reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gochson - i jak, wiadomo co z betą ??? &&&&&&&&&&&&&&&

zuza -
mój eM też po 2 godzinach sam na sam już wymięka :happy2: A przed nim weekend z dziećmi bo ja idę na kurs:tak: Pewno Julę zaangażuje na całego.

reklama
Muma no On ma tysiące spraw . Jak mu mówię,że zakupy zrobię przez neta to On że woli sam . No jakiś obłęd. A jak tak to mówi wszystkim ,że brakuje mu czasu na bycie z Małą ;-). Muma ale ja pamiętam mojego tatę jak zostawiła go mama z którąś z dziewczynek to zawsze mnie wołał żebym się pobawiła :-)

Gochson to tak czekać to można obłędu dostać z nie pewności . Ale będzie pewnie śliczna beta.

Dziewczyny beta 325 oby w poniedzialek urosla. Brzuch troche pobolewa i biusta ale to pewnie po duphastonie. Poki co leze i odpoczywam.
Dostalam tez Hydroxyzinum - brala ktoras?

Ostatnia edycja:
Hej,

Gochson!!! Gratulacje!!! Moja pierwsza beta byla 156 w chyba w 30 dc!!! Jestes w ciazy Stara!!!! Ale jajca!!!
Teraz Kochana bierz mocna dawke magnezu, najlepiej 3 x dziennie, nic nie dzwigaj, Adasia tez nie!!!
Moja kumpela miala w obydwu ciazach krwawienia/plamienia. Ja bym zbadala jeszcze progesteron dodatkowo, bo to moze byc jakis niedobor.
Buzka!

Gochson super! piekna betka! bierz dupka i bedzie ok...wazne, zeby nie bylo krwawienia, chodzi mi o krew zywa. odpoczywaj i bedzie dobrze!

Szyszka noooo takie sa dzwieki takie:tak: przy kolkach to tylko suszarka hahahha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry