reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Dziewczęta :-)

No my mamy ferie , dziś od rana gadałyśmy i gadałyśmy z Julką , teraz dopiero poszła do siebie a Oli zasypia więc ja mam chwilkę ;-)
Aaa no i ćwiczyłyśmy już dzisiaj na orbitreku, będę już teraz codziennie zasuwać, powiem Wam, że kiedyś 30-40 minut spokojnie dawałam radę a dziś po kwadransie już tak zipałam, że wolałam zejść :sorry2: Ale powoli...

Wczoraj po tej naszej rozmowie o wakacjach popatrzyłam w domki nad morzem, powysyłałam zapytania, mam parę fajnych odpowiedzi z Międzywodzia i Pobierowa, w sumie tam nie byliśmy. Musimy jeszcze tylko pogadać z sąsiadem, który zostanie z Wolfem i powoli można rezerwować coś :tak:

Gochson &&&&&&&&&&&&&&&&
pisz kochana co u Ciebie, jak się czujesz i w ogóle.

caterina Babolu jeden, właściwie miałam Ci napisać coś ale mnie już katiuszka wyprzedziła :-p &&&&&&&&&&&&&&&

Gatto -
wysoka ta temperatura u Małej, ja też obstawiam trzydniówkę, obserwuj ją czy nie dostanie wysypki. Oby to nie jakieś inne wirusisko zimowe. Trzymajcie się :tak:

Ani@K - kursanci , moi koledzy to dzieci zwykłe, takie prawie w wieku Julki kolegów :-) Także raczej się tam skupiam na nauce.
Do sklepu już zapraszam choć jeszcze nie wiem po co. No mam nadzieję, że będziecie stałymi bywalczyniami :happy2: Oczywiście na hasło jakiś rabacik wymyślimy :tak:

katiuszka,
fajnie masz, że możesz iść na spacer, u nas lodowych opadów cd., Gluton się już wałkuje pół godziny i biadoli na cały głos. Jejku dobrze, że my w bloku nie mieszkamy, bo jest głośny ten Oluś jednak.

kok.o gratulacje dla Ewci, nie martw się , dziewczynki się tak szybko nie rozpędzają :tak: Fajnie patrzeć jak tupta, pewnie, że to wzruszenie. Przed studniówką masz jeszcze pierwsze laurki, pójście do szkoły, wyjazd na kolonie, już mi się płakać chce znów na samą myśl:happy2:

Lecę drugą kawkę zrobić bo coś smętne ciśnienie chyba mam.

reklama
hej

wróciliśmy ze spacero-zakupów, ale piździ!!!! ja pikolę! :szok: obeszłam kilka aptek bo mi się witamina d kończy.. szok, w 4 chyba aptekach nie mieli :szok: i Ty Gatto mówisz ze na 3 świecie żyjesz????

oprócz witaminy kupiłam książeczkę bright stars dla Patryka, fajna, szeleści w kącikach ma gryzaczki.. hehe teraz Synek mi bedzie czytał :-);-) a ogólnie z zabawkami to na mojej wiosce bidaaaaa aż piszczy normalnie, żeby sklep który ma napisane ze współpracuje z fisher price nie miał garnuszka na klocuszki??? no nie.. zaraz.. znaczy jak Patryk będzie miał następną drzemkę (bo się właśnie wybudza z tej spacerowej) to zajrzę do sklepów internetowych.. jakiś pan mi przyniesie paczkę i spokój..
Ostatnio wszystko co w necie zamawiałam to z Krakowa do mnie jechało.. chętnie bym pojechała.. ale może jeszcze nie w tym roku..
Muma jak będziesz w Pobierowie/Międzywodziu/Dziwnowie itp itd daj koniecznie znać, zorganizuję eMa i się moze w końcy spotkamy!!! nie liczę na to aby w tych miejscowościach był real.. ale na plaży.. w piaseczku żółciutkim.. :tak::-)
w Pustkowie (tuż obok Pobierowa mam wujka ale nie polecam pobytu w miejscu gdzie on jest)
Katiuszka a wiesz że właśnie takie białe linie Patryk ma? łyżeczka plastikowa stuka.. to blaszana pewnie też będzie :tak: więc to pewnie ząb a nie moje zwidy :tak:

lecę. no nie poleży chwili ten mój Ukochany Synek..
wpadnę na natępnej drzemce, paaaa

Dziewczynki melduję, że grzecznie leżę i czekam na wyniki. Nie wiem kiedy będą - kobieta mówiła, ze jutro ale w internecie mogą być wcześniej, więc o jakiś czas sprawdzam. W piątek były o 17:30.
Porobiłam jakieś służbowe tematy - oczywiście na leżąco, ale czymś głowę zajęłam.
Ogólnie samopoczucie nie najgorzej, trochę brzuch pobolewa jak na @, więc w sumie się ciesze, bo czuję, że coś się tam dzieje na dole.

Muma widzę, że się ostro wzięłaś za siebie od nowego roku - nie dość, ze nauka to jeszcze ćwiczenia. Super.

Czytałam na FB, że już planujecie wakacje. Pooglądam te ośrodki bo my na bank pojedziemy nad morze, tylko nie wiem jeszcze kiedy. W zależności kiedy się coś wykluje.

katiuszka współczuje tych ósemek. Qrcze ja jeszcze nie mam i aż się boje czy będą wychodzić, czy nie.

Koko gratuluje małych kroczków. Teraz bedzie ich coraz więcej i coraz szybciej jej nie będzie w zasięgu wzroku.

caterina bardzo mocno Ci kibicuję. Niestety za wszystko trzeba płacić, no ale potem jest nagroda w postaci pięknego dzieciaczka.

Aleksis ja też czekam na fotkę brzucha.

Gatto cóż to za świństwo się przyplątało do Was. Zdrówka życzę, nasz Adaś nie tak dawno też miał 39-40 stopni, więc wiem co przeżywacie.

Zuza to kiedy kolejne się szykuje ? To już trzeba działać.

Ani@k a jakie zabawki chcesz kupić ?

A ja bym chciala w gory! najlepiej tam gdzie bylismy w zeszlym roku, albo do San Candido lub Dobbiaco, uwielbiam tamte strony. Z reszta u nas w lipcu tak cholernie gryza komary i jest parszywie goraco, a w gorach jest super klimat i ani jednego komara :tak::-p Poza tym ja w tym roku nie zdam proby kostiumu, wiec nie mam sie co nad morze wybierac :zawstydzona/y: No i pytanie kiedy dostane urlopa po tak dlugiej nieobecnosci??:baffled:

Hej, ale naklikalyscie.
Gochson kciuki, aby beta jednak nie spadala a rosla mocno!!!

Caterina no i zesz... Uda sie, trzeba wierzyc, wspomagac siebie i armie M aby byla silna i szybka.!! A poza tym wzielabym zaswiadczenie od lekarza o tym, ze staracie sie o dziecko i aby wpisal date dokladnie od kiedy. Moze sie przydac. Wiem, ze dziewczyny szukaja lekow w necie, mozna sporo zaoszczedzic. No jestem ciekawa, czy dok u Ciebie pojdzie z grubej rury tzn. Menopur itd. czy przepisze Clomifen, +Pregnyl, Ovitrelle? Bratowa bratowej (30 lat po Clo po pierwszej IUI zaszla w ciaze i juz ma synka) W kazdym razie ta IUI to Pikus, serio

Kochane, piszecie, ze mam obfotografowac moje sadelko? Cos tam odstaje,oponka jeszcze lekko widoczna, ale wkrotce zrobi sie okraglutka calkiem, mam nadzieje

Zuzanka
no to do roboty!!! Ciesze sie, ze Julianna bedzie miec rodzenstwo

Gatto oj Kochana, ciezko Ci... Oby to przeszlo raz dwa bo bez snu to masakra jakas. Zebole czy co innego?

Kok.o gratulacje dla Ewy-Smieszki!!! Super -kolejny Tuptus! Zdrowka dla Ewuni

Katiuszka
to dobrze, ze humorki ida w kat...Nie ma sie co zloscic na swiat, raz lepiej raz gorzej...Wazne, ze Julus zdrowy i Cie kocha, co nie?

Ja sie nawpierniczalam znow lodow, wiem, wiem, niezdrowe, kaloryczne, ale co tam!!!! Mialam takiego pypcia na nie., ze kupilam 2 rodzaje:-D

Terefere no i ni ma choinki..Kupisz mu palemke na Wielkanoc to bedzie prawie tak samo, co nie? A jak Twoj Tuptus? Nie kombinuje juz sam stawiac krokow z asekuracja?

Muma respekt!!!! Orbitrek,kursy, jazdy od poniedzialku, dom, dzieci, Wolf, sklep w przygotowaniu? Masz czas jakis dla siebie, zeby np. se brwi uregulowac?
Ja to jednak lewa jestem, nic mi sie nie chce...Poodkurzam, pokrece sie, poprasuje troche i juz mnie boli w krzyzu. A gotowanie lepiej gdyby nie istnialo. Choc dzisiaj robie shripmsy z czosnkiem, do tego sos pomidorowy gesty, bazylia. makaron pelnoziarnisty i salata. eMa naszlo na "zdrowe" jedzenie a rano to tylko puste opakowania po jego waflach i pralinkach znalazlam:-D Oj wezme sie za tego pana normalnie, klucz od komorki od piwka zarekwiruje

Maiev jak tam USG? Napisz co i jak, plizz

Ani@k jasne,w necie najlepiej i najtaniej. Ja juz w ten sposob zaoszczedzam kase, wiele sklepow oplaca koszt wysylek gdy sie zamowi na ladna sumke. Porownuje, sa naprawde duze roznice w cenie. Czyli Patryk juz sam czyta, tak? Strzel fotke malemu Profesorkowi;-)

Tak sobie postanowilam, ze co miesiac bede kupowac konkretne rzeczy dla Maluszka typu nosidelko, materac itd. Wiec do czerwca spokojnie wszystko bede miec, teraz juz ciuchow nie kupuje, bo dostalam wiele. Zabawki tez, karuzele nad lozeczko rowniez, super ta moja kolezanka jest, bo chetnie przekazala bardzo zadbane zabawki i ciuszki jej synka. Te od kuzyna to takie juz zuzyte sa, bo po 2 chlopakach, no ale darowanemu koniu czy koniowi...

Ok, to zrobie te fote i posle Wam na FB. Pa!

katiuszka no stara nie kituj! Swoją drogą niezły goguś z tego faceta, za mocny makijaż.

koko
na studniówkę to będzie normalnie szła, gorzej będzie szła jak będzie wracać, pewnie podobnym krokiem jak dzisiaj...hihihihihihihii
gratulacje dla młodej!

caterina ja też trzymam kciuki. W tym roku się uda. No ktoś musi gadać sobie z Gochson o ciąży no nie?!

Gatto kurcze to niewesoło z małą. Może przetyraj ją jak ja Tima. Poszłam za radą naszych koleżanek z forum i tyram go ile wlezie, no i nie kładę spać nawet na 15min po 16ej. Czasem jest twardy i o 21 jeszcze łazi po łóżku, ale nie długo. Jednak zwykle jak wchodzimy do sypialni, to po drodze do łóżka usypia...hehehehehe

Muma lubię Pobierowo, strasznie dużo się dzieje, dużo ludzi, zgiełk, a ja lubię wesołe miejsca. Choć może za ciasno na plaży dla dzieciaków, ale to prawie wszędzie tak jest u nas. Zazdroszczę chęci do ćwiczeń. Schudłaś coś?

Ani@k no pewnie, że w necie zamów garnuszek fishera, jest dużo tańszy niż w sklepach. Daj znać jak Patryk zacznie dzwonić....hihiihi

Gochson, myślałam, że dziś będą wyniki. Coś mi się pokręciło.

Aleksis no sam nie kroczy, ale za to jak stoi przy czymś to puszcza rączki i stoi sam. Właściwie całkiem sam dłużej to od dziś. Tak zabawił się pluszową żabą, że nie zauważył, że sam stoi. Jak się zorientował, to usiadł oczywiście. Uśmiałam się.
A Ty jedz lody jedz, jak tylko bobuchowi w brzuchu smakują to jedz...

No to ide na fejsa zobaczyć brzuszek. Może też wrzucę jakiś filmik śmieszny z Timem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry