reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej dziewczyny!
Ja z łóżka nadaję. Położyłam się wcześniej, bo mały robi pobudki z płaczem, wiec wyspać się trzeba. W dzień drzemki po 40 min znowu, więc znowu zębiszcza się :cool:
Dziś byłam z koleżanka z tym sklepie, do którego kiedyś nie doszlysmy. Młody dostał dwie koszulki, ja spodenki :sorry: No i w drodze powrotnej mały zasnal. A było to przed 18-st:szok: Nie szło go dobudzic, wiec wieczorem szalał do 21 i padł, ale co z tego jak po godzinie pobudka ehhhh....
caterinawidać kreche!!!! Żaden tam cień cienia :tak: Super wieści!!!! A ja juz myślałam, ze się od nas wypisalas, a to takie działania były :tak::-) Ogromniaste gratulacje!!!!!!
szyszuniawowww...ale Mieszko potężny chłop!!! Rośnie jak na drozdzac:tak: yyy przypomnialas mi o szczepieniu :sorry: Mój miał mieć pierwsza dawkę MMR między 12 a 13 miesiącem, ale jeszcze nie byłam.

Dziewczyny, z tym filmem na fb, to ja właśnie nie załapałam, ze to o niego chodzi. Nie skumalam, ze moi znajomi maja w powiadomieniach, zalajkowalam cos :eek:
aaa Mumanooo to widzę, ze śledzisz trendy w modzi;-) Oli ma najmodniejsza kurteczke, teraz mama zaszalala z
żółtym :-D
Sorry, więcej nie odpisze,bo mnie cholera bierze pisząc z telefonu :wściekła/y:
Ahha Aleksis czyli wszystko w porządku po wizycie, tak? Bo nie załapałam...eee tam! Na pewno wszystko ok!!!:tak::-)
ok, to tyle na dziś. Dobranoc wszystkim!!!

Caterina!!!!!!!!!!!! Ale czad!!!!!!!!!! nie martw się objawami malopowymi, to normalne a i oczy też masz zdrowe - żaden cień cienia, normalna druga krecha jak nic!!!! noooo to teraz koniecznie codzień będziesz musiała tu informować co i jak tzn zamiast wzmianki o pogodzie liczę na wzmianki o samopoczuciu ciężarnej kobietki!!!! no ale wiosennie się zrobiło!!!!! SUUUUUPEEEEEERRRRRRR!!!!!!!!!

elooo
ja na chwilke, w trakcie oporządzania Młodej;-)
Caterina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPEEERR!!!! druga krecha jak ta lala!!! ale fajnie:-) no zniknęłas na tak długo , no ale działania intensywne przeprowadzaliście:-) i skuteczne:-)
melduj jak tam beta jak tylko beda wyniki:-)

Ja parze kawke, miłego dnia wszystkim:-)

heeejjj

ja dołączam z herbatą.. właśnie mi się woda zaczyna gotować :-)

myślałąm że Caterina nas powita dzisiejszym testem ale pewnie poleciała bete zrobić, hehe pamiętam jak to się z niedowierzaniem patrzało na tą drugą krechę ;-):tak::-)
Emenems za 2 tygodnie też taki test tu widzimy :tak:

z wrażenia zapomniałam co miałam napisać.. muszę się wrócić na poprzednie strony.. zaraz wracam..

dzien dobry wszystkim!

Tere no jak mieszka bardziej na poludniu i w samo poludnie w sloncu mierzyla temperature to i moze doszlo do 26°. Tu sa tak rozne temperatury w zaleznosci i od rejonu i odczuwalne kompletnie inaczej, ze jest to generalnie mozliwe. Pokazywali chyba w weekend, ludziska na plazy co to sie opalali, wiec...

Katiuszka moja mloda tez czasem padnie o takiej porze :dry: ostatnio to w ogole nie chce spac w dzien, choc widac, ze jest spiaca, przewraca sie, placze...no i tez nam chyba ida jakis nowe zeby od wczoraj sie jej wlaczyla marudella i tylko tolerowala mleko do jedzenia, wszystkim innym plula dalej niz widziala, nawet kaszka:baffled: a ona raczej z tych wszystkozernych jest.

Ale jestem zmeczona, wakacje by sie przydaly :-D

Dolaczam sie z kawka :tak:

aaaa już wiem.. Szyszka :szok: :szok: Patryś miesiąc temu ważył 7565 (aż poszłam do książeczki sprawdzić) Ty Mieszkowi chyba drożdze do jedzenia dajesz, co? ;-):-) Super że zdrowiutki i że wszystko w porządku i chyba szczepienia też dobrze znosi, co nie?

chciałam Cię podpytać o wzrost.. bo przez myśl przeszła mi teoria że jeżeli mama wysoka to dzieć też duży.. ale ja mierzę tyle co Muma a Patryś nie warzył identycznie jak Oluś.. więc to chyba indywidualna sprawa kazdego dzieciaczka :tak::-)

Caterina otrząsnęłaś się już niedowiarku???;-)
Gatto niedawno któraś z dziewczyn wspominała.. jak się dziecku jeść nie chce za chiny ludowe nie zmusisz do jedzenia.. poczekaj.. wszystko wróci do normy :tak: a zmęczona pracą jestes??? czy i pracą i domem??? (w sensie ze wszystko na Twojej głowie)
Tere Patryś na moje urodziny w nocy ani razu się nie zbudził.. też byłam w szoku ale póxniej wszystko wróciło do normy :tak: a jak u Was??? Timi dziś też spał całą noc???

reklama
Ani@k chyba wszystkim jestem zmeczona. na dodatek jest pieknie na zewnatrz, to i lazimy duzo, spacery urzadzamy, przesilenie wiosenne czuwa :-D

Szyszka haha, no faktycznie duzy chlop z Mieszka, ale twoj eM tez spory o ile mnie wzrok nie mylil:tak: przegoni Gattinke jak nic. My 9 kg mamy :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry