reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma - toz to szaleństwo pol dnia prawie przespać hahahah :)

Tere fere - tak oczyeiscie maz, ale ja i dobrze die czuje i nie przemęczać sie :) to tyko machanie walkiem:)

reklama
hej

Aleksis korzystaj z błogich chwil.. potem też jest fajnie :tak: jest się z kim bawić.. i piosenki dzieciństwa wszystkie sobie przypomnisz :tak: i zabawy.. i zabakami będziesz się mogła pobawić o ile Janis pozoli :-p (Janis??? tak zostaje???)
Tere ale bym pożarła te wszystkie jaja chyba na jednym posiedzeniu :tak: uwielbiam wiejskie jajka, po prostu przepadam!!!! a Ti może omleta z takich jajców zje całości? On jest boski.. się wczoraj napatrzeć na Niego na filmiku nie mogłam :tak::-)
Muma to Ty dziś masz jakiś egzam???? czy mi się śniło.. :unsure: aaa a jak wrazenia Julki z wycieczki? zapamiętała wszelkie ściezki którymi Kochanowski chadzał? ;-):-) a Oli już doszedł do siebie???
Caterina ja cały czas piłam *spam*.. ale na gardło bardziej niż na kaszel.. próbuj mikstur miód-cytryna-malina a i *spam* z czasem zacznie fajnie działać :tak: no i zaraz Ci to wszystko przejdzie :tak: także wytrwaj jeszcze trochę (mnie przeziębienie przeszło chyba po 2 tygodniach.. i miałam jeszcze do tego gorączkę ze dwa dni)
Gochson ale powiedz.. lepiej jak Adaś broi czy lepiej jakby miał siedzieć taki cichutki.. chyba to pierwsze :tak:;-) przecież to największa frajda wskoczyć w kałuzę!!! widziałam kiedyś takie rodzeństwo z naszego bloku.. jeździli rowerami i były kałuze i oni hyc te kałuze.. słodkie to było.. :rolleyes2::wink:
Kok.o ale już niedługo jak będzie Ewcia miała Braciszka lub Siostrzyczkę to sobie będzie mogła z eMem gdzieś tam wychodzić :-p;-) widzisz jaka korzysć? nudzić się podczas ich nieobecnosci nie będziesz.. ;-):blink:
Katiuszka tak poczytałam o @ Twojego eMa i chyba na mojego trochę przeszło.. jaa nie wieeem.. jak to się można tak zachowywać :-p;-):-)
Emenemes noo czytaj, czytaj.. bądź na bieżąco.. bo my tu czasem pytania wyrwane z kontekstu zadajemy :-p;-)

przez Aleksis, Caterine i Maiev zachciało mi się ciąży :zawstydzona/y:

No mam dzisiaj teorię w szkole jazdy, jak zdam to zabieram papiery i jadę się zapisywać na normalny egzamin :tak:
Jak nie zdam to za dzień, dwa muszę powtarzać bo oni to w jakimś systemie mają i nie można np pięć razy jednego dnia próbować.;-) A dziś o 17.
Wczoraj czywiście w domu 'oblałam parę razy:-p

Ani@k Olek już zdrowy, w sumie bardzo ładnie i szybko doszedł do siebie. Julka zadowolona z wycieczki ale trochę zawiedziona bo lipy w Czarnolesie nie ma , już dawno spróchniała. Pogoda była piękna , łazili potem po Kazimierzu, fajnie mają te dzieciaki - na pierwszy dzień wiosny zamiast wagarów taka imprezka.
Jak Ci się chce dzidziusia tzn, że trzeba zacząć pracować:tak: Mówię Ci , nie ma co czekać, &&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Witam już po kawce.

Muma a to egzamin z teorii, bo chyba nie doczytałam ? Julka może ma teraz bunt 14-latki. Na razie babcie dalej a spróbujemy później.
Zresztą ja mam plan szybko zaciążyć i sama się zająć małym potworkiem. Pewnie na początku nie intensywnie bo pewnie trochę poleżę znając moją przeszłość.

Ani@k jak Ci się chce ciąży, to w czym problem :-p

Powiem Wam, że mnie znowu synek zaskakuje. Dziś sobie zrobił ze spinaczy ciuchcie - pospinał jeden z drugim i wyszła długa ciuchcia. Wczoraj wziął kosz na pranie i mówił, że to kosiarka, chodził z nią wyciągał ubrania i mówił, że wysypuje trawę. Normalnie takie sobie fajne zabawy wymyśla i widać, że ma wyobraźnie.

cześć dziewczyny

Muma trzymam kciuki uda się &&&&&&&&&&&&&&7
Ani@k no to już kochana za robotę się bierz My z M też chyba się bierzemy :-)
Gochson no to faktycznie ma pomysły :-D a kałuże są przecież najfajniejsze jak można się w nich wytarzać :tak:
Tere podrzuć kilka jajeczek wiejskich na święta jak znalazł ,kurcze i ja muszę poszukać jakiejś wiejskiej Pani z jajami :-)
katiuszka będziesz miała możliwość sprawdzenia się czy z dwójką sobie poradzisz ( a pewnie tak ) to możesz również się już wziąć za staranka ;-)
kok.o ja mogę w porządkach szafowych pomóc uwielbiam to :tak:
caterina ,Aleksis odpoczywajcie kochane to Wasz czas teraz :tak:
szyszek a Ty co dzisiaj w planach ???

u Nas słonko się pojawia ,więc może się uda na spacer wyjść bez foli przeciwdeszczowej ;-) no i muszę już zaplanować urodzinki Myszy :szok:hmmmm ale mam pustą głowę :confused:

Miłego dnia babeczki

Znowu z fona mnie wywaliło.

Ani@k niestety Ti nie zje omleta w całości, bo my mamy tylko takie jajka, tata nas często zaopatruje, a Timek tego nie docenia :-(
Bierz się kochana za robotę. Ja też bym już mogła mieć drugie, ale jakby ktoś za mnie w ciąży chodził, bo mi się nie chce.

Gochson, ale Adaś już jest mądry!

Zuza, a dużo będzie osób na urodzinkach?

Katiuszka jak tam chłopaki wczoraj? Szybko poszło z zaśnięciem?

Gatto jak Młoda. Nie marudzi dzisiaj?

Zuza a faktycznie zbliżają się u Was urodziny i tyle osób to będzie wesoło.

tere fere a ja tam dobrze wspominam ciąże.

Coraz więcej staraczek się deklaruje - fajnie nie zostanę sama na placu boju.

U nas urodzinki w sobotę. Muszę podjechać jakiś tort zamówić, kupić jakieś dekoracje no i menu wymyśleć. Dziewczyny podsuniecie jakieś fajne proste i sprawdzone potrawy. Zrobię pewnie schab ze śliwką. Powiem Wam, że dziękuje Wam za ten przepis schabu bo teraz robimy co jakiś czas i za każdym razem jest pyszny.

reklama
Gochson no właśnie się zbliżają a ja mam problem bo muszę coś wymyślić :-D myślałam o sałatce jakiejś i do tego wędlinka ,koreczki jakieś na zimno i ciepło i chyba wszystko ;-)sama nie wiem :-(:sorry2: a Ty co robisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry