reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ahoj dziewczyny:tak: Przepraszam że dawno się nie odzywałam ale często was podczytywałam:zawstydzona/y:
W międzyczasie podchodziliśmy do pierwszej iui i miałam pierwszy cykl stymulowany clo i pregnyl na pęknięcie i luteina dowcipna po. Dzisiaj rano testowałam 14 po iui i przyznam się że nastawiona byłam sceptycznie że na pewno się nie udało .Może i widziałam cień cienia ale pomyślałam że to mój wymysł. Ale wróciłam po pracy i na teście wydaje mi się że jest cień ciecia i moje eMowi też . Zobacz załącznik 615818 Może ja już zwariowałam:-(

Najgorsze że z tej złości luteiny dzisiaj nie brałam.
Powiedzcie mi czy ja mam zchiza :eek:

Pozdrawiam Was gorąco

Gratulacje!!!! Ale sie ciesze!!!! I co-zlecilas bete!!!! Buzka

Hej,

Nie mam dużo czasu bo Julka się szykuje na wycieczkę i siedzi w kompie z MPtrójką swoją :-p

caterina &&&&&&&&&& za
piękną betę :tak::tak:

Dla reszty buziaczki i miłego dnia !!!:-):-)

Caterina wielgasne kciukasy slemy!!!!! Idz nabete, koniecznie;)
Gatto no em nie z tych malych, wzrost 187, waga86kg, od dnia slubu schudl 13kg:sorry2:,odrzucil biale pieczywo i cukier, tylko tyle. Pewnie mlody po nim taki.
Ani@k ja za to z tych mniejszych, wzrost 166 i waga 56kg. Mieszko tylko na cycyu na żadanie i tak rosnie. Szczepionki ktore mial do tej pory dobrze znosil, oby tak dalej.
Muma udanej wycieczki dla Julki.
katiuszka gifty od kulezanki dostalscie, dobrze skumalam? :)
Tere fere yyy zapomialam. Sciskam ;)

My na spacerze, tzn ja siedze a mlody spal, oko teraz otworzyl wiec d.... Podnosze i lece na wertepy :D

milego wiosennego dnia :)

eeee Szyszka nie sadze, ze kulezanka Katiuszki taka hojna, mysle, ze Kat sama kupila i sama sobie podarowala hahahha;-)

loooo matko, alem zmeczona, stoczylam bitwe z mloda na spacerze, ona nie chciala isc w tym samym kierunku co ja i koniecznie chciala zbierac wszystkie smieci napotkane po drodze. Wrocilysmy na syrenie, bo jakzeby inaczej, jak sie slyszy ciagle : NIE.
Zjadla mojego golabka, swojej ryby w warzywach nie tknela prawie (nic, podgrzeje jej pozniej) i poszla spac, ufff....na szczescie.

Gatto skąd ja to znam :-D:-D:-D
Ostatnio zabieramy ze sobą jakąś zabawkę wtedy jest grzeczniejszy i nie skupia się na przedmiotach na zewnątrz.
Ostatnio mama opowiadała, że zabrali samochód mały i potem szli w kierunku placu zabaw, jak tylko się zbliżyli do niego to Adas do niej "baba schowa" i dał jej to auto.
Boi się, żeby mu inne dzieci nie zabrały bo kiedyś jak miał zabawkę to wszystkie dzieci się na nią rzuciły :-D

Hej!

My też na spacerze:tak: Młody nieznośny znowu na te zęby :baffled:
Wolę spacerować, niż słuchać jak się drze w domu. Teraz klaplam na ławce, ale znając życie, zaraz się obudzi.
szyszkaeee nieee..sama kupiłam te ciuszki:-p ale nie powiem, Julek też czasem coś od nich dostanie. Ja jej daje ciuszki po małym, to ona też coś czasem mu przyniesie.
Gatto łącze się w bólu :tak: u mnie też maruda,ze hej! Ale za to apetyt ma jak wilk!!!
A właśnie...kolejne pytanie :sorry2: nie daje małemu codziennie juz kaszek, na przemian dostaje normalne śniadanie. Powiedzcie mi czy jak zje jajecznicę ze szczypiorkiem z jednago jajka, do tego dwie łyżki serka ziarnistego, pol kanapki z serem żółtym i pol kubka herbatki to chyba mu wystarczy, nie? :sorry2: Ja wiem, ze każde dziecko jest inne, inaczej je, ale tak na Wasze oko...

caterinano teraz nam nie znikaj Kochana!!! Pisz jak dzisiejszy test, a moze na becie bylas???

Kurka..spadam z tego parku, zaraz mnie stad wywieje! Idę miedzy domy, tam tak nie pizdzi hehe
Mulego dnia babeczki!!!:-)

reklama
Ani@k nie wiem czy Ti spał,bo spał z tata,ale byli wyspani,wiec pewnie szybko chlapnął mleczko i kimka.

Gatto łoo to zęba wypatruj.

Katiuszka ja mysle ze to nawet duzo,bo tyle to dorosla osoba je na śniadanie raczej. Może juz bez kanapeczki? No ale jak on szczuply to w sumie moze nie ma co ograniczac.

Jade do biura wykupic wycieczke,bo mam zarezerwowaną. Juz bym chciała leciec jak sie naoglądałam tych fotek hoteli i ludzi na leżakach z drineczkami z palemkami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry