reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuza no właśnie nie wiem dlatego chętnie przyjmę jakieś pomysły - pewnie z 2 sałatki, schab pieczony, może szynka w galarecie, nie wiem też czy robić coś na ciepło, czy nie....

reklama
a u Was dużo gości będzie ?

ja wyszłam z założenia ,że nie będę za dużo robić bo ja zaraz za tydzień święta jak co roku muszę zrobić a chętnych do pomocy niestety nie mam i piernicze weekend za weekendem stać przy garach ,więc zrobię co nie co na urodzinki bo w sumie to święto mojego dziecka i dzieci impreza a nie starych więc kawałek ciasta do kawy i sorry ;-)

Gochson ja też elegancko, pracowałam do ostatniego dnia, myłam okna podłogi, czułam się bardzo dobrze, przytyłam 12kg, ale już mi się nie chce... Choć trzeba będzie niebawem wziąć się do roboty, bo czas leci, a my nie młodniejemy.

Dziewczyny ja podsuwam sałatkę arabską. Coś innego niż giros. Podają ją w knajpach tureckich często.
Kap pekińska
ogórek zielony
pierś z kurczaka obsmażona z przyprawami
prażona cebulka (ta ze sklepu do hamburgerów)
sos 1000 wysp

Wymiąchać i szamać.

Tere fere to mnie było 22 kg więcej, wiec niby ciężej było ale się ruszałam do końca. To wrzuć jeszcze przepis tej zapiekanki. Wiem, że u Was to było sporo tego a mnie też się nie chce pichcić, bo z dzieckiem się po prostu nie da.

Zuza u nas 10 osób + 2 dzieci.

ok ,na spokojnie wieczorem bo teraz Mysza mi nie da ;-) bo macha kończynami tak,że ciężko mi pisać a jak ją odkładam to się drze :confused::wściekła/y: czasami to mam ochotę sobie w łeb strzelić ,zwłaszcza jak nie mogę nic zrobić :baffled::-p

reklama
ja to wszystko na raty robię :baffled: bo jak ją tylko wsadzę do fotelika w kuchni to 2 minuty i już dupka parzy i koniec drze się jakby ją ktoś ze skóry obdzierał :angry:

a mi się już chce aby chodził już glutek :-D pewnie będzie to samo jak u Cb ;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry