hej Babeczki!!!!:-)
OOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co ja czytam!!!!!

:-)
kok.o staraczka??????

:-):-) nooo to Kochana trzymam kciuki za chłopczyka, nie?;-)w sumie i dziewczynka by mogła być...
Ani@k ja najpierw dawałam po pół małego, ale tak gdzieś pod koniec 6 miesiąca już po całym, tzn. obiad cały, o deserki to tak po pół, 2/3 czasem, mały zjadłby więcej, ale potem nie chciał mleka. Jak Patryś chce cały, oczywiście mały słoiczek, to spokojnie możesz mu dawać.
Gabryś mojej koleżanki to po całym od razu zjada

teraz jak mu się kończy to w krzyk, więc pod koniec słoika, dolewa mu wody i tak go oszukuje trochę. Ale on to obżartuch mały

Wczoraj dołączyli do nas na spacerze, ale za bardzo wiało, więc poszłyśmy do mnie na kawę. Chłopaki się fajnei bawili, więc posiedzieli dość długo. Ranyyy mówię Wam, on jest coraz grubszy

w nastepną środę mają ważenie, aż jestem ciekawa co jej powiedzą. Ale znając tutejsze podejście, pewnie bedzie, że ok
Gatto z jajkiem to u nas podobnie jak u Kok.o. Gdzies wyczytałam...chyba na osesku, ze roczniaki powinny zjadać 3-4 jajka tygodniowo. Sama sie zastanawiałam czy wliczać w to jajka z makaronu czy innych rzeczy...czy tylko te w całej postaci? heheh ale mam problem, nie?;-):-) Julek je tak ze 3 w tygodniu, w postaci jajecznicy, omletu, do zupy czasem dodam, jak se przypomnę i czasem robię mu budyń domowy, to tam idzie żółtko. No i tyle wariacji na temat jajka
Muma to już trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&& to mam rozumieć, że spotykamy się wieczorkiem na fb w celu opicia

;-) kurka, mnie też głowa boli, ale wiedziałam, że tak będzie. Przecież tak mnie wywiało wczoraj w tych parkach, że nie było opcji, żeby obeszło się bez bólu łepetyny

o właśnie! zaraz idę po tabletkę.
caterina noo ale trzymasz nas w niepewności!!!!! kciukasy nadal zaciśnięte za wysoką betkę&&&&&&&&&&&&& i pisz nam tu zaraz jak tylko coś będziesz wiedzieć!!!!!!
kok.o hihihi u nas tak samo wygląda pranie!!!! Julek uwielbia to i jeszcze odkurzanie

:-) jak tylko powiem, że idziemy odkurzać, to leci do szafy w korytarzu i pokazuje palcem, że tam jest mmmmmmmmmm....to znaczy odkurzacz - dla niewtajemniczonych :-) noo i do kasza na brudną bieliznę wrzuca ciuszki, ale i nie tylko...Kiedyś pół godziny szukałam jego bucika, no i się znalazł...w koszu oczywiście

:-) Ogólnie wszystko naśladuje po nas, trzeba uważać już, bo człowiek narwany, nerwowy, byle co się wymsknie....

A jak Ewcia? zdrowieje?
Emenems kurka...jeszcze nic do Ciebie nie napisałam...

ale ostatnio cięzko mi usiąść na dłużej do kompa, jak się już dorwię, to chcę wszystko szybka napisać i wychodzi tak, że połowy zapominam...Sorryyyy....ja też trzymam kciuki za pomyślności IUI&&&&&&&&&&&&&&&
tere fere co do Julkowego śniadania, to akurat kanapeczka obowiązkowa

Z nim to jest czasem ciężko, bo ja mu daję pierwszy kęs,a ten, że nieeee...ale jak już się zabawi to zje wszystko, a ja się zastanawiam czy dawać więcej czy co...Jakbym patrzyła, że on mówie nieee to czasem nic by nie zjadł

A jak u Was z jedzeniem? przeprosił się mały? a właśnie....gotujesz mu sama? może on woli słoiczki jeszcze? wiem, że mój to wciągnąłby słoik ten największy jednym machnięciem, a moje to żuje i żuje, jakbym mu truciznę podawała...Choć ostatnio miał kilka razy takie dobre dni, że zjadł potężną michę i jeszcze doprawił udkiem na przykład...ehhh nie trafisz za tymi dzieciakami...
Gochson a jak u Was? Adaśko zdrowy??? nie budzi się z płaczem? u nas znowu nocne ryki...

dałam małemu wczoraj syrop na noc, chciałam sprawdzić czy to od zębów, no i pewnie tak, bo przespał calutką noc...
Aaa
tere fere a jak Wasze nocki? Tymuś nadal się nie budzi? może już mu tak zostanie...ale fajnie, nie? Julek już chyba od 5 miesiąca jadł na noc, a potem długo się budził o 4 nad ranem, teraz o 5-6-ej i dalej śpi.
Wiecie, dałam na okno gruby koc, piwniaca dosłownie w pokoju, ale może dlatego śpi po karmieniu? wcześniej nie mógł zasnąć, teraz dobrniemy do 8-ej, chyba nie jest źle....
Ok, kończe już, bo i tak pisze ten post z pół godziny albo i dłużej. Mąły po mnie skacze, a po mam przerwę na zabawę...ufffff chyba ma alergię na kompa mojego
Miłego dnia wszystkim!!!!! pewnie wpadnę wieczorkiem