reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aleksis obijaj się obijaj :tak:

koko i dokładnie tak jak te blizniaki, wyglądał Ti z moim ojcem. Tylko jeden duży drugi mały. Miałam właśnie przytoczyć przykład tego filmiku z bliznietami. hehehehehe
A na brak choinki reaguje w ten sposób, że co wstanie po spaniu, to patrzy się w kąt i mówi "maaa" i pokazuje rączkami, że nie ma. Hehehehe
No a młoda lepiej jak dojdzie do siebie zanim pójdzie do żłoba.

zuzka a może lepiej już się starajcie, bo sama wiesz, że nie łatwo jest, a nawet jakbyś zaskoczyła teraz, to za 9 miesięcy Mysza będzie fajna już.

reklama
dzięki dziewczyny ***
Staram się pion trzymać, na ogół już jest spoko...czasem mnie tak jeszcze coś najdzie...:sorry2:
Gochson tyle nas trzyma kciuki za Ciebie, że musi być dobrze!!!!! wiem, że się martwisz zwłaszcza jak masz te plamienia, ale do jutra już niedaleko i będziesz wszystko wiedziała:-) póki co leż, niczym się nie przejmuj i nie myśl za dużo...hmmm może meliskę sobie zaparz:tak:
Zuzanka hehe nawet jakbyś doczytała wszystko to i tak byś się nie dowiedziała co mi jest....bo ja sama nie wiem:-p Jakiś wirus przyplątał się czy cuś:baffled: noo ale spoko...Ty!!!! a to rodzeństwo do Julianki to myślicie natural czy dzidziuś adopcyjny? wowww ales się rozkręciła Mamuśka:-D ja na razie mam dość...eee no Juluś fajny i kochany...ale póki co jeden egzemplarz mi wystarczy:tak: No i gratuluję biegania!!! tzn. na razie samej dezycji...bo ja to wiesz...z tych kanapowców jestem:sorry2::-) Wpadaj do nas cześciej, opowiadaj o Juliance, bo póki co to bardzo oszczędne te opisy:baffled:
Kok.o matkoo jedyna!!! to co tyle ludzi u lekarza??? no i weź tu choruj!!! a mała ma kaszel tylko czy gorączkuje? może jak sam kaszel to dawaj jej syropki, wit.C i może samo przejdzie:baffled: tak jak mówisz...pogoda do bani, to i wirusy atakują. Zdrówka dla małej śmieszki!!!! zdjecie na FB rewelacja!!!!!:tak::-)
Muma Ty kujonie jeden!!!! weź tak nie szalej z tymi testami, bo Cię młodzież będzie palcami pokazywać "ooo to ta, co wykuła 5 tys. pytań":-D
A tak na serio...to wielki szacun!!!!:tak: i tak trzymać! nooo Kochana jak Ty tak dalej będziesz szła jak burza, to migiem zdasz to prawko :tak: yyy aż Ci zazdroszczę....
Tere fere hehe to znaczy, ze macie tu ze mnie niezłą polewkę, co?;-):-) aaa dobra...nie przeszkadza mi to ;-):-D Kurka, biedny ten Tymuś, już drugi raz spuchnięta warga:baffled: nas na razie to omija, zero kontuzji, co jest prawie, ze cudem przy tym co on wyprawia:baffled: Chodzenie już mu się znudziło, woli biegać:-D
Aleksis jak tam w pracy? dajesz radę? masz już całą wyprawkę? na sam początek na prawdę dużo nie trzeba...ale mów to szczęśliwej mamie;-) noo i kto to mówi, nie? ta co miała 22 czapeczki:-D
Gatto jak tam u Was? Marudella już lepsza? u nas był strajk zasypiania:baffled: 3 dni nie chciał zasnać sam w łóżeczku. eM wyczytał w necie hehehe że jak dziecko coś boli, ząbkuje, to przytulanie, lulanie uśmierza ból...no i wyciągał go z łóżeczka, ponosił i mały od razu zasypiał czyli prawdę pisali :-p Dziś dostał syropek na noc i sam ładnie zasnął, no to na 100% prawda:sorry2:chwili wytchnienia nie ma z tymi zębami:sorry2:
Ani@k a jak Patryś przechodzi wczesne ząbkowanie? chyba nie pomyliłam czegoś...:baffled:pisałaś, ze wyczułaś ząbka, tak?:sorry2:
Alex jak dietka? ile kilogramów w dół??? a dzieci? zdrowe Cuda dwa? buziaki!!!

Idę coś przekąsić, ale za bardzo nie wiem co, bo gryź dalej nie mogę:no: pozyczyłam sobie od Julka Dentinox:-p

Ja na chwilkę ,jutro nadrobię, tylko parę słów.

Gochson &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

katiuszka -
wracaj, powracaj, z ósemkami czy bez - już dość tej bolesnej rozłąki !!! :tak::tak::tak:

Aleksis - fota koniecznie, jutro to najpóźniej ma być :tak:**

zuzanka
wy nie myślcie o rodzeństwie tylko po prostu pracujcie nad tym, a ja już trzymam kciuki, zresztą wiadomo - teraz pójdzie elegancko;-)

DO jutra papapa

ahaa zapomniałam napisać o mojej ósemce :szok: :-) otóż nie zamierzam jej usuwać, niech sobie będzie jak już mnie tak wymęczyła:tak: No chyba, że się popsuje...ale oby nie!!!! mam już chyba 3 inne...mają się całkiem dobrze!!! zalakowane przez panią dentystkę w Polsce i póki co się nie psują, więc mam nadzieję, że i ten ostatni taki będzie:tak:

Ps. podczytuję co tam na mmauśkach i ubaw miałam, że hej!!!! Jedna babka napisała posta, że szuka takiego a takiego delikwenta, z którym to jej mąż się szlaja po nocach i właśnie wczoraj obaj panowie wybyli z domu i nadal jej męża nie ma i chce się dowiedzieć czy tamtej artysta wrócił:-D No macie pojęcie??? w życiu bym takiego czegoś nie napisała w grupie, gdzie jest ponad 2000 bab!!!!!
A za pół godziny drugi post tej baby...mąż się znalazł, wrócił do domu zalany....i stwierdził, że to była dla niej kara za za mocny makijaż:baffled: ja pierdzielęeeeee.....hehehehe

Ostatnia edycja:
a! zapomniałam sie pochwalić;-)
dzisiaj Młoda zrobiła swoje pierwsze kroczki "bez trzymanki":-) wzdłuż kanapy, baaardzo ostrożne 4-5 kroczków:-D
jeeeeejjjku, wzruszyłam sie:zawstydzona/y: A co to bedzie jak na studniówke bedzie szła?:szok:

Ahoj kobitki:-)
Gochson Gratulacje !!!!!!!!!!!!!! i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą betę :tak:

Kok.o
to gratki dla ciebie i Ewuni za pierwsze kroczki :tak:

My nadal czekamy z niecierpliwością na wizytę w klinice:tak: Już nie mogę się doczekać .
Aleksis my za wszystko płacimy od wizyty ,przez leki do iui. Taka to jest Polska rzeczywistość :zawstydzona/y::wściekła/y:
Czasami strasznie mnie to złości i przytłacza .
Katiuszka mnie też 8 jakiś rok temu wylazła a myślałam że jetem tą szczęściarą bez. :-p

Pozdrawiam mamuśki z dzieciaczkami i ciężarówki . Bo ze staraczek to już chyba tylko ja zostałam :zawstydzona/y:

Na wschodzie zimno,wietrznie i biało :cool: Czyżby to zima zawitała ;-)

heeej

Caterina :* zobaczysz że jeszcze w tym roku urodzisz :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gochson!!!!!!!!!!!! ja nie wiem dlaczego mi wcześniej to umknęło.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze :tak:a dzisiejsza beta będzie odpowiednio powiększona :tak:
Kok.o gratulacje dla Ewci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to teraz się zacznie ;-):tak:
Aleksis przyłączam się do postulatów za tym abyś umieściła swój brzuch na fb!!!!!!!!!!!!!!! :tak:znaczy fotkę ;-)
Muma a fajni chociaż ci młodzi kursanci???
Katiuszka Patryś się strasznie ślini.. koleżanka mnie uświadomiła że jak jest 'mocno czerwone miejsce wręcz bordowe i napuchnięte znaczy że ząb wychodzi' u Patrysia jest białe miejsce.. jak się przykłada łyżeczke (mam od syropu) to wydaje mi się że czuć ząbka.. ja już sama nie wiem :zawstydzona/y:

dziś w planie mam zakpy zabawek.. przejdziemy się najpierw do sklepu zabawkowego (miała być dostawa) a jak będzie barachło to w necie zamówię i już.. dziś se nowy telefon zamówiłam.. nie wszędzie na tej mojej wsi mogę dojechać wózkiem a nie mam zamiaru Patryka zostawiać w wózku pod sklepem :no: więc net wchodzi w grę.. także Muma będę bywalczynią w Twoim sklepie :tak:

miłego dnia!

cześć wszystkim!!!!:-)
Jak tam po weekendzie:confused:
Ani@k wiesz co...u nas z tymi ząbami to jakoś inaczej było:baffled: nie zauważyłam specjalnie napuchnietych dziąseł...może troszkę tylko i na pewno nie były bordowe. Dopiero jak ząb miał się już przebić to były białe plamki, czasem białe kreski. Jak weźmiesz metalową łyżeczkę to powinno dzwonić:tak:
kok.o hehe to się Ewcia puściła....eee no kanapy znaczy się;-):-Dpowolutko będzie ćwiczyć i niedługo już będzie śmigać po domku. Ale ten czas leci...dopiero się Glutki urodziły, a już latają po chałupach....:sorry2:
Gochson co tam u Ciebie??? trzymam kciuki za wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
caterina cześć Kobieto Pracująca!!!!:-) zaglądaj częściej do nas i łap fluidki, a jeszcze w tym roku się wyrobisz z ciążą i porodem!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma a Wy gdzie Kolezanko?
idę coś porobić, pranie rozwieszę, kończę obiad małemu i na spacer, żeby coś pospał dłużej, bo w domu to 20 min maks:wściekła/y:
A teraz ma zabawę, wrzuca zabawki do kuchni przez bramkę turystyczną. Lądują wszędzie, lżejsze miśki doleciały nawet na kuchenkę. Dobrze, że nie do zupy:szok::-)
oki, to do później!

reklama
czesc i czolem,

wpadam tylko na chwilke, bo od soboty mamy polke z przytupem. Mloda miala goraczke 39,2, zbijalam nurofenem i nawet jakos szlo, teraz ma juz stan podgoraczkowy tylko i poszla spac. Jest ekstra marudella, nawet nie wiem jak sie nazywam. Bylam dzis juz w pracy, przyszlam teraz, robie jej zupe. Ogolnie ma apetyt, wczoraj wieczorem nawet ja wykapalismy, ale nie smiem wziac ja na spacer. Moze to tylko trzydniowka, a moze znow zeby, sama juz nie wiem! Ale jestem wykonczona, a na dodatek eM chrapie przeokropnie!
No i mloda straszliwe jazdy ze spaniem, nie chce i koniec. Wczoraj jeszcze o 23 urzedowala. Od 21 staralismy sie ja polozyc do lozka, tak sie darla, jakby ja ze skory obdzierali:-( Nie wiem co z nia robic....

Kok.o gratuluje, znaczy gratuluje Ewci, bo w koncu tak sie puscic...hehehehe.

Katiuszka no Julus wymiata! Jakby ci sie trafil drugi taki unikat to bys wysiadla na bank hahahha

Ani@k milych szopingow zakupowych

Gochson daj znak jak sie sprawy maja, jak tylko bedziesz cos wiedziec!

Yyyy zapomnialam....Tere fere szkoda, ze nie nagralas tej rozmowy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry