reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k - to Ty też bez prawka się uchowałaś ?? :-) Jakoś tak widziałam Ciebie za kółkiem jak pisałaś, że byliście tu i tam.
To może trzeba się zebrać na wiosnę, no skoro eM nawet tak mówi ?

Dziewczyny, widziałyście z boku strony po prawej stronie to pożegnanie. Zmarła jedna z dziewczyn z forum, w naszym wieku.. To takie niesprawiedliwe jest..:-(:-( Zostawiła dwie córeczki...:-(:-(

reklama
Muma noooo.. zawsze i wszędzie rowerem śmigałam, potem mnie eM wszędzie woził.. a u mnie w rodzinie wszyscy oprócz mnie prawko mają.. nie wiem czemu zwlekałam i nie robiłam :baffled: no ale.. czasu się nie cofnie, hehh..

rzuca się w oczy to pożegnanie.. smutne.. :-(:-(

hej babki!

Ani@k no u nas nie jest rozpowszechnione, ale w Irlandii to sie dzieje :-D:-D Moj tato tez mial wczoraj imieniny, bo na imie jak twojeM;-)

Aleksis na pewno bedzie wszystko ok, wiec czekamy na foto:tak:

Dzieki dziewczyny, ze pytacie..z tesciowa juz lepiej, jest juz w domu, odpoczywa, rusza sie wolno, ale widac, ze juz lepiej. Dzis eM ma wolne, to zostanie z mloda, bo ja zaraz smigam do roboty.

Zycze milego dnia...

Aaa no pozegnanie Kasiulki mnie zdolowalo totalnie :-(

Ani@k - dzikeuje wszystko poszło jak powinno, brzuch bolał jak na miesiaczke z dwie godziny po , potem wszystko ok.

Usg miałam tylko jedno w piatek, wczoraj bez usg:) dzienie troche no ale coz.

Za dwa tygodnie testujemy!

Hej Nie jestem na bieżąco i nawet nie mam dobrej wymówki.....chyba żeby uznać że ciągłe powstrzymywanie się od uszkodzenia męża to dobra wymówka :) Doprowadza mnie ostatnio gościu do szału...ale nie chce mi się o tym gadać.
Aleksis, to ja też czekam na wieści,
Ani@k ja tez nie mam prawka. Boje sie jezdzic, a jak sie nie balam to nie mialam jak zrobic bo nie mialam kasy, jak mnie stac to jestem w DE a tu poki co odwagi nie mam isc na kurs. Moze kiedys.. a wczesniej to wszedzie rowerkiem albo mnie ktos dobry podwozil. ;) Obie zesmy sie uchowaly. Wczoraj nawet doktorka oczy wytrzeszczyla...ze jak to mozliwe. Normalnie...jej mowie. W mojej rodzinie wszyscy maja prawko oprocz mamy i szwagra, ale niektorzy mimo tego nie jezdza bo np sie boja albo zapomnieli albo costam. :)

Wczoraj bylam u lekarza, teraz to juz kazali co 2 tygodnie sie zjawiac na KTG. Wszystko jest OK, dziecko zaslania sie jak moze zeby nie potwierdzic ani nie zaprzeczyc ze jest dziewczynka (nadal). Troche ciagle mam obawy ze bedzie niespodzianka, a ja mam juz sporo rzeczy dla dziewczynki... po tych wszystkich niemieckich Flohmarktach. Ale sie okaze, :) Grunt ze na razie wszystko OK.
Znikam, porzadek w szafie zrobie, zobacze w co jeszcze sie mieszcze, bo do pracy jeszcze przez 1.5 miesiaca musze biegac..bez ubrania bedzie fatalnie :-D

Ani@k jeszcze od nas zyczenia dla Patryczka, ucaluj go :)
Muma zdrowka dla Juleczki, oby szybko wyszla z choroby.
Katiuszka, tak kojarze Matalana, nawet mlody ma 2 pary spodenek z Uk od znajomych dostalismy na prezent slubny :)
Gatto dobrze ze tesciowa juz w domku, oby bylo juz tylko lepiej!
Aleksis kciuki za wizyte, daj znac po.... Oj weekend nie byl z psiapsiolami, tylko z sis i Mieszkiem. Siostra pomogla mi z psem bo ja rano czy wieczorem raczej nie wyszlabym z nim i Mieszkiem, byloby to klopotliwe. Bylismy uwiezieni bo pogoda do bani byla, wietrznie i deszczowo w sob i nd bylo, wiec kisilismy sie w domku.
Em wrocil po weekendzie zmeczony, heh. Pozwiedxal wawe, muzea, wystawy, polansowal sie i nagral w fifke z kumplem ;) Stesknilismy sie za soba wiec wyszlo nam to na plus.
Mieszko dzis konczy 3 mce, czas leci nieublaganie. Jest z dnia na dzien coraz fajniejszy, cieszy sie juz coraz czesciej na glos. Paluszki wklada do buzi i tak glosno je ssie. Teraz lezy w lezaczku i zaciesza do pana gekona i pani pszczolki ;).
Juz lada dzien em przenosi biuro do lokalu, obecnie go szuka blisko domu. A ja szukam jakiegos loza do tego pokoju bo tam bedzie azyl Mieszka i nasze spanie, bo w salonie bedzie sie toczyc zycie codzienne.

hej dziewczyny!
Ja tak późno się melduję, bo miałam eMa w domu i korzystając z okazji, zostawiłam go z młodym i śmignęłam na sklepy. Kupiłam małemu kilka ciuszków, no i sobie wreszcie coś...niewiele, bo tylko jedna bluzeczkę, ale chyba w mega modnym kolorze, bo w DDTvn widzę wszystkie babki ubrane w żołty kolor:-p Mój jest taki stonowany żółty, taki przyjemny dla oka. Będzie na lato:tak:
Poza tym dobrze mi to wyjście zrobiło, spisałam eMowi co o której ma dać i miałam głowę spokojną. Dzwonił do mnie w południe, że mały pospał tylko 40 min i wstał w złym humorze, bo się drze i co on ma zrobić:baffled: a ja mu na to, że mam tak na codzień i nie dzwonię do niego co robić:tak::-D i powiem Wam, że celowo łaziłam powolutku po sklepach, zeby jak najdłużej z nim pobył, właśnie takim wyjącym. No i teraz junior śpi już, a eM pije piwko, pierwszy raz od niepamiętnych dziejów, bo tak go dzieciak wykończył...hehe to tak rozumując, ja powinna codziennie nieźle się nabombić:szok::-p:-D ehhh te chłopy....
Dziewczyny, idę ogarnąć trochę chałupkę, coś zrobić sobie jeść i chyba zaraz kładę się spać, bo jak Julek śpi od 19:30, to coś czuję, ze jutro skoro świt pobudka będzie:eek:
Spokojnej nocki i do jutra!!!

elooo
kurka, katiuszka z nosa mi cieknie jeszcze bardziej bom się poryczała strasznie na tym filmiku :zawstydzona/y:

Emenems witaj ponownie, oczywiście kciuki zaciskac będziemy na testowanko, a teraz odpoczywaj,niech się ładnie zagnieżdża:tak::-)
Muma jak tam dwie baby z kierownicą dały rade?;-):-) zdrówka dla Julki !

katiuszka hyhy ja tez mojemu zostawiam instrukcje co jak i kiedy, przygotowane cale jedzenie, a jak wracam to w domu nic nie jest zrobione (hehe bo przerciez on taki zajęty Młodą);-):-) Widze potem ze pada na pysk, ale jak pytam czy zmeczony to mówi "nie nieeee":-D:-D hehe

my od dzisiaj w domu kisimy się, Młoda dostała antybiotyk, inhalacje i leczymy tego gruźlika małego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry