reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie,
albo zbliza mi sie @ albo jakies chorobsko albo zwyczajnie jestem przemeczona do szpiku kosci..... mam taka migrene od wczoraj,ze az mi niedobrze i nie moglam spac... domu mam tylko leki,ktorych absolutnie nie moge brac jesli jestem w ciazy,wiec musze sie przemeczyc do ok.10 rano i wtedy juz kupie inne,ktore mozna ale one na mnie zbytnio nie dzialaja.... ale nie chce ryzykowac....

ide do pracy ale nie wiem czy wytrzmam caly dzien... glowe mi chce rozniesc i wlasnie zaliczylam pierwsze "przytulanki z kibelkiem" , mam tylko nadzieje,ze sie zbytnio z nim nie zaprzyjaznie......

Moje drogie 30-dziestki!:happy: :happy:
Niestety nie będę z wami jutro i w Święta, więc już teraz życzę Wam spokojnych, pełnych radości, nadziei i wiary Świąt Narodzenia Pańskiego.Niech Bóg w postaci rodzęcego się Dzieciątka da Wam siłę do modlitwy o spełnienie pragnień.

Witam serdecznie wszystkich:-)
szukałam forum, gdzie są dziewczyny po 30tce i trafiałam tutaj. Czy mogę do Was dołączyć?
Mam na imię Dorota, w styczniu tego roku urodziłam córeczkę Natalkę. Jestem więc mamusią po 30tce, bo w tym roku skończyłam 32 lata. Chciałabym Was bliżej poznać, no niestety lektura jest bardzo długa, ale ile dam radę to zawsze coś poczytam, co napisałyście wcześniej.
Pozdrawiam i do usłyszenia...

Witam 30-stki i Ciebie doris 1
My tu wszystkie 30-stki starajace ( Sensi to nasza ostatnia świeża Mamusia ale z dzidziolkiem w brzuszku jeszcze i jeszcze lastrada.)

A reszta póki co usilnie się stara. Więc cenne będą dla nas Twoje uwagi - jak zajsć w upragnioną ciazę.:-)

Pozdrawiam wszystkich.

Sensi, spokojnych i radosnych Świąt! Niech będą pełne miłości i ciepła:happy:
doris1, witaj, milo Cię poznać:-) tu są bardzo fajne kobitki;-) :tak:

wszystkie dziewczynki pozdrawiam ciepło:-)

Sensi - dzięki za życzonka - i Tobie kochana, zdrowych i radosnych Świąt, Ty jako mama z dzieciątkiem w brzuszku napewno przezyjesz je szczególnie
Doris - witaj :-) zapraszamy serdecznie, masz już dziecko - ale chyba starasz się o drugie, jesli dobrze zrozumiałam?
i Kajda, Anusieńka, Antila - dawno nie widziane - witajcie :-)

no i Ewa... Ty się chyba zacznij przyzwyczajać do tego kibelka... :tak: już się nie mogę doczegać Twojego testowania!

Witajcie! Witajcie! :-)
Trochę nam się wątek zaludnia i bardzo dobrze!
Witaj Iwonko!
Witaj Doris1! Też chętnie przeczytam jak udało Ci sie zajść w ciążę.
Ewo Krystyno jak Twoje samopoczucie? Dbaj o siebie, żebyś na Świeta w pełni sił była!
To już pojutrze Wigilia!
Będę miała wolne do 1 stycznia i zamierzam sobie odpocząć, wysypiac się w końcu i odstresować. Och, ale będzie fajnie!:tak: Teraz zmęczenie już daje mi się we znaki. A jeszcze jutro praca, sprzątania trochę i ostatnie zakupy prezentowe. Ale cieszę sie, że to tak blisko...:happy2:
Trzymajcie sie!

reklama
doris witamy Cię:happy::happy::happy: tylko odzywaj się często i przypominaj o swojej obecności :happy::happy::happy:

anusieńko zapomniałaśo zafasolkowanej moniczce,która w ubiegłą sobotę brała ślub:tak::tak:.Szczerze mówiąc troszkę się martwię o jej dzieciątko, bo od ślubu nie odzywa się do nas:confused::confused::confused::confused::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry