Hejka,
Znów smętna pogoda ale jest cieplej a właśnie mówili w DDTVN, że w piątek 21 stopni ma już być !!! :-):-):-) Super, bo Jula jedzie na wycieczkę (prosto po chorobowym

) , na cały dzień, śladami Kochanowskiego ;-)
A ja wczoraj jazdę miałam z Mareczkiem bo mnie nie chciał skubany oddać podobno, tamta jeździła z kimś innym. Generalnie ta Beata robi egzaminy wewnętrzne z praktyki i się okazało, że ja mam taki egzamin w sobotę

A w poniedziałek teorię.
A potem (jak zdam) mogę się zapisywać do WORDU

:-)
Trochę mi się wczoraj porty zatrzęsły ale co tam, mówię sobie do trzech razy sztuka i w tej liczbie zamierzam się zmieścić

Najważniejszy jest plan.
Oli dziś wstał 5.45 .... Czy któryś dzieć wstał wcześniej gotowy do zabawy ??

Zaraz będziemy składać krzesełko uczydełko FP , kupiłam za parę złotych używane od znajomej, mam nadzieję, że nie będzie po prostu właził na nie nogami tylko się zajmie przez chwilkę
katiuszka ja też kupiłam sobie ostatnio żółto czarną koszulkę i żółciutki kardigan

A z eMem to dobra metoda, oni się nigdy nie przyznają , tak jak kok.o pisze, że są zmęczeni ale padają na twarz po takiej akcji

Mój tak samo, jak wychodzę i musi sam ogarnąć wszystko.
koko zdrówka dla Ewci - mogę Ci obiecać, że od września już będzie inaczej, już nie będzie tak często chorować

A w kolejnym roku to już prawie wcale.
Ja się też poryczałam na tym filmiku co to katiuszka nie wie, że lubi ;-):-)
Gatto dobrze, że teściowa już w domu, mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie, I też psychicznie i znów będzie mogła pomóc Ci z Cristinką.
maiev - kurczę, to Wasze Dziecko uparciuch mały znów nie pokazało co ma między nóżkami, myślę, że to kobitka , takie ma humorki i już
Buziaki dla Wszystkich , na kawkę zapraszam :-)