reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hehe powiem szczerze ze stresowałam się przed maturą ale mówię całkiem świadomie - stres przedmaturalny to pikuś w porównaniu z tym co się dzieje jak się jest w ciąży.. według mnie oczyswiście.. :sorry2:

a jezeli chodzi o wpis to mniej więcej zrozumiałam.. ale nie do końca ;-)

reklama
Caterina to chyba jeszcze serduszka nie bedziesz słyszeć.. jeszcze chyba za wcześnie.. chyba ze teraz ja coś pokręciłam.. ale o ile pamiętam na pierwszej ciążowej wizycie u mnie był tylko pęcherzyk ciążowy.. muszę poskładać wszystkie moje usg.. bo w chyba 3 miejscach mam.. ale tak to jest jak się do dwóch lekarzy chodziło ;-)

Hej :-)

No dziś znów wiosna piękna Zaraz na spacerek idziemy długi. Po południu jadę do WORDu zapisać się na egzamin, ale to jak eM wróci do domku. Chciałabym zdawać teorię na początku przyszłego tygodnia bo Jula jest w domu (rekolekcje) to zostanie z Olim. No a jazdy w tym tygodniu po 5 kwietnia:tak:

katiuszka :no::-D No nie wiadomo czy się śmiać czy płakać, chyba jednak współczuję tej Kasi i wszystkim ludziom, którzy mają z nią do czynienia, Ciebie włączając. Jej by się jakieś szkolenie przydało albo terapeuta albo porządny kop w d.... Sama nie wiem co najbardziej;-) Dobrze, że Ty nie miałaś problemów z Gabrysiem.:tak:

caterina - dobrze, że już lepiej się czujesz.:tak: co do lęków ciążowych to nie przez cały czas, spoko, tylko jakoś do 30 tygodnia :-) Będzie dobrze !! :tak: U mnie w 5 tc był pęcherzol tylko, serduszko miałam w 7tc.

tere fere u nas w sypialniach jest teraz jakoś 18-19 stopni, Olek się odkrywa elegancko więc zakładam, że śpi odkryty . I dlatego póki co śpi w bodziaku z krótkim rękawkiem i na to polarowy (taki misiowy) pajac. Za chwilę jak się zrobi cieplej zmienię ten polarek na bawełnę ale nadal z bodziakiem, Jak będzie ciepło całkiem to sam cienki pajac, raczej ze stopkami, chyba, że już upał to bez.
Ani@k jak Ci się dziecko poci w nocy to niestety jest przegrzane, więc albo masz tam za ciepło albo za mocno Małego opatulasz.

Olek dziś szaleje od rana, może wpadnę jak zaśnie a jak nie to wieczorkiem.
Miłego dnia !!!:-):-):-)

Ani@k - ja przeć matura to wlasnie nie bardzo, zdawałam przedmioty ktore dobrze umiałam i wiedziałam ze jakos pojdzie na pewno ( zreszta moj maz przygotowywał mnie do matury z angielskiego:)))
Natomiast to co przeżyłam przed obrona magisterki? Matko!! Absolutnie nigdy w zyciu mi sie taki stres nie powtórzył - wiedziałam ze zdam tylko jak bede miec szczescie, nie byłam przygotowana, prace ledwo pamiętałam bo js rok wczesniej napisałam a nudna była strasznie... Tyle ile kawy z petami i z melisa e siebie wlalam przez tydzien przed to nigdy :D
Matko never again!!!

Emenems pierwszy test zrobiłam w 27 dc czyli 13 dni po iui i wyszła mi ta bladziutka kreska której o 5 rano nie zauważyłam po dwóch dniach z rana wysikałam jeszcze jeden innej firmy i dla mnie był negatywny tzn . kreseczka była widoczna pod światło . Dziewczyna z labo powiedziała mi że sikane testy to sobie można włożyć ....

No ja wlasnie mysle tak samo ... Bo raz 10 dni po terminie miesiączki mi pokazał ze nie ma ciąży , zrobiłam rtg bo miałam termin umówiony a na drugi dzien krwawienie i telefon od lekarza ze przyszły wyniki krwi ze jestem w ciąży.... Nie wiem czy straciłam przez rtg czy nie ale test z moczu mnie oszukał.

Tylko problem mam taki ze koło tygodnia bede czekać na wyniki z krwi u mnie.... Bo do Oslo wysylaja wszystko i po tygodniu wraca dopiero

P.s. Koleanka pielęgniarka w przychodni :)

reklama
CAterina - ja nie narzekam zle nie jest,za wszystko mi pieniadze oddają, za dojazd do lekarza do kliniki za leki za czas pracy jak ide na badania, bo ciezko zeby na tak duzym terenie przy tak małej ludności było wszystko wszedzie.... Kumasz, w Polsce jest ponad 40mln ludzi a tutaj nie ale 6... :) ale koleanka mowi ze spróbuje do laoatorium zadzwonic to moze szybciej bedzie Znała wyniki.

Dlatego myslalam ze mozesz cos polecić jakis test dobry to by mi mama z polski wysłała ale widze ze opinia taka sama:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry