reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
caterina - AAALEEEEEEE PIĘKNA BETA !!! :-):-):-) Buziaki wielkie dla Ciebie i Fasolki, teraz leżeć i odpoczywać i mieć zachcianki i spać póki można.
I dbać o siebie, może zredukuj pracę do jakichś 2 etatów z siedmiu, he ?? ;-):-)

tere fere uśmiałam się :-) ***
Miłego wieczoru Dziewczynki, dam znać jutro po egzaminie :tak:

Caterina -Gratulacje!!!! Ale sie ciesze!!!! Nareszcie i do Ciebie sie szczescie usmiechnelo!!!! Betka jest cudna, jestes w CIAZY!!!!!

A tu dla Ciebie fluidki od Fasolka aby Kolega czy Kolezanka ladnie sobie tam u Ciebie w brzuszku sie zadomowil/a na pozostale 9 miesiecy!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oczywiscie dzielimy sie fluidkami z naszymi 3 Staraczkami:-)

Caterina płacz, płacz Kochana.. tak!!! jestes w ciąży!!!!!! :tak::-) Super, super super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż mi łezka ze wzruszenia poleciała.. no i wpadaj tu częściej :sorry2:

Ostatnia edycja:
Tere czy ja Ci mówiłam że lubię czytać to co napiszesz???? powinnaś zastanowić się nad jakąś książką :tak: serio mówię!!!!! :tak: a okruszków nie rozrzucaj po pokoju bo Ci się Timi w kurczaczka zamieni ;-) :-) buziaki dla Niego :***

skasowało mi posta:baffled:
Dobrze, że tylko dwie linijki:tak:
Gatto a pewnie, że składaj! jak się należy, to trza brać!!! płacisz w końcu podatki, nie? to teraz masz mieć wizytę u nich? nie skumałam...
tere fere nic się nie martw, że Tymuś na razie je tylko kaszkę. Mój też nie jadł nic innego, od jakiegoś miesiąca dopiero kombinujemy z innym jedzonkiem. Z kaszką o tyle jest lepiej dla mnie, że wiem, że jak zje 150-180ml to sobie poje na ileś tam. A jak zje jajecznicę, coś tam serka...to cholera wie na ile go to będzie trzymać...Ojjj dużo jeszcze nie wiem...;-):-)

Pisze tego posta, od 18-stej...odświezyłam stronę i chyba caterina coś napiasała...zaraz wracam!!!!

reklama
ojjjaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! caterina gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-)
Bardzo się cieszę! super wieści!!! dbaj o siebie, olej robotę ile się da. Leż i odpoczywaj!!!! Teraz już musisz myśleć o sobie jak o dwóch osobach, masz małego lokatra, o którego trzeba dbać!!!!:tak::-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry