Czesc,
Dzieki Dziewczynki, ze pytacie o imie Fasolka-raczej tak zostanie, chcemy jeszcze wybrac drugie imie, bo kazdy z nas ma.
Muma Ty juz chyba po egzaminie? Na 100% dobrze poszedl
Ani@k szkoda troche, ze dzieci tak szybko rosna, co? Fajnie chyba gdyby Patryk mial rodzienstwo. Ja niestety moge o tym zapomniec, chyba ze sie zdarzy wypadek przy pracy, w co watpie
Terefere dzieki za przepisy, super proste i szybkie. Nie martw sie tym slabym jedzeniem Tymka, wazne ze przybiera na wadze, zdrowy jest. Ja tez mysle, ze nadejdzie ten etap ze bedzie chciec caly czas klapac pelna buzia
Zuzanka-masz racje, masz male dziecko, postaw kawe i tort, a na zakaske paluszki i bedzie dobrze. Niech sie rodzinka odzwyczaja od wyzerki u Was, bo jak to ogarnac sama? Ja bym sie nie pisala, niech ktos inny zrobi obiad swiateczny albo przywiezie jedzenie ze soba. Ty jestes usprawiedliwiona
Gochson tez mysle, ze Adas ma wiele energii i mu sie nudzi samemu. Troche szkoda, ze plan z przedszkolem przesuniety w przyszlosc, ale ja sama bym chciala choc na 2,3 dni dac dziecko do przedszkola. A z tymi daniami tak jak pisalas, to jego przyjecie a nie doroslych i torcik plus skromny poczestunek wystarczy.
Katiuszka oj, juz widze co sie bedzie dzialo w duecie Julian+Gabrys

Dacie rade, nawet gdy "pomocnica" nie zdazy dojechac. Moze sie da Gabrysia troche nauczyc kindersztuby? Serio, ta Kacha ma przechlapane;-)Oj kobita zycia prawdziwego nie poznala, niema pojecia, jak inne kobiety funkcjonuja i daja sobie rade, np. praca, studia, dom, dzieci
Rzeczywiscie taka kasa za parking?Zdzierstwo w bialy dzien, naciaganie ludzi. Tez bym nie zaparkowala, wolalabym te 30 funtow przezrec
Caterina kciuki, aby Twoja ciaza przebiegala spokojnie i bez sensacji. Powtarzam sie, ale serio dbaj o Was, inne sprawy jak obiad, brudne gary czy okna moga poczekac do...lata
Kok.o no widzisz?Taki model Ci sie trafil-pomaga prac, sprzatac, szama wszystko nie marudzi przy jedzeniu, uwielbia zlobek. nic, tylko nad nastepnym dzieckiem pracowac
Emenems-wlasnie, jakie objawy? Zmiany skorne czy nastroju?Apetyt zwiekszony? U mnie tak bylo-ostry ped do kefiru, sledzi, zoltego sera i takiego konkretnego jedzenia. Slodycze mnie nie ruszaly, ale po jakis 3 mies.organizm sie ustatkowal, znowu je lubie.Kiedy testujesz? Tak samo-nie przemeczaj sie.
Gatto, Maiev???