reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Muma moze se smecisz,ale fajnie jak tak sie ktos przysni. Mnie dawno sie mama nie snila,wiec jakby dawno sie nie widzialysmy. Zawsze uwielbialam gdy mi sie snila,bo potem dlugi czas czulam sie jakbyd sie z nia spotkala w oczy. Super. A teraz mi sie teskni za tymi snami.

Gochson - jak tam ?? Idziesz na betę ? &&&&&&&&&&

Tere fere - dokladnie, taki sen to jak spotkanie ..*

Ani@k - poszla po zapałki i nie ma ;-) jak kolęda ?

Gatto -lepiej juz ??

Szyszunia - 20.04 to w Swieta tak ? Fajnie :-) ja wt
edy moje urodziny chyba zrobie ;-)

katiuszka - dzia piatek , na pewno bedzie dobry :-)

Wpadne pozniej bo biore sie za sprzatanie

Muma 8 rano a ty sprzatasz:szok:kobieto, polez,odpcznij.
Gochson, wlasnie jak sie ma sytuacja???
Tere dobrze ze sladu nie ma po upadku, gorzej by bylo jakby ta jedynka w dolne dziasla mu sie wbila:no: az strach pomyslec.

U nas nocka super, karmienie co 2,5 h, teraz nakarmiony mlody, ja moze pokimam z nim jeszcze:laugh2:, dzis na obiadek rosol, wiec 3 h gototowania, tylko warzywa mi potrzebne, bede musiala wyjsc po kolejnym karmieniu...tylko jak tu po tylu dniach pizame zrzucic... Wstyd sie przyznac ale laze calymi dniami, jak nie mamy roznych wizyt w pizamie, czy to normalne???:baffled:
no nic wykorzystam chwile i podrzemie troszke, do pozniej. Milego dnia.

cześć

ja tak na szybko..
Szyszka bedę karmić dopóki Patryk będzie chciał :tak: a piżamowy dzień? no pewnie ze to normalne :tak:
Muma zapałki kupiłam i wyborczą :happy: fajek nie umiem palić.. próbowałam.. ;-) a koleda? eM oczywiście tuż po wyjściu księdza przyjechał.. ale widać było że chciał zdążyć :tak: Patryk czekał, czekał i usnął więc wyszło że sama księdza przyjęłam, dostaliśmy wszyscy obrazki <zaciesz> a Patryk ze specjalną dedykacją 'dla Patryka I kolęda 2014' miło było :tak:

lecę bo Książę sam w łóżeczku i pewnie już akrobacje na brzuchu wyczynia.. dziś ma wpaść moja Mama i Siostra.. moze więc mnie nie być..

miłego dnia Dziewczynki :-)

Ja tylko na chwilę aby zdać relację. Byłam dziś na becie. Wyniki jak dobrze pójdzie będą po południu. Pisze jak dobrze pójdzie bo była awaria systemu i jeśli go nie naprawią to badania nie wyjdą i trzeba będzie je powtarzać jeszcze raz.
Potem poprosiłam lekarkę żeby mnie przyjęła mimo, że byłam bez zapisu.

Mam przepisany duphaston. Mam powtórzyć betę w poniedziałek. Jest niby ciałko żółte, ale to bardzo wczesna ciąża i badanie beta HCG wyjaśni czy wszysko jest w porządku bo dalej mam brunatne krwawienia.
Jak dziś będzie Beta pozytywna to mam lekarce wysłać wyniki smsem.

reklama
wpadam na chwilę bo Młoda padła po rehabilitacji ,nie zdążyłysmy wyjść z gabinetu a Ona już spała .

witam Was kochane,
ja trochę zalatana mamy rehabilitację co drugi dzień,w między czasie wizyty specjalistów w środę był kardiolog i wszystko dobrze więc jakby już do przodu w poniedziałek okulista i w lutym neurolog i ortopeda .

Ja zalatana jak nie dom i sprzątanie ,gotowanie ,to karmienie i zabawy bo Młoda absorbująca się zrobiła bardziej i domaga się więcej przytulania i zabaw więc nawet jak siądę do kompa to nie da przeczytać bo już miałczy :baffled: Generalnie u Nas dobrze ale więcej czasu spędzam z nią bo M jakoś coś mu pod górkę aby więcej niż 2 h dziennie z nią pobyć :zawstydzona/y::no::-(

Gochson trzymam mocno kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tere dobrze zrozumiałam Timek miał jakis upadek ?dobrze ,ze nic poważnego się nie stało :****

dziewczynki nie doczytam,może uda mi się w weekend jak ją przekażę dla M to nadrobię .
Mocnoo Was ściskam i cały czas myślę o Was :***MIŁEGO DNIA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry