Muma
Fanka BB :)
Hej Dziewczęta :-)
No my mamy ferie , dziś od rana gadałyśmy i gadałyśmy z Julką , teraz dopiero poszła do siebie a Oli zasypia więc ja mam chwilkę ;-)
Aaa no i ćwiczyłyśmy już dzisiaj na orbitreku, będę już teraz codziennie zasuwać, powiem Wam, że kiedyś 30-40 minut spokojnie dawałam radę a dziś po kwadransie już tak zipałam, że wolałam zejść
Ale powoli...
Wczoraj po tej naszej rozmowie o wakacjach popatrzyłam w domki nad morzem, powysyłałam zapytania, mam parę fajnych odpowiedzi z Międzywodzia i Pobierowa, w sumie tam nie byliśmy. Musimy jeszcze tylko pogadać z sąsiadem, który zostanie z Wolfem i powoli można rezerwować coś
Gochson &&&&&&&&&&&&&&&& pisz kochana co u Ciebie, jak się czujesz i w ogóle.
caterina Babolu jeden, właściwie miałam Ci napisać coś ale mnie już katiuszka wyprzedziła
&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto - wysoka ta temperatura u Małej, ja też obstawiam trzydniówkę, obserwuj ją czy nie dostanie wysypki. Oby to nie jakieś inne wirusisko zimowe. Trzymajcie się
Ani@K - kursanci , moi koledzy to dzieci zwykłe, takie prawie w wieku Julki kolegów :-) Także raczej się tam skupiam na nauce.
Do sklepu już zapraszam choć jeszcze nie wiem po co. No mam nadzieję, że będziecie stałymi bywalczyniami
Oczywiście na hasło jakiś rabacik wymyślimy 
katiuszka,fajnie masz, że możesz iść na spacer, u nas lodowych opadów cd., Gluton się już wałkuje pół godziny i biadoli na cały głos. Jejku dobrze, że my w bloku nie mieszkamy, bo jest głośny ten Oluś jednak.
kok.o gratulacje dla Ewci, nie martw się , dziewczynki się tak szybko nie rozpędzają
Fajnie patrzeć jak tupta, pewnie, że to wzruszenie. Przed studniówką masz jeszcze pierwsze laurki, pójście do szkoły, wyjazd na kolonie, już mi się płakać chce znów na samą myśl
Lecę drugą kawkę zrobić bo coś smętne ciśnienie chyba mam.
No my mamy ferie , dziś od rana gadałyśmy i gadałyśmy z Julką , teraz dopiero poszła do siebie a Oli zasypia więc ja mam chwilkę ;-)
Aaa no i ćwiczyłyśmy już dzisiaj na orbitreku, będę już teraz codziennie zasuwać, powiem Wam, że kiedyś 30-40 minut spokojnie dawałam radę a dziś po kwadransie już tak zipałam, że wolałam zejść
Ale powoli...Wczoraj po tej naszej rozmowie o wakacjach popatrzyłam w domki nad morzem, powysyłałam zapytania, mam parę fajnych odpowiedzi z Międzywodzia i Pobierowa, w sumie tam nie byliśmy. Musimy jeszcze tylko pogadać z sąsiadem, który zostanie z Wolfem i powoli można rezerwować coś

Gochson &&&&&&&&&&&&&&&& pisz kochana co u Ciebie, jak się czujesz i w ogóle.
caterina Babolu jeden, właściwie miałam Ci napisać coś ale mnie już katiuszka wyprzedziła
&&&&&&&&&&&&&&&Gatto - wysoka ta temperatura u Małej, ja też obstawiam trzydniówkę, obserwuj ją czy nie dostanie wysypki. Oby to nie jakieś inne wirusisko zimowe. Trzymajcie się

Ani@K - kursanci , moi koledzy to dzieci zwykłe, takie prawie w wieku Julki kolegów :-) Także raczej się tam skupiam na nauce.
Do sklepu już zapraszam choć jeszcze nie wiem po co. No mam nadzieję, że będziecie stałymi bywalczyniami
Oczywiście na hasło jakiś rabacik wymyślimy 
katiuszka,fajnie masz, że możesz iść na spacer, u nas lodowych opadów cd., Gluton się już wałkuje pół godziny i biadoli na cały głos. Jejku dobrze, że my w bloku nie mieszkamy, bo jest głośny ten Oluś jednak.
kok.o gratulacje dla Ewci, nie martw się , dziewczynki się tak szybko nie rozpędzają
Fajnie patrzeć jak tupta, pewnie, że to wzruszenie. Przed studniówką masz jeszcze pierwsze laurki, pójście do szkoły, wyjazd na kolonie, już mi się płakać chce znów na samą myśl
Lecę drugą kawkę zrobić bo coś smętne ciśnienie chyba mam.
obeszłam kilka aptek bo mi się witamina d kończy.. szok, w 4 chyba aptekach nie mieli 
No i pytanie kiedy dostane urlopa po tak dlugiej nieobecnosci??