reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jeszcze jestem w szoku. W piątek idę do gina to zobaczymy czy coś tam widać. Jakby te plamienia zniknęły to już bym była mega happy. Rano mam więcej, potem w ciągu dnia dużo mniej, no ale leżę non stop.
Mam wrażenie, że są dużo mniejsze niż w piątek i myślę, że to zasługa dupka.

reklama
Gochson super wiadomosc! dupek na pomaga, ale lezenie to jest podstawa i pamietaj o endo i zwiekszeniu dawki eutyroksu:tak:

Ani@k tylko, ze ja na 3cim swiecie za wit D place 9.50€ :wściekła/y::wściekła/y:

Gochson gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super wiadomość na początek tygodnia!!!! zaraz plamienia ustaną i będzie już luzik do końca ciąży!!!! wooowww ale Adaś będzie się cieszył :-) a eM już wie????? chybaaa takkkk:tak:
Zajrzę wieczorkiem, bo idziemy się kąpać:-)

Ostatnia edycja:
Hej :) Ja jak zawsze, na chwilkę. Nie spałam prawie dziś w nocy, diabli wiedzą czemu i trochę nieprzytomna jestem po pracy, a w pracy o dziwo nawet nieźle było i nie padłam.. :)
Gochson, super wieści. :)
Aleksis, no byłam na usg u tej mojej lekarki dziwnej, mówi że wszystko OK, Wzorowa ciąża i takie tam, pomierzyła, pooglądała i mówi że mam nie zwiewać do Polski, bo tu lepsze szpitalei tak dalej. Łatwo jej mówić.... I nadal wersja jest że to dziewczynka :) Siedzę sobie teraz i nie robię nic bo mi się nic nie chce i tylko ubrania oglądam bo mój brzuch widać już i muszę powoli rozejrzeć się za jakimś odzieniem dla mojego tułowia głównie, bo spodnie już mam. Przytyłam już 5,5 kilo i teraz widać, tzn podobno głównie ja to widzę. :) Ehh Nie cierpię kupować ubrań, ale w czymś muszę do pracy biegać.
Dobra, zmykam. Wyśpię się to poczytam. Trzymajcie się :)

Gochson teraz bierzesz 50? mysle, ze trzeba bedzie zwiekszyc do 75, ale o to musisz zapytac ginke, a najlepiej endo. Nie zwiekszaj sama, choc jestem pewna, ze bedziesz musiala. Teraz dziec potzrebuje, a ty nie produkujesz :-p

Tere fere moja nie spi nigdy wlasciwie po 17. Widac taki nocny marek z niej- prawdziwa wloszka, impra zaczyna sie po 20 ;-)

Maiev a ty myslisz rodzic w PL? czemu?

Gatto biore przez 3 dni 50 i przez 4 dni polowke 75. Jak rozmawialam z endo to mowila ze jak bede w ciazy to mam co drugi dzien zwiekszyc dawke wiec poki co bede brac caly czas 50 no i zadzonie umowic sie na wizyte.

Gatto wiesz...tak myślę o Twojej małej...może ona tak odreagowywuje Twój powrót do pracy?:confused::baffled: bo żeby tak długo nie spała...no nie wiem...no chyba, że te zęby ją tak męczą.
Mój dziś też dostał Nurofen na noc, bo ostatnio nie może sam zasnać, beczy w łóżeczku, a jak zasnie to o 4 rano robi pobudkę, biorę go do siebie i niby chce spać, ale co zaśnie to z płaczem się budzi:-(Co ja oko zmrużę, to ten już płacz...ehhh ile tych zębów ma wyleźć??? ma 6, 7 w drodze...nie było by dość?;-):-)
Tere fere ale śmieszek ten Twój Tymuś:tak: super!!!! nie cierpię dzieci takich rozmemłanych....wiecznie osmarkanych...rozdartych...brrrr....Mój kuzyn mały taki był...bleee normalnie nie mogłam go na ręce wziąć, bo taki mi się "oślizgły" wydawał:-p ale jestem wredna...wiem..wiem...
Maiev no właśnie...to chcesz ciąże tam przejść, a rodzić w Polsce? a czemu to tak....aaa macie już imię wybrane? bo Aleksis ma no name;-)

reklama
Katiuszka mozliwe, zwlaszcza, ze tez pracuje w roznych godzinach, raz na rano, raz na popoludnie i ona taka jest tez rozregulowana, ale co mam zrobic? musze do pracy chodzic. Po prostu jakos musimy ja wyregulowac. Dzis na przyklad zasnela o 20.45, troche poplakala, dostala butle i heja, ciekawe czy sie obudzi w nocy, bo zeszlej byla niemozliwa, choc zwalalam to na ta goraczke.

Dzis juz widze doszla do siebie i jutro moze wyjdziemy na spacer.

Gochson, a to spoko, to juz masz zwiekszona, w kazdym razie koniecznie idz do endo. Ja jestem strasznie uczulona na tarczyce, jak Muma na toxo :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry