Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ahoj dziewczynyPrzepraszam że dawno się nie odzywałam ale często was podczytywałam
W międzyczasie podchodziliśmy do pierwszej iui i miałam pierwszy cykl stymulowany clo i pregnyl na pęknięcie i luteina dowcipna po. Dzisiaj rano testowałam 14 po iui i przyznam się że nastawiona byłam sceptycznie że na pewno się nie udało .Może i widziałam cień cienia ale pomyślałam że to mój wymysł. Ale wróciłam po pracy i na teście wydaje mi się że jest cień ciecia i moje eMowi też . Zobacz załącznik 615818 Może ja już zwariowałam:-(
Najgorsze że z tej złości luteiny dzisiaj nie brałam.
Powiedzcie mi czy ja mam zchiza
Pozdrawiam Was gorąco
,odrzucil biale pieczywo i cukier, tylko tyle. Pewnie mlody po nim taki.

Młody nieznośny znowu na te zęby 
ale nie powiem, Julek też czasem coś od nich dostanie. Ja jej daje ciuszki po małym, to ona też coś czasem mu przyniesie.
u mnie też maruda,ze hej! Ale za to apetyt ma jak wilk!!!
nie daje małemu codziennie juz kaszek, na przemian dostaje normalne śniadanie. Powiedzcie mi czy jak zje jajecznicę ze szczypiorkiem z jednago jajka, do tego dwie łyżki serka ziarnistego, pol kanapki z serem żółtym i pol kubka herbatki to chyba mu wystarczy, nie?
Ja wiem, ze każde dziecko jest inne, inaczej je, ale tak na Wasze oko...