reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzol dawaj najpierw na luzaka, może się uda.!!!!

ANi@k Timi w kurczaka? Hehehehehe No teraz pojechałaś. W Kurczaka na Kurczakach (dla wtajemniczonych)....hehehehehehehehehe

Caterina BUZIOLE DLA Groszka

reklama
Timek zjadł omleta, ale nie z podłogi, tylko z kanapy. Pokroiłam, położyłam na ściereczce i nawet dziubnął trochę.
Dziwne to dziecko moje. Jak powiedziała znajoma pielęgniarka i dr indywidualista.

Spadywuję, bo suszi narobiłam i eM mi zechla.... hehehehehe

Caterina no mowilam, ze jestes w ciazy cala dobe:tak: wielkie gratki, teraz nam tu codziennie musisz zdawac relacje:tak: tylko nie migaj sie!!:-D

Muma powodzenia na egzaminie!!!! &&&&&&

Katiuszka, tak ubezpieczalnia mnie wezwala na komisje, dopiero w kwietniu ide. Chca zobaczyc papiery mojej choroby:tak: i potem jak sie okaze, ze zasluguje na ulgi to mi przyznaja. Renty oczywiscie nikt mi tu nie da, do roboty trza isc, ale status inwalidy daje inne korzysci:tak:

Zuzanka idz na zywiol, a nie do OA, przynajmniej na razie :-) i wprowadz zoltko:tak:

Tere fere hehehhehe, Timek ma swira po mamusi:-):-)

hej

Kok.o miłej pracy :)

Muma powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Caterina jak Ci się dziś spało? wiesz że teraz możesz mieć mega dziwne sny.. ale to normalne ;)

Tere kurcze a wiesz że całkiem nieświadomie tak napisałam? ;) zresztą.. czyż niezły kurczaczek z tego naszego Timusia ;)

ja dziś miałam pobudke o 4, Patrys szaleje w łóżeczku ale już jest śpiący więc pewnie za chwilę się zdrzemniemy.. nie mam ogórków ale mam szczaw i chyba szczawiowke zrobię i jakieś ciastka upiekę chyba że mi się odechce..

miłego dnia Dziewuszki ;)

Ostatnia edycja:
dziendoberek,

u nas dzis ponuro....bleee

Ani@k natchnelas mnie z tymi ciasteczkami, moze tez cos zrobie, jakies muffinki czy cus. Patrys to ranny ptaszek hihi:rofl2:

Ide na kawe, kto chce??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry