hej!!!
jak tam niedzielnie???
Mały mój obudził się o 4 i coś kwękał. Położyłam go u siebie i niby spał, ale co chwilkę jakieś pojękiwania. O 5-ej zawołałam eMa, żeby mu mleko zrobił, bo może z głodu nie może spać...choć normalnie pije ok. 6-ej i to sam sie nie budzi, tylko jak eM wstaje do pracy to mu od razu robi. A tu dziś od 4-ej głodny!!! no i wsunął flachę i zasnął. Za to ja znowu nie mogłam spać...kimnęłam o 6-ej, a o 7:30 młody powstał

teraz przysypia z eMem, a ja w kuchni urzęduję. Rosołek się gotuje, zjemy wszyscy, młody ma drugie danie. Po obiedzie mamy jechac do takiego centrum zabaw, bo pogoda dziwna, raz leje, raz grad, raz słońce...to nie ma co się w plener wybierać. Mam nadzieję, ze małemu tam się spodoba i nei bedzie płakał jak dzieci będą szalały
Caterina jak samopoczucie dzisiaj??? uwierzyłaś już Mamusiu???:-) jaki plan działania teraz? tzn. kiedy jakie wizyty planujesz???? pogłaskaj Fasolka od e-cioteczki!!!!! ahaaa wczoraj na fb "opijałyśmy" Twoją ciążę i Mumy egzamin
tere fere to miłego obiadku w kręgu rodziny i zwierzaków;-)

hehe będziesz dalej serwowała omlety z kanapy?

u nas dziś na śniadanie młody wciągnął jajecznice ze szczypiorkiem, trochę serka białego, rybkę wędzoną i kanapkę. Ale z tym jego jedzeniem innym niz kaszka to też nie jest tak super, bo mu to dłużej schodzi, wiadomo, musi więcej gryźć...no i nudzi mu się na krzesełku. Kombinuje jak może, ściaga śliniak, odpina się z pasów, wierci sie i kręci...Kaszkę to szybciej zje i jakoś to sprawniej idzie. On to najchętniej jadłby w biegu, ale niestety matka nie będzie za nim latała po chałupie z łyżką zupy

;-):-)
kok.o i jak z tą czapeczką dla Ewci? kupiłaś coś w końcu? te co Muma pokazywała to nie sa grube. Moim zdaniem w sam raz na pogodę w Polsce. Nooo skoro tu jest cieplej, a młodemu nei jest w niej za gorąco, to tym bardziej Ewuni nie będzie. Noo tak se myślę....
Muma miałaś rację z moim eMem....miesiączkę miał i koniec;-)

dziś wstał w innym humorze, sam zaproponował ten wyjazd

chodzi, śmieje się, z młodym szaleje....ehhh święta prawda...za chłopem nie trafisz;-):-) a Twój już po miesiączce?;-):-)
Reszta dziewczynek co dziś porabia? dalej taka ładna pogoda? bo coś wdziałam w tv, ze pogorszyło się chyba, nie?
Dobra, koniec tego dobrego, lecę do kuchni, bo znowu poprzypalam wszystko

Miłej niedzieli wszystkim życzę!!!!!
ahaaa
Gatto a Ty to abstynentka ostatnio czy Ci wina w domu brakło, że nie wpadasz na imprezki fejsbookowe??? eee no raz możesz na "krzysia" wpaść...(dla wytłumaczenia "na krzysia" czyli na krzywy ryj inaczej hehehe