katiuszka79
Fanka BB :)
ja tak na sekundkę, bo szukam jakiś tortów na roczek, ale jakie paskudztwa widzę, to szok!!!!
nawet nie chcę myśleć jak smakują...
Ale do rzeczy...
kok.o u mnie to samo po białku jajka..chyba...Obstawiam to, mały mało zjadł, ale ma na jednym udzie takie plamki małe al'a egzema, na policzkach tylko pojedyńcze krosteczki, czoło ok...Białko jest silnym alergenem, chyba po roku powinno się wprawadzać...yyy no Twoja ma rok, ale to nie ma reguły przecież. Odstaw te rzeczy, które to zawierają i zobaczysz. Chyba, ze coś w żlobku podjada innym dzieciom;-)
oki, spadam do tych koszmarnych tortów....bożeee żeby nawet normalnego torta tu nie znaleźć..
nawet nie chcę myśleć jak smakują...Ale do rzeczy...
kok.o u mnie to samo po białku jajka..chyba...Obstawiam to, mały mało zjadł, ale ma na jednym udzie takie plamki małe al'a egzema, na policzkach tylko pojedyńcze krosteczki, czoło ok...Białko jest silnym alergenem, chyba po roku powinno się wprawadzać...yyy no Twoja ma rok, ale to nie ma reguły przecież. Odstaw te rzeczy, które to zawierają i zobaczysz. Chyba, ze coś w żlobku podjada innym dzieciom;-)
oki, spadam do tych koszmarnych tortów....bożeee żeby nawet normalnego torta tu nie znaleźć..

już nie pamiętam kiedy tak wcześnie wstaliśmy...Młody wczoraj padł 19:15, przespał do 6:30, wypił flachę i już nie zasnął
Normalnie, to flacha i spanko dalej...yyy a ja wczoraj do północy przed kompem siedziałam...
no to tez nie wiem...może jogurty, może to białko jednak
Na razie nie jest nic groźnego, kilka plamek na jednym udzie, i kroski na policzkach. Nie bedę dawać mu białka, tzn. makarony jadł wcześniej i było ok, ale teraz dawałam mu jajecznicę z całego jajka, a do buraczkowej tez wkroiłam białko
;-)

na zdjęciach widać ze tryska szczęście z Niej.. więc pewnie tak..