej Babolki, Znowu mi sie pojawia ten cholerny widok i tekst jest pisany "maczkiem" bez spacji itd. Ale to nie moja wina, bo juz sie wylogowalam i zalogowalam Ja juz po kawce Pisalyscie o tarczycy. To naprawde gooowno jest. Ja dostalam wynik:TSH 1,76, antyciala normalnie. Za 2 miesiace kolejne pobranie krwi. CO to za chandry??? To wina braku slonca, jestem pewna. Kazda potrzebuje wakacji nad cieplym morzem, to by nam pomoglo sie zrelaksowac, schusc i zwezc;) Przejdzie , musi!!!! Muma i jak tam Julka? Jest najlepsza w klasie i teraz chodzi dumna i blada? Zostala w domu jednak? To Olus ma kompana do zabawy i szaleja razem. Gratulacje z okazji wspolnej rocznicy Ani@k to popytaj lekarza co z ta malpa dalej, moze jest inny sposob, radioterapia/naswietlanie? Gatto e tam, mysle, ze dziady zlapaly Cie na koncowke pomaranczowego i to podpieli na czerowne. Co sie M rzuca? Ile mandatow zaplacilas przecietnie w swoim zyciu? Kazdemu sie moze zdarzyc. Glupia sprawa, ja zaplacilam w listopadzie jakies 125E i mnie tez szlag trafil, ale zapomnialam, ze na robotach drogowych byl limit 60km, a a tedy postawili akurat radar, ja dalam czadu tym drugim autem. Gdybym byla oplem, nigdy by tej predkosci w tak krotkim czasie nie rozwinal moj wierny Opelek..I ch...j babki strzelil Gratulacjie dla Cristi na kolejnego zabka Oj biedne jestescie z tymi zebolami Waszych pociech Pieknaszyszunia - Kochana, wspolczuje...Masz "Jezyk niemowlat"? Tam dobrze jest opisane co robic i jak pomoc Maluchowi. Kciukasy Katiuszka easy, easy, przejdzie. Kto Ci tych glupot nagadal? Ty jestes Super Mummy!!!! Gochson i jeszcze pies kurcze klopoty robi..Ale jak z gardlem problemy? Przezeibil sie, ma angine?To psy tez tak choruja na gardlo? Usciski dla Ciebie i Adasia Terefere Ty jestes jajcara i zawsze pozytywnie nakrecona. Tez lubie czytac Twoje posty, zawsze sie mozna usmiach i poprawic sobie humor Ja wczoraj cale popoludnie i wieczor szukalam info nt fotelikow do 9kg, porownywalam testy, ceny i wybralam bo mial b.dobre wyniki testow test.de i adac plus inne Cybex Aton 2, lekki. Problem jest taki, ze w tym starszym aucie nie ma opcji Iso Fix, wiec nie bede kupowac base iso fix tylko do 1 auta. Chyba ze zmienimy kiedys:) Szyszka pytylas o nowa fure...No, to bedzie Inglesina Vittoria, w kolrach ecru i bez Dzis jedziemy w koncu do kuzyna, poogladamy to lozeczko i komode, ma tez jeszcze inne rzeczy. A wczesniej do Ikei. Milego dnia i glowki do gory!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry