reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dziewczyny za duzo tutaj sie dzieje by każdej odpisywać :)

Dziekuje za pamięć a Aleksis mnie troche pocieszylas - bobwszyscy mi mowia ze nie mam sie cudów po pierwszej IUI spodziewać... A poeiedz mi, dostałas duphaston czy luteine po IUI?

Caterina trzymam kciuki podwójnie.

Muma tez kciuki za egz.wew.

Szyszka a jak ktos was zleje woda przed chrztem? Hi hi.

Koko:*
Katiuszka moj sie nie przeprosil. Nadal nic oprócz kaszki na śniadanie. Dzis polozylam mu na ławie takie urwane kawałeczki chleba,to zjadl. Bo oczywiscie paprochy z podlogi to jego przysmak. He he. To teraz bede mu rozdrobnione jajko na podlodze rozrzucal.
Ti sie budzi raz czasem dwa nadal. Ale juz rzadko.

Emenems e tam za duzo sie dzieje. Trza czasem do każdej sie odezwac z kulturki kochana. Żeby nikt nie miał wrażenia,ze masz go w dupce. Juz jedna tak poleciała z forum... he he.
No nieee? Dziewczyny? Zapatrzona gwiazda pisala tylko o sobie,a innych nawet nie zagadneła jak dziecko bylo chore. Ciekawe co u niej swoja drogą. He he. Smęci gdzies indziej?

Ani@k :*

reklama
cześć dziewczyny

wchodzę i co ja widzę Caterina mega uściski i mocno trzymam kciuki ,rób tą betę i będę tutaj Gratki słać :tak: ale się cieszę no suuper wiadomość :-):-):-) ehhh wiosna piękna się zaczęła!:-)

kok,o co się nie chwalisz ,że do boju ruszasz :tak: a małej pomocnicy zazdroszczę i ja już się nie mogę doczekać jak moja będzie mi tak pomagać w obowiązkach :tak:;-) no i kciuki za staranka &&&&
Gatto inwalidko :-p kurcze w Pl to by się nie należało nic a u Was proszę 3 dni to zawsze coś na załatwienie badań i wizyty lekarskiej no nie ? u Nas jakieś zmiany w NFZ szykują aby kolejek nie było ,to dopiero meksyk :baffled::no:
Muma kochana zdasz i szykuj flaszkę na opijanie :tak: a z samopoczuciem to i u mnie kiepsko ja bym spała cały dzień i migreny mam znowu :baffled: ehh ciepło fajnie ale samopoczucie kiepskie !
Aleksis u Ciebie już 27 tydzień wow ale ten czas zasuwa :-)ściskam Was mocno :*

Gatto,kok.o tak piszecie o tych jajkach ,kurde a ja Myszce jeszcze nie wprowadziłam żółteczka :sorry2:
Tere Ty to dobra jesteś ja zauważyłam ale nie pisałam bo i tak mało się udzielam :blink:;-)

katiuszka,Gochson,Ani@k
,szyszunia całuję dziewczynki

My chorowałyśmy troszkę a tak poza tym wszystko dobrze :tak: Mysza rośnie jak na drożdżach ,wychodzą jej górne jedynki już widać jak się wyżynają więc dni są marudne i wściekłe :wściekła/y: Mówi tata i baba od kilku dni ,przesypia noce karmimy się o 23- 1 taki przedział ma ok 180 ml mleka z kaszką i do 4-5 śpi później się budzi o 6 i koniec ;-) My z M też się zastanawiamy się nad rodzeństwem dla Julianki ale sama nie wiem :sorry2::dry: czy staranka odnowić czy zgłosić się do OA .

Pozdrawiam wszystkie .Miłego wieczoru

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry