• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Czesc:happy: nareszcie weekend;-)
Gochson
gratuluje! :-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&& za bete pięknie przyrastającą:tak:

Ja codziennie padam na twarz wieczorem, nawet kompa nie mam ochoty odpalać, czasem tylko podczytam co u Was. Po pracy tylko z Młoda spędzam czas . Uswiadomilam sobie, ze tylko 3-4h dziennie się widzimy, ale nie będę jej przecież później kłądła, i tak zresztą ledwo daje rade do 19.30, najczęściej wcześniej przy cycu zasypia i trzeba ja do kapieli budzic:-(. Tez jest zmeczona po zlobku (cały dzien się bawic..no kto nie byłby zmeczony?;-):-)) No a wieczorem musze cos ugotować, zarezerwować tez czas na bieganie i tak tydzień zlatuje..
No ale już weekend:-) nie wyspie się wprawdzie, ale przynajmniej w piżamie połaze do południa;-)

pozrowienia dla wszystkich i miłego weekendu :**

reklama
Szyszka no ja ogólnie ubierałam się codziennie i nawet malowałam facjatę, czesałam. Jednak rzadko wychodziłam z domu. Nawet na zakupy. Jakoś dziko było mi wyjść,np po 3 tyg do pracy. Ale jak ruszyłam w teren to było ekstra.

Gochson
ja brałam ten lek, gdy moja moja mama hmmmm…… Brałam do pogrzebu, żeby jakoś spać. Są to leki uspokajające, wyciszające, nasenne… Dzieci dostają ten lek w formie syropu gdy są chore na wiatrówkę, żeby się wyciszyły i nie drapały ciągle, albo do samolotu, żeby przespały podróż.
Trzymam kciuk asy. Taka beta to na bliźnięta!!!!! Super!!!!

Co do eMów zajmujących się dzieciakami, to przy moim nawet ja jestem w tyle. Timi uwielbia z tata spędzać czas, a tata z nim. Dzień w dzień są takie wygłupy, że młody ze śmiechu się przewraca. Turlają się po podłodze, gryzą, krzyczą, rechoczą, piszczą...a ja z zazdrością patrzę z kuchni w ich stronę. Nawet jak rano wstajemy to oczywiście przytuli się do mnie, uśmiechnie, ale jak zobaczy tatę to ściska pięści, piszczy ze szczęścia i w głos sie śmieje. Trochę mi łyso od kilku tygodni z tego powodu. Nie wiem, w sumie powinnam się cieszyć, a ja niby się cieszę, ale też chciałabym żeby się tak cieszył na mój widok.

Koko no niestety przez prace mamy mniej czasu dla naszych dzieci. Ja czasem zazdroszcze babciom ze one z Adasiem spedzaja tyle czasu a ja tylko 4h.
Tere fere u mnie tez chlopaki maja bardzo dobry kontakt. Przez dlugi czas byl tylko tata i tata. Ja nic nie moglam robic tylko tata. Teraz troche przeszlo i mama dalej potrzebna.
Ja dalej mam brunatne krwawienia. Wczoraj myslalam ze przechodzi a dzis znowu jakby wiecej. Troche mnie to zdolowalo i jestem troche roztrzesiona.

Gatto ;)
Szyszka he he

Gochson to zapodaj se tablete i sie nie denerwuj. Bedzie lux. Lepiej zacznij odkurzac rzeczy po Adasiu,bo za 8m-cy beda potrzebne.

U nas wczoraj komedia z tym odciskiem dla dziadkow. Gips ktory tam byl to gips budowlany i zastygl w minute wiec dupa. Wyskrobalismy, em wzial gładz gipsowa. Za rzadka. Mlody sie w tym babral i mial ubaw. Jak zastyglo to sie lepilo,znow skrobanie. To zrobilismy odcisk stopy ostatecznie i wyszlo niezle. A w domu bajzel jak przy remoncie.
Teraz jedziemy do mojego taty a potem do tesciowki.

Hej :)
Wpadam szybko pogratulować Gochson. Gratuluję. :) Będzie dobrze, też miałam plamienia w tej ciąży, właśnie brunatne jakoś w 6-7 tygodniu. Okazało się że to jakieś naczynko pękło wtedy, dlatego taki kolor. Ale progesteron może zbadaj, mnie kazali i okazalo się że leki musiałam brać. Będzie git, odpoczywaj :)
Ja się dziś "lenię" po tyodniu pracy. Lekarz kazał ograniczać kompa więc za często nie bywam, choć patrzę na niego z tęsknotą.
Miłego weekendu :)

Hej,

Ja na chwilkę bo dziś kurs i jutro , teraz robię pracę domową :-p Ale jest super, jestem najlepsza w grupie z teorii hihihi, średnia wieku , hmmm beze mnie 19 :-D

Gochson Ty miałaś usg , tak ?? Bo widziała to ciałko żółte. Ja bym powtórzyła betę i może usg w pn, żeby się uspokoić. I progesteron zbadaj, może trzeba zwiększyć tego dupka.
Odpoczywaj i nie denerwuj się , trzymam mocno kciuki za zdrowiutką Dzidzię (Dzidzia = pł. żeńska)
:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&

Spokojnej niedzieli Dziewczynki :tak:

Dzieki dziewczyny. Jakos wieczorem mi lepiej tylko w dzien mnie strachy nachodza. Mialam Usg w poniedzialek jade na bete i mam lekarce podeslac smsem wynik. Potem mam sie umowic na wizyte ale mowila ze raczej w piatek bo jeszcze wczesnie. Dupka biore 3 razy dziennie wiec chyba spora dawka. Rano troche ze mnie lecialo ale po poludniu juz tylko plamienia ale przyznam ze lezalam sporo dzisiaj. Nic nie zrobilam. Emek obiad zrobil, z Adaskiem poszedl na spacer, psa zabral na zastrzyk. Tylko chata troche nieogarnieta.
Muma ty to zdolniacha jestes.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry