reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hejka,

caterina - ??????????? &&&&&&&&&&& - tak to prawda, jesteś w ciąży całą dobę :tak::tak:

Emenems - 4 dni po IUI to co chcesz czuć kochana ?? Jeszcze parę dni ale mam nadzieję, że wizualizujesz sobie to co tam się dzieje w środku ??:-) Trzymam kciuki i&&&&&&&&&&&&&&

kok.o Ewcia już Ci tak pomaga więc też uważam, że to dobra decyzja - teraz drugie dziecko :tak::-D

Szyszunia nie pamiętam dokładnie ile Oli ważył ale bardzo podobnie do Mieszka, to potem zwalnia, na roczek już ważył 10 kg i troszkę , teraz jakoś 12,5 .

Myślę, że tutaj budowa rodziców jeszcze chyba ma niewielkie znaczenie, ja ogólnie uważam, że dieta dziecka jest bardzo ważna i nie można go przekarmiać (Gabryś...) ani faszerować syfami.

Olek też je jajko jakoś 2 razy w tygodniu, tylko jajecznicę i omlet, na twardo nie lubi (no chyba, że podziobane w zupie).
Poza tym na śniadania, czasem kaszka z owocami, czasem naleśnik z serkiem, czasem jakaś wędlinka, no jak normalny człowieczek ;-)

W ogóle proszę pisać kiedy, która planuje drugie z tych co to mają jedno, już odchowane i zaczynają się nudzić :-D No oprócz Gochson bo tu wiadomo, że koleżanka solidnie się do tematu przykłada. Bo to później na całe życie zostaje.

U nas dzisiaj lato od rana, wyszłam na chwilkę to jest tak ciepło... Jula pojechała na wycieczkę , mam nadzieję, że już jej ta infekcja nie powróci (wiadomo jak to jest na wycieczce) Mówię: nie zdejmuj chociaż bluzy, a ona mi na to: a jak będzie 40 stopni ?? Ech...

Ja mam przesilenie wiosenne pełną parą, masakra, nie mam siły na nic i nic mi się nie chce.

Jutro mam ten egz wewnętrzny, wcale się nie denerwuję, juz bym chciała, żeby to był normalny,
Jak zdam wewnętrzną teorię w pn to może uda mi się pod koniec tygodnia zdać teorię w Wordzie.

Buziaki, miłego dnia :happy2:

heloł

Caterina i dziś znowu nic??? no weź siknij czy niech Cię ktoś pokłuje w pobieralni..
Kok.o!!!! no to teraz celować chyba w chłopaka będziecie? choć pewnie Ci się już dziewczynki w wychowywaniu spodobały.. Ewcia z siostrą jakby Ci porobiły porzadki to Ty byś tylko leżała i książki czytała :tak::-)echhhh te starankowe czasyyyyy.. no i koniecznie wklej w sygnaturkę wykres!!!! :tak:
Muma ja wczoraj dopiero na fb Twoje zdjęcia z wakacji 2013 widziałam :zawstydzona/y: nie wiem czemu wczesniej nie widziałam.. :dry: no i nabrałam chęci na jakiś mały wyjazd.. :tak:
Emenems a jakbyś chciała się teraz czuc???? wszelkie objawy ciązy to objawy nadchodzącej @ więc w tym czasie zaczniesz juz coś czuć.. :tak: chyba ze mowa o zagnieżdzeniu.. ale to gdzieś około 7 dnia po zapłodnieniu.. więc jeszcze czassss :tak:

Katiuszka mi przypomniała.. miałam się juz wcześniej pytać.. dziewczyny, nakupowałam Patrykowi dań w słoiczkach (słoiczek = 125 g) ile Mu tego dawać? taki słoiczek mam na dwa razy.. nie wiem czy nie za mało.. jak Wy dawałyście??? dawać Mu już cały słoik (125 g) na raz???? :zawstydzona/y:

Ahoj kobitki:-)
Wysikałam dzisiaj z rańca testa ale sytuacja się powtórzyła . Teraz jestem w przychodni sama i nie ma mnie kto ukuć ale na 14 idę do szpitala i tam sobie zrobię betę bo nie wytrzymam tej niepewności . @ nie ma a mam już 29 dc przy moich 25-26 dniowych cyklach . No chyba że te leki coś mi naknociły w cyklach:errr: I bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze :zawstydzona/y:
Pozdrawiam z gorącego wschodu

reklama
No macie racje :) tylko chciała bym cos wiedziec bo tak czyje sie normalnie i czasami sie przylatuje s pracy ze cos dźwignię chwyce a potem mysle ze nie powinnam, bo sie po prostu zapominam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry