Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to zeby urósł i okazał sie zafasolkowany Trzymaj sie!!!!! uściski :**

no to miałas sprzatania heheheheheheDziewczyny powiem ze szok. Potem chyba zrobimy przerwe bo bede bala sie sprobowac. Wyryczalam sie dzis za wszystkie czasy az mnie ludzie zaczepiali na korytarzu.
:-(, po laparo i tak chyba ze 3 miesiące trzeba odczekać ,ale nie rezygnuj ze staranek ja żałowałam ,że przestałam po ciąży pozamacicznej bo moja koleżanka starała się od razu w sumie i zaszła i piękną córę ma ;-) .U Ciebie jeszcze nie jest do końca przesądzone nadal wierzę ,że fasol jest po prostu mały . Kochana a który tc ?
eM poszedł go uśpić, ja już odpoczywam;-)czyli pierwsza rzecz, którą robię, to otwieram BB
:-)
raz dali nam kawałek tortu z urodzin...musiałam się dopytać co to jest...bo na talerzu to była taka kuuupaaa odblaskowego niebieskiego mazidła
na wygląd tragedia....a w smaku jeszcze gorzej, coś jakbyś rozpuściła kilo cukru w śmietanie. bleeee....Innym razem przynieśli michę słodkiego ryżu. Ucieszyłam się, bo lubię ryż...a tu znowu bleeee ryżugotowany w tonie cukru, śmietany i polany jakby prefumami
do dziś czuje ten smak w buzi..eM to samo. Nie wiem czy wszystkie ich ciasta i desery takie są, ale tych to się nie dało nawet łyżeczki małej zjeść. Zastanawiam się czy oni zjedzą moje...bo pewnie dla niech będzie bez smaku, skoro nie ma pół tony cukru
Aaaa a czemu usunęłaś Ewcię z zębami z suwaczka? mam nadzieję, ze nie przeze mnie?? ja tylko napisałam, że zmałpowałaś....ale nie chodziło mi o usuwanie!!!!! no coś Ty!!!! dawaj zębatą Ewcię z powrotem!!!!
współczuję...nie lubię takich klimatów...noo ale raz na jakiś czas musi się wydarzyć. Mam nadzieję, że wkrótce dojdziecie do porozuminia, wyciągniecie gumiaki;-) na znak pogodzenia i będzie wszystko pięknie i ładnie...jak w romansidle jakimś;-):-)
Przeczytam jeszcze raz, może mnie oświeci...
noooż kurka już nie wiem od czego
dziś siedziała, dumałam...dumałam...i coś mi wpadło na myśl...ale nie wiem...Może Wy coś poradzicie. Czy to mogłoby być po kaszkach mleczno- jakiś tam...? Bo wcześniej dawałam mu różne smaki i rózne firmy, ale tylko te co się robi na mleku, żeby nie mieszać, ze on pije inne, a w kaszkach ma inne. No ale od jakiegoś czasu...nie wie dokładnie ile...może z miesiąc, zaczęłam mu dawać te mleczne...mogło to go uczulić? myślałam najpierw, że pasta do zębów, ale chyba nie...Potem, że białko jajka...ale wychodzi, ze nie, bo nie dostaje teraz, a są nowe plamki. Raczej nic nowego nie dostaje. No sama nie wiem...Nie ma tego dużo, nie drapie, smaruję mu kremem, to jest gładkie...tylko pasowałoby znaleźć przyczynę, zeby gorzej się nie zrobiło.
i pisuj częściej