reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć

Muma mkniesz przez to prawo jazdy niesamowicie szybko :tak::-) gratulacje!!!
Tere Ty kuchara zdolna jesteś!!! podaj mi więcej takich szybkich pomysłów :tak:

a ja od siebie też Wam coś zaproponuję, fajna, szybka i naprawdę smaczna Kulinarne Spotkania: Tortellini z brokułami i suszonymi pomidorami robiłam kilkakrotnie :tak:

Aleksis ja nie pamiętam gdzie, czy tu czy na fb pisałaś.. ze nie umiesz i nie lubisz włazić ludziom w doope.. ja też tak mam..
a co do starań.. narazie się nie wypowiem..

lecę Dziewczynki bo Patryś mnie woła z łóżeczka.. idziemy się dalej bawić :tak: pospał tylko pół godzinki.. hmmm czasem mi więcej czasu daje ;-)

narazie..

reklama
dziewczynki wpadłam życzyć Miłego dnia .

My uciekamy na 11 na rehabilitację później o 12:30 ortopedę mamy a o 12:55 pediatrę ;-) więc dzisiaj dzień poza domem .

Tere dzięki za przepisy na pewno coś upichcę tylko muszę spisać ;-)
katiuszka powodzenia dzisiaj z Gabrysiem chodź widzę,że pomoc będzie może we dwójkę z Julkiem nie rozniosą mieszkania :tak:
Ani@k moja Myszka też po pół godziny sypia czasem jak ma dzień to nawet godzinkę :tak: a czemu co do staranek się nie wypowiesz?

Muma :-**** kobieto Nasza zdolna buuuziaki wielkie .
Aleksis taki też mam zamiar na święta ;-):tak:ja bym w ogóle nie robiła obiadu ale M się uparł :wściekła/y:

uciekam Miłego jakbym już nie wpadła

Muma no gratulacje ty zdolniacho.
Ja dzis w domu z malym wiec nie popisze za duzo.
Babcia sie rozchorowala ja tez cos srednio wiec sie kuruje i staram sie nie zarazic mlodego.

Hej :-)

Oj ledwo siedzę, nie wyspałam się, chyba też ciśnienie dzisiaj coś nie bardzo, nie ?
Powiem Wam, że bardziej się stresowałam tą teorią niż jazdami póki co i dlatego już jutro pojadę się zapisać na teorię (niestety trzeba osobiście..) i może uda mi się zapisać na sobotę. A w następnym tygodniu jazda I podejście :eek:;-)

Wczoraj eM przyjechał po mnie na przystanek jak zwykle i już patrzę a ten siedzi z fochem. SIedzi nic nie gada, okazało się , że sprzątał sobie w samochodzie i odnalazł rysę na listwie metalowej , która jest na schowku dla pasażera. I tą rysę na pewno ja zrobiłam i on teraz będzie na to musiał patrzeć przez cały czas !:crazy::crazy:
No po prostu ręce opadają, a tą torbę to sam mi kupił tak w ogóle (taką z ćwiekami, cholera wie , może i zarysowałam mu tą listwę).
Nie ma chłop innych problemów chyba.. Normalnie wszystkiego się od razu odechciewa.
On generalnie ma też tendencje do opieprzania mnie i Julki, że coś 'zbroiłyśmy' w domu. Ale to przeważnie na przykład przy odkurzaniu przypierdzielę gdzieś w ścianę czy Olek zarysuje mebel zabawką (przeze mnie bo nie pilnuję). Ciekawe czy jakby eM siedział w domu to nic by się nie wydarzyło. Dobra pogadałam sobie.

katiuszka miłego dnia z chłopakami, koniecznie zdaj potem relację- jak będziesz miała siłę ...

Oj , p
rzewijanie mamy pilne :-D:-D Zaraz wracam

zuza, Gochson - każda z Was ma słuszny powód żeby się nie wysilac na te urodzinki. Tort i przekąska jakaś i heja, najważniejsze, że będzie impreza dla Dziecia i prezenty :tak::-)
Gochson - zdrówka, już to przedwiośnie wszystkich wymęczy z infekcjami.

Ani@k
no Patryk coraz mniej będzie spał a więcej się bawił z Mamą , i tak cały calutki dzień więc jeśli jeszcze myślisz o drugim dziecku to szybciutko do roboty bo zaraz Ci się odechce :tak: A co nie wypowiadania się to mam nadzieję, że to minie razem z prawdziwą wiosną:tak:

zuza oj cały dzień po lekarzach, nie złapcie jakiegoś wirusiska tam !:tak:**

tere fere miłej huty !:-) A te psiurki u Taty superowe są, fajnie ma TImuś, nasz Wolf to spokojny już no i wielki jak koń dla Olka
Aleksis nic o sobie nie piszesz, co tam u Was ?? Jak się czujesz, co jeszcze zostało do kupienia, boisz się jak to będzie czy wręcz przeciwnie ? Pewnie nie, bo jesteś dzielna kobita :tak:

caterina jak zdrówko ???

emenems &&&&&&&&&&&&

koko, Szyszka - u Was zima, tak ?? :szok: Współczuje...

Gatto - :-)czy Ty ciągle dochodzisz do siebie po tej imprezie ???

Buziaki dla Wszystkich, już nie dam radt więcej pisać bo Olek dosłownie wchodzi na mnie:-D Ide go wyprowadzić na dwór ;-)

Ostatnia edycja:
hej

Muma a Ty czasem o moim eMie nie piszesz??? ja... ja mam to samo :szok: tylko że u nas to mniej więcej wygląda tak: zobaczy plamkę na ścianie, zadrapanie, czy coś.. to pyta 'ciekawo kto to zrobił?' noo jaak kto.. no Patryk jeszcze nie chodzi, to kto??? tak mnie te Jego pytania denerwują.. a jak się przy tym nagada:szok: ale jak sam coś zrobi.. to wtedy jest ok.. bo się 'przydarzyło..' aahaa..
Zuza narazie nie mówię bo trwają rozmowy że tak powiem w naszym (znaczy moim i eMa) gronie.. ale Muma ma rację.. jak nie teraz to póxniej mi się nie będzie chciało ;-)

rano na pierwszej drzemce Patrysia zrobiłam kaszkę, ugotowałam jajko i teraz mam więcej czasu na neta :-)

aaa Muma.. kiedyś pisałaś ze robisz spagetti z sosem z łowicza.. ja tez robiłam, pyyyychaaaa :tak: muszę zrobić zapas, nie dość ze smacznie to jeszcze mega szybko :tak:

a ja dziś zebra będę piekła.. jeszcze się rozmrazają... eeee idę sprawdzić czy mam worki do pieczenia.. :eek:

Ani@k hehehe:-) Jak my z Julka coś zrobimy to potem się kryjemy nawzajem :-D Choć czasem po prostu wywalam z grubej rury, że on nic nie robi bo po prostu niewiele robi...
No bo nie farbuje sobie np. włosów, żeby później tymi włosami z farbą zahaczyć z lekka o skos na suficie w łązience na górze :-D:-D
Taaa plamki i ryski na ścianach to normalnie jest przebój.

A co do dzieci to teraz najlepiej a później może i Ci sie zachce na starość tak jak mnie :-p

reklama
hej Babolki!!!
Ja już sama, właśnie Kacha zabrała małego. Mój śpi, a ja łykam w biegu zupę, bo zaraz przyjeżdża inna koleżanka. Ranyyyy jak siedze w domu całymi tygodniami sama, to nikt do mnie nie zajrzy, a tu dziś, drzwi się nie zamykają:szok:;-)
Z Gabrysiem było spoko, poboawił się, pojadł, kupala walnął i poszedł spać na godiznkę, gdzie w domu śpi po 20 min, więc dobrze było. Gorzej z jego mamusią....ale to opiszę później, bo teraz już muszę kończyć.
Miłego dnia wszytskim i do wieczorka!!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry