reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczynki witam się przy kawce.

Głowa do góry i uśmiechy na twarzy od dziś widzę. Super dzieciaki w domu, eMki też, wszyscy zdrowi, więc nie ma co się smucić.

Gatto każdemu się może zdarzyć mandat. Wiem, że to boli, że kasa wyrzucona, ale nic nie zrobisz.

Szyszunia współczuję kolek, oby szybko poszły w niepamięć.

Aleksis no właśnie pies ma zapalenie krtani. Nie wiedziałam, że psy też chorują, no ale on w tym roku już kończy 10 lat, więc nie jest pierwszej młodości. Dziś się wyspaliśmy bo rodzice go zabrali. Zaraz musze zadzwonić zapytać jak się czuje.

Dziewczyny dziś mam 9dc i dalej @. Niby nie jakaś obfita, ale jednak. Do tego temperatura jakaś wysoka - fakt trochę mnie gardło pobolewa, ale nie czuję się jakoś tak bardzo chora. Do tej pory nigdy takiej nie było. Sama nie wiem co się dzieje. Dziś wzięłam ostatnią tabletkę CLO, więc mam nadzieję, że @ przejdzie, bo jak tu działać :-(

reklama
Cześć Dziewczynki,

No to patrzcie coś jest na rzeczy, że wszystkie mamy gorszy czas. Chyba też styczeń jest takim miesiącem, święta minęły, do lata i wiosny daleko, kasy nie ma , zimno, ciemno...
Ale miałam już nie smęcić:nerd:
Julka polazła jednak na te łyżwy , a trudno , jak się zaprawi na dobre to od poniedziałku ferie . Oby tylko nie przelazło na Glutka. Na zebraniu Pan wymienił pierwszą trójkę, no miło. Od września ja już znowu będę chodzić a właściwie jeździć na zebranka.
Ja sie jeszcze wczoraj pogryzłam z eMem. Wrócił taaaaki zmęczony po tym zebraniu, a jeszcze musiał iść na pocztę i do Babci z lekami i po prostu tak zrzędził, że się pokłóciliśmy. Czekam, czekam cały dzień aż wróci a ten wraca i pierdzieli jak poparzony. Wiem, że miał może cięższy dzień niż normalnie ale bez przesady.
Śniła mi się teściowa. Okazało się, że raz w roku mają 'wyjście' z cmentarza:baffled: Poszliśmy na spacer, na obiad, była ładna i zadowolona ale taka wyciszona i jakby trochę rozmazana. I w takim domowym stroju - w getrach i koszulce ;-) Chciałam jej pokazać zdjęcia dzieci z ostatniego czasu a ona mi powiedziała, że to wszystko widziała.. I że ogólnie jest blisko ale szkoda , że to wyjście tylko raz na rok.
Bardzo mi jej brakuje, tak na co dzień do pogadania. Tak ,żeby mi powiedziała , że wszystko będzie dobrze i dam radę itp.

Ja to jednak mam smęcenia ciąg dalszy.

katiuszka - ** na pewno niedługo smuty przejdą i wszystko się ładnie poukłada i ze spaniem i z Julusiem, zaraz macie imprezkę - już wszystko przemyślane ??? ;-)

Gatto - no współczuję mandatu, już czuję jak mój eM by się darł na mnie , wolę nie myśleć nawet :baffled: Dobrze, że nic się nikomu nie stało, Ty nawet nie zauważyłaś, tak ?;-) Gratulacje ząbkowe, z każdym kłem kolejnym większy spokój w domu.

Aleksis rób zakupy, relaksuj się , ciesz się tym czasem :tak:Nie powiem, że zazdroszczę bo ja nie z tych ale to jest super. W pierwszej ciąży też tak miałam, sama radość i szczęście.

I już nie wiem co jeszcze miałam pisać, wrócę po kawce:happy2:

Aa już wiem, Szyszunia wiem, że serce boli jak się Dzieć tak drze i pręży ale suszarka, mizianko, odgazowanie no i trzeba przetrwać, Trzymam kciuki, żeby szybko minęło.

Gochson - ogólnie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
heej

Muma no u mnie czasami to samo.. jaaaki to On zmęczony :baffled: hmm.. dziś jest u nas ksiądz i mówię do eM 'to wróc na 16' On ze nie wie.. bo nie wie gdzie dziś praca.. bo ma taki rodzaj pracy że czasami nawet przed 19 wraca, ale ostatnio szybciej.. założę się że 'pracował będzie daleko, ze nie zdążył..' a ja się stresować zaczynam czy jak ksiądz zacznie kolędę to czy ja nagle nie zapomnę słów i będę świecić czerwienią na twarzy :baffled::laugh2:;-) ale za to nie będę robić obiadu.. o!
Gochson i wycięcie mi po głowie chodzi.. ja w ogóle mam guzki przy krtani i ostatnio mi krtań nawala.. albo 'chrapie' albo 'piszczę' no i wizja nie wybudzenia sie po operacji też była :zawstydzona/y: achhh a Patryś przy boku był.. no i se poryczałam trochę.. a najlepiej by było gdyby po tym jak przestanę karmić operacja była.. muszę pogadać z lekarką.. tylko strasznie to odwlekam.. bo czuję w kościach co ona mi powie..
Katiuszka mam nadzieję że Ci przeszło! bo wczoraj 'gadałaś' od rzeczy :tak:
Gatto hehe Twoj pierwszy raz??? ;-)

lecę bo jeszcze po zapałki do kiosku muszę się wybrać.. (aby świece czymś odpalić) Patryk od jakiegoś czasu już nie śpi i coraz głośniej się zaczyna robić.. ale ja to uwielbiam.. to Jego takie stopniowe nawoływanie :tak::-) w ogóle jest kochany.. ale ja już chyba o tym wspominałam, co nie? ;-)

aaa no i strasznie Go swędzi dziąsło.. ręka non stop jest w buzi.. Bidulek mój kochany.. idę Go posmyrać w dziąsełko ;-)

miłego dnia!

a jeszcze mi się przypomniało.. zaczął dziś padać śnieg.. teraz nawet z deszczem pada.. ale do kiosku muszę wyjść.. :baffled:

paaaa

Ani@k - po zapałki ??:-) Kup chociaż paczkę fajek do tego ;-)

A serio to eMy wszystkie takie same.. Mam nadzieję, że nasze Glutki inne będą ;-)

Tarczycą się nie martw, wszystko będzie dobrze :tak: Jak już masz sobie coś tam wymyślać to wyobrażaj sobie, że jest OK - nigdy nic innego !!!:angry::tak::tak:

U nas dziś nie pada, zbieramy się przewietrzyć trochę.

Hej

Potrzebuje porady. Mam dzis 9dc i dalej krwawie. Zrobilam przed chwila test owu i jest pozytywny, zrobilam test ciazowy i mam druga blada kreske. Wzielam duphaston bo juz nie wiem co myslec. Mam tez podwyzszona temperature. Myslicie ze jesli by si udalo to jest jakas szansa utrzymac czy te krwawienia oznaczaja poronienie?

Gochson - kurczę, weź magnez , nospę i leż, a rano do szpitala i niech badają. A może od razu ???
Patrząc na Twoją temperaturę można mieć dużą nadzieję. Słyszałam o krwawieniu w miejscu @ na początku ciąży ale ja tak nie miałam.
Trzymam mocno kciuki.&&&&&&&&&&&&&&&&&

helol

Gochson kurcze bierz dupka i najlepiej jutro zrob bete i z wynikiem jesli pozytywny do lekarza! Troche za dlugo jak na krwawienie implantacyjne, wiec musisz zrobic bete dla upewnienia sie!

Ani@k tak to moj pierwszy raz, znaczy pierwszy mandat, nie wspomniec o punktach:-(

Muma jestem pewna, ze nie przejechalam na czerwonym, ale mozliwe, ze bylo juz pomaranczowe, bo na tym skrzyzowaniu jest ciagle ciag samochodow i ja pewnie chcac przejechac wjechalam na pomaranczowym, ale oni juz mi fote strzelili na czerwonym, bo jechalam wolno. No nic...trzeba zaplacic.

Aleksis piekna fura, tez kiedys chcialam tego typu wozek, ale nie podobalo mi sie podpiecie nosidelka w te kola. Boski wybor.
Gochson ja to ciemna masa w tych sprawach, ale trzymam kciuki!!!
Muma gratulacje dla Juleczki. Jak dzis testy?
Tere fere jak dzis usteczka Timka, opuchlizna zeszla?
Gatto no mandat boli, wspolczuje, ale eM to niech sie nie zlosci, w koncu to pierwszy w zyciu a nie pierwszy w miesiacu.
Ani@k mowisz ze bedzie mi brakowac karmien, no sama jestem ciekawa jak to bedzie. Ile zamiezasz jeszcze karmic?
Katiuszka super mamo jak dzis samopoczucie?

Ja teraz leze i karmie,jednym palcem pisze do Was.
Mieszko grzecznie ssie, ale jak czasem glowe obroci z moim cycem to ja prawie pod sufit skacze:baffled: skubaniec maly. Ma duza potrzebe ssania, mamy w rezerwie smoczka,ale nie chce.
W sob juz bedzie mial mc, szok.
Em tak swietnie sie z nim dogaduje, poki pracuje z domu, kazde przewijanie w dzien i w nocy jest ich. Gadaja se chlopaki. Mieszko czesto głuży.
Aaa i czytam mu w ciagu dnia wierszyki rymowanki Brzechwy. Reaguje roznie.
Zarezerwowalismy sale na chrzest, ktory bedzie 20/04, odbedzie sie tam gdze nasze wesele;-) jeszcze wyprawa do ksiedza nas czeka.
Zzamierzam kupic chuste, cos polecacie?

Szyszka twoj eMek to naprawde wzor ojca. Moj taki nawet w 20% nie byl hihi:laugh2:
No jakbym miala mandat co miesiac to w pol roku by mi odebrali prawko.
Chusty ja nie mialam, ale chyba wszystkie same sa....;-)

reklama
No jakbym miala mandat co miesiac to w pol roku by mi odebrali prawko.
A em autko, hihi

ja mam prawko 14 lat, duuuzo jezdze, nawet na porod sama jechalam i po akcji wracalam:-p i na szczescie zero pkt i mandatu jeszcze, tylko sarenka jedna ucierpiala, za to em nie ma prawka, siedzi z Mieszkiem z tylu i se gadaja:tak:

Przejal sie rolą co mnie cieszy i pyta raz dziennie czy mi pomaga bo ma wrazenie ze za malo, zobaczymy jak to bedzie jak wroci do pracy poza domem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry