reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej wszystkim!!!
witam się poweekendowo! u nas dziś zachmurznie średnie, opadów póki co brak, wiatr średni...czyli na angielskie warunki całkiem znośnie:-p ale za to weekend mieliśmy letni dosłownie:tak::-)wczoraj w słońcu było ze 25st!!!! Młody cały dzień spędził na spacerach, a to z eMem do południa (ja mu wtedy pierożki lepiłam, których dziad mały nie zjadł...choć nasze wciana), a po obiedzie ze mną do wieczora. Trochę na wózku, trochę na nóżkach. hehe ale widzę, że męczy go to chodzenia, bo jak tak trochę potruchta, to sam wyciąga łapki, że chce do wózka i potem siedzi cichutko:-)
Zaliczyliśmy zakupy w nowym foteliku...szkoda, że zdjecia małemu nie trzasnęłam. Siedział przez cały czas z rozdziawioną buzią:-D rozglądał się na boki, a to przez przednia szybę patrzył, no w szoku był konkretnym:happy:
Gochson mnie to aż płakać się chce jak czytam/widzę/słyszę o takich chorych dzieciaczkach...:-(strasznie to niesprawiedliwe, że tak małe dzieci tak cieżko chorują...Jak dobrze pamietam, to tatuś średnio się chorym synkiem interesuje, prawda? ehhhh....cóż powiedzieć....przede wszystkim trzymam kciuki, zeby szybciutko zrobili ten przeszczep i mały, żeby wracał do zdrowia, bo całe życie przed nim!!!!
Muma również dla Julci zdrowia!!!! wiesz, może przytrzymaj ją teraz w domu dłużej, niech się raz a konkretnie wyleży, wykuruje....bo tak to będzie dzień w domu, dzień w szkole...i cięgle będą nawroty:cool: oby Was nie pozarażała!!!!!
A z zakupami to u nas jest ok, mały zawsze był cicho i spokojnie. Teraz jeszcze ma atrakcję, bo już sam zasuwa na nóżkach, to radocha na całego. No i zawsze, ale to zawsze zaczepia ludzi i dorosłych i dzieci. Macha papa do nich, całusy puszcza teraz już rączką nawet, oczami jakies dziwne miny strzela:-D noo śmiechu zawsze jest, ze hej!!!!
W sobotę byliśmy w polskim sklepie i mały od samochodu sam maszerował. W pewnym momencie szła rodzinka arabska i jedna z córeczek (tak na oko 3-4 latka) podeszła do Julka, położyła mu ręcę na ramionach i pocałowała do w oba policzki:szok::tak::-) a ten stał jakby kij połknał!!! ani nie drgnął:-p matka tej małej trochę się przestraszyła, że ją ochrzanię czy cuś..ale ja do niej, ze ok, nic się nie stało..no to się obie już śmiałyśmy. Mój eM to widział przez szybę w sklepie i śmiał jak nie wiem co, że młody ledwo rok skończył i się obściskuje na środku ulicy w biały dzień!!!! na dodatek ze starszymi Arabkami:-D:-D
Dobra Babolki, lecę dokończyć obiad małemu i muszę iść do niego, bo śpi na łóżku i mnie i boję się, ze spadnie, jak sie zacznie przekręcać. Może wpadnę popołudniem, a jak nie, to do wieczorka!!!
Miłego dniaaaaa...........!!!!!!

reklama
Katiuszka no właśnie przeszczep mu przedłuży życie, ale nie wiadomo na ile. Niby wydłuża się życie ludzi po przeszczepach ale to może być 15-20 lat oczywiście jak będzie dbał o siebie. Trzeba wierzyć, że medycyna pójdzie w górę i cos się zmieni. Ojciec wcale się dzieckiem nie interesuje - wyjechał i zadzwonił chyba raz w ciągu pół roku. Szkoda dzieciaka.
Widzisz jakie Julek ma już powodzenie - potem się nie odgonicie od pannic.

Katiuszka a u Julka z ząbkami nic na razie się nie dzieje? Bo u Tima cisza. Ma 6, a dolnych 2jek brak. Teraz tak jak u Julka to 4 wychodzą pierwsze, a potem 3ki zazwyczaj, no ciekawa jestem.

tere fere Juluś ma 8 ząbków. Ale coś czuję, że niedługo się zacznie...:eek:Na razie gryzie palce i trzyma całe piąstki w buzi, a jak dorwie pieluchę, to chce ją na strzępy rozszarpać:-pNo i są nocne pobudki, wprawdzie tylko jedna i jak go położe u siebie to zasypia, więc jeszcze jest lajcik, no ale tak jak piszesz, teraz pora na czwórki chyba...bo one jakoś pierwsze idą, przed trójkami. Kurka...już się boję:cool:
Gochson podziwiam mamę tego małego chłopczyka, nie dość, że taka choroba....to jeszcze sama z tym wszystkim...ehhhh no i gdzie ta sprawiedliwość, nie?:-(

Czesc Babeczki,

wypoczywacie choc chwile? ja wlasnie gadalam z przyjaciolka, prawie 2 h:-DMoze jutro sie spotkamy, to znowu bedziemy nawijac he he

Gochson bardzo smutna sprawa z tym Maluszkiem i jeszcze ten brak ojca. Niesprawiedliwy ten los cholernie.
Fajnie, ze Adas juz taki "dorosly i grzeczny i ladnie sie zachowuje w sklepach

Muma no to smigasz z tym kursem. Powodzenia! Fajnie, ze Olus ma "wybieg" i moze wyladowac swoja energie, ale i tak pewnie z oka na chwile go nie mozna spuscic. Zdrowka dla Julki!

Katiuszka no to podrywacz rosnie, a wlasciwie nie bedzie musial podrywac, bo dziewczny do niego lgna:-D Moze ta Wasza pogoda trafi i do nas, bo na razie chlodno. Ach te zeby...kurcze, niech juz wyjda wszystkie w koncu. DObrze, ze te drugie juz nie powoduja bolu

Terefere jak w hucie? Dalas rady czy padlas? I jak Tymus? juz teraz wszystko z jedzeniem ok?

I Gatto napisala, fajnie...Jak Cristinka-zaakceptowala Twoj powrot do pracy i to lepiej znosi?

Kok.o to Ty tez w weekendy musisz czasem popracowac? O kurcze, no co zrobic. Cale szczecie ze Ewunia to raczej latwa w "obsludze" jest i uwielbia pobyt w zlobku, to i Tobie na serduchu lzej

Ani@k czyli z tym sklepem online nie wypalilo?szkoda troche ale moze kiedys... Wlasnie, czekamy na aktualne fotki Patrysia

Pieknaszyszunia jak minal weekend tylko we Dwoje???Pewnie psiapsiolki, kawusia itd byly na agendzie?

Zuzanka co nie piszesz? Maiev to samo, Jolasia zniknela

Ja zadzwonie do brata, a jutro USG kontrolne w 3D. ciesze sie i mam nadzieje, ze bedzie dobrze!

Dobranoc

aleksis jak uda Ci się wyłapać jakąś fajną klatkę, to poproszę.
W hucie oki, zwykle jest zapierdziel i daj boże niech tak zostanie. Jutro mam rozmowę z kolejną dziewczyną do załogi, bo nie wyrabiamy. Cieszę się gdy powiększa się zespół. Trochę już nas jest.
A Timek nawet je. Myślę, że to co pochłania to są jego możliwości i nie ma co więcej pchać. Z resztą wygląda dobrze. Po szczepieniu i pomiarach na pewno napiszę jak to wygląda od strony przychodni.

elooo poniedziałkowo (bbbllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-p )
u mnie wszyscy smarkają, ja i Młoda kaszlemy (ja na sucho, ona na mokro;-)) a eM kicha ze az szyby drżą... Jutro dziecia do lekarza zaciągne, pewnie w domu znowu bede musiała siedziec...:-(
ale pogoda do bani, bbbrrrrrr
Dzisiaj kupilismy w koncu nowy fotelik, bo ze starego za chwile Młoda by góra wystawała..nooooooooo teraz to jest jazda! :-)przodem, na przedmin siedzeniu , hyhy a matka z tyłu siedziałą :cool2:
Gochson wspólczuje kolezance i dzieciaczkowi:-(:-( Odkad Młodą mam to jakos jeszcze bardziej dołują mnie wiadomości czy widok chorych dzieci:-(. Takie maluchy nie powinny chorowac...
katiuszka hyhy no pięknie Julek zaczyna ! :-)yyy albo raczej ta Arabka powinna sie o córke martwic :-p
Aleksis no czasem musze w weekendy przyjsc do roboty, ale jakos da sie przezyc A Młoda chyba az za bardzo "łatwa";-), bo ostatnio na spacerku starsza pani na ręce ją wzieła (nawet mnie nie pytała,ale starsza kobieta była,wiec nic nie mowiłam) a Młoda usmiech na twarzy i zadowolona na rekach siedzi:eek:. Z moja kolezanką, ktora pierwszy raz na oczy widziała, tez sobie poszła na spacerek, nawet sie nie obejrzała na eMa (z którym wtedy była)... Ciekawa jestem po jakim czasie przypomniałabny sobie o rodzicach..pewnie jakby zgłodniała ;-):-)
Muma haha no to eM się musi od nowa przyzwyczajać do tego,ze zoncia nie tylko w domu będzie siedzieała;-):-) aa pewnie, było wygonie i tak jak być powinno, czyli pan pracuje i w swiecie bywa,a zona w domu i swiata poza nim nie widzi;-):-p:-)

I dla Patryka wszystkiego najlepszego! :)

Hej Dziewczynki,

Wpadłam życzyć Wam miłego dnia ,
dziś pobudka 6.15...
Teraz robimy gołąbki i sałatkę na kolację, dziś jazda ale z Beatą to eM trochę spokojniejszy:-p A serio, to bardzo jestem ciekawa jak to będzie z kobitką , pewnie fajnie. Marek coś tam ze smutkiem gadał, że już pewno nie będę chciała do niego wrócić;-)

Trochę boli mnie głowa, mam nadzieję, że znów Julka teraz nowym wirusem nie zaraża.

Aleksis - &&&&&&&&&&&&& za piękne zdjęcia bo na pewno wszystko jest OK :tak::tak:

Spokojnego wtorku i zdrówka dla Wszystkich !!!

reklama
cześć

dziękujemy wszystkim Ciociom za życzenia, przekazano dla Solenizanta :tak::-)
wczoraj w ogóle mieliśmy podwójne imieniny i Tatuś i Synuś, dziś podobnież moja Mama ma przyjechać do Patryka ale nie wiem czy pewniejsza nie będzie sobota z Jej przyjazdem..

Tere zaraz przetransportuję zdjęcia z komórki.. wczoraj odwiedziła nas też koleżanka z Ulą (miesiąc młodszą od Patryka) Ula siada kiedy się Ją ciągnie za rączki, zabawki bierze w nóżki potem w rączki :eek: a Patrysiowi się nie chce siadać z pozycji leżącej.. jak Go posadzę to siedzi mi na kolanach, jak jest przy (.)(.) to też zadziera główkę do góry.. za to przybiera pozycję 'na czworaka' chyba za jakiś czas zacznie raczkować :szok: no i zębów jeszcze nie widać :zawstydzona/y: ale jakoś to mnie w ogóle nie martwi.. pewnie wszystko w swoim czasie będzie się pojawiać :tak:
Gochson mam nadzieję że piwko smakowało :tak: a historie dzieci chorych dzieci mnie bardzo wzruszają, tak jak Kok.o napisała.. odkąd jest Patryk bardziej zrobiłam się wrażliwa..
Muma mnie pewnego pięknego dnia zatkało.. bo eM (po tym jak powiedziałam ze Patryk pójdzie do złobka) stwierdził ze przydało by mi się prawko :szok: no w szoku byłam!!! do tej pory zawsze mówił 'po co ci prawo jazdy, wszędzie cię zawiozę' :-p
zdrówka dla Julki i oby nie zarazała.. ja też od 6 nie śpię.. Patryk wykazuje pełną solidarnosć z Tatusiem, jak Tatuś śpi - Patryk też śpi.. jak Tatuś wstaje - Patryś też ;-)
Gatto wczoraj poczytałam o tym jak świętego Patryka obchodzi się za gramanicą.. we Włoszech jest kult Patryka rozpowszechniony? cuda się wyrabiają St Patrick's Day 2014
a jak Cristi??? no i jak ze zdrowiem teściowej???
Aleksis ooo to dziś będziesz miała dzień wzruszeń.. zawsze lubiłam jak miało być usg.. uwielbiałam podpatrywać Patryka..
Emenems witaj spowrotem.. jak minął wczorajszy jakże wazny dzień?
Zuza u Was w porzadku już???
Kok.o choróbska chyba są najgorszą przypadłością złobkową.. na samą myśl nie mam ochoty wracać do pracy.. echhhh... zdrówka dla Ewci
Katiuszka!!!!! no Juluś wymiata!!!! no ale co się dziwić ze Go arabka zaczepiła.. On ma tak ciemną karnację ze moze się pomyliła.. bo myslała ze 'swojego' całuje ;-):-p:-) (żartuję..)

Dziewczyny.. bo mam film z chrzcin i chciałabym porobić zdjecia z tego filmu.. znacie może jakiś program??? trułam tyłek eMowi, mówił że jest program ale do tej pory mi nie przedstawił.. a ja z tych co chcą już.. mozecie coś polecić???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry