maiev
Zaciekawiona BB
Witam się i ja....troszkę styrana ..po pracy, Nie mogę się przestawić po dłuuuugim lenistwie w Polsce na normalność czyli 8 godzin pracy..i spać mi się chce ciągle. Ale może już niebawem się ocknę
. Mam tak straszną zgagę że w życiu takiej nie miałam....macie jakiś sposób na to?? Najgorzej w pracy, aż mnie mdli od tego. Ble..
wstyd się przyznać ale ja przeklinam strasznie, teraz to już muszę sobie mordkę zatykać, po polsku klnę, ale niestety Niemcy świetnie znają nasze polskie przekleństwa...pewnie dlatego że oni jakoś mało kwieciste mają te swoje "brzydkie słowa" - przynajmniej moi współpracownicy.
Muszę się oduczyć tego i to szybko
.
Aleksis, gratuluję zakupu wózka...to jeszcze przede mną. Na razie kupiłam spodnie bo się przestałam mieścić..a przy moim tempie pochłaniania jedzenia to raczej przestanę się mieścić w więcej rzeczy.
Miałam coś jeszcze pisać ale chyba słabo kontaktuję i zapomniałam, idę ugotować zupę "burakową" i spać.
Pozdrawiam
Aha. Dzięki Muma, za ten Rumen Tabs, to nie do mnie było ale przyda się i mnie tzn. psu.
. Mam psa śmietnikowego, złośliwie zwiemy ją Zelmer 360 jak nasz stary odkurzacz, zeżre wszystko na co trafi...Może to coś da. Dzięki
wstyd się przyznać ale ja przeklinam strasznie, teraz to już muszę sobie mordkę zatykać, po polsku klnę, ale niestety Niemcy świetnie znają nasze polskie przekleństwa...pewnie dlatego że oni jakoś mało kwieciste mają te swoje "brzydkie słowa" - przynajmniej moi współpracownicy.
.Aleksis, gratuluję zakupu wózka...to jeszcze przede mną. Na razie kupiłam spodnie bo się przestałam mieścić..a przy moim tempie pochłaniania jedzenia to raczej przestanę się mieścić w więcej rzeczy.
Miałam coś jeszcze pisać ale chyba słabo kontaktuję i zapomniałam, idę ugotować zupę "burakową" i spać.
Pozdrawiam
Aha. Dzięki Muma, za ten Rumen Tabs, to nie do mnie było ale przyda się i mnie tzn. psu.

po tym jak wrocil z Monachium, taki wymeczony biedak. Dostal zupki, potem winka i bylo git!!!
dziś tak patrzę na wózek i przez to że napompowany jakiś wyższy mi się wydaje ;-)
chyba nie..