reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ahoj kobitki:-)
A ty Ani@k na bezsenność kochana cierpisz ??
Katiuszka opowieść przednia :-) Ja myslałam że jestem roztrzepana ale ta twoja kol to bije mnie na głowę :tak:
Muma gratulacje

No więc u mnie z kaszlem troszku lepiej piję na zmianę syrop prawoślazowy i z babki na zlecenie konowała :tak:
Dzisiaj mam wizytę u gina i oczywiście cała w stresie jestem :zawstydzona/y: To co to taki stres jest przez 9 miesięcy ??
Jak to przeżyć :zawstydzona/y:

Tere twój Timi jest boski s tymi psiaczkami:tak:

Pozdrawiam was kobitki w wiosennego wchodu :-)

hej

e tam znowu bezsenność.. wstałam nakarmić Dzidzię i przypomniało mi się że głowę miałam umyć więc umyłam i tak se siedziałam i czytałam.. nooo mi też 'morale' wzrosły po opowieści Katiuszki :-p :cool2:

Caterina teraz stres??? e tam.. zobaczysz później jak się będziesz stresować ;-) ja pamiętam jak Gatto pisała że sra w majty przed wizytą (jeszcze jak w ciąży była) później co rusz wspominałam Jej słowa :tak: mnie dwa dni przed wizytą zawsze bolał brzuch :-p;-):-) a później jak stwierdzisz ze pokarmu nie masz, jak Dzieć Ci jeść nie będzie chciał, jak się w nocy często budził bedzie lub jak będzie przesypiał całą noc.. ale nie jest tak strasznie - to jest CUDOWNE :tak:, myślę że każda Mama musi przez to przejść.. już taki nasz los ;-)
No i koniecznie daj znać po wizycie :tak: czekaj.. serduszka chyba jeszcze nie będzie.. który to wogóle już tc???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry