reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jesli Twój stan zdrowie jest ok to mając nawet 34 lata i więcej nie ma się czego obawiać, ja urodziłam dziecko w wieku 34 wlaśnie i sama ciąża jak i poród i cala reszta macierzyństwa przebiega pomyślnie. Nie ma co się stresować ale napewno warto iść do lekarza-to on tak naprwdę zleci badania i oceni ryzyko lub jego brak.

reklama
Annoo - ja chociaz w ciąży nie jestem to masakrycznie przeraża mnie wlasnie ta mysl, ze moze byc cos nie tak.... Oprocz ze człowiek sie naczyta do tego sobie nawyobraza... Jeszcze teraz gorąca sprawa rodzicow dzieci niepełnosprawnych w Polsce.... Czasami mnie to tak paraliżuje ze mam poważne mysli sobie odpuścić starania....a co dopiero jak sie jest e ciąży ? Katowanie sie codzinnie takimi myślami..

Witam dziewczynki

Katiuszka o bosze co za dziewczyna. Masakra. Jak ona tam daje radę. Nie dziwie się teraz że zawsze się spóźnia.

Tere fere mój śpi w bluzce z długim rękawem i spodniach długich. Też się odkrywa ale co zrobić. Nie wiem ile stopni mamy chyba gdzieś koło 21.

Ani@k a o której to się posty pisze ? spać.

Caterina powodzenia na wizycie, chociaż pewnie wszystko będzie dobrze.

Emenems mnie nigdy testy ciązowe nie oszukały a robiłam ich chyba z 20 - w tym chyba 5 pozytywnych. Może ten co robiłaś miał słabą czułość dlatego negatyw.

A u mnie jako tako...ten katar mnie zamęczy. Uszy pozatykane, no i senność non stop. Dziś babcia przyjechała bo czuje się lepiej. Ja wczoraj nawet nie miałam jak odpocząć bo syn mnie męczył. Trochę mu puściłam bajki zeby poleżeć, ale zaraz skakał po mnie wiec tyle było odpoczynku. Jeszcze na dodatek dziś @ w 22 dc, więc jakis taki krótki...no ale cieszę się, że teraz bo 7.04 mam gina i się bałam, że wtedy @ bedzie i nici z badania.

hej babolce jedne,

przeczytalam tylko pobieznie, wybaczcie, ale jakos ta wiosna mnie tak pozbawia sil, ze wszystko robie w zwolnionym tempie. Na dodatek mloda znow zaczyna kaprysic i nie wszystko je, bo chyba dalej ja mecza te zebulce, co to jeszcze nie wylazly...ech...ile one beda wychodzic??

Muma, wow, mkniesz jak strzala! tak sobie mysle, ze to chyba musi byc tez troche podniecajace:-Dw sensie, ze duzo sie dzieje, nauka, troche stresiku i potem upragniony cel, co to otwiera wszelkie drogi....a wiadomo, wszystkie drogi prowadza do Rzymu hihi

Katiuszka o ja cie! ile ja sie odenerwowalam czytajac twoj post! nie na ciebie oczywiscie, tylko na ta twoja kolezanke ciamajde...no ja chyba bym padla przy niej!! zdecydowanie powinna dostac kopa w tylek na przyspieszenie!

Gochson zycze zdrowka! i spokojnego Adaska, co to spokojnie oglada bajki, a nie skacze po matce, biednej, zasmarkanej:-)

Kok.o z czego mam byc zadowolona, bo jakos mi umknelo??:cool:

Aleksis jak tak opisujesz twoj stan i zakupy, wyprawke to mi sie tez wszystko przypomina i pamietam jak przez mgle, ze chyba moglam spac do bolu, znaczy do 10, co teraz jest wyczynem nieosiagalnym:-D

Tere ja ubieram mloda w pidzame pajacyka bawelniana raczej z bodziakiem z krotkim rekawkiem pod spodem, ale nie wiem czy u nas ten klimat nie jest inny. Mloda rzecz jasna sie odkopuje i spi w pozycji embrionalnej z tylkiem uniesionym do gory cala noc:-)

Emenems co to za jakies badanie, ze sie czeka tak dlugo? to nie mozna zrobic zwyczajnej bety i miec wynik w kilka godzin??:szok:

Caterina trzymam &&&&&&&&& i potem zdaj relacje!

yyy co ja to chcialam....mloda spi teraz to ja gotuje obiad..
Wczoraj bylam u tej mojej kolezanki co urodzila poltorej miesiaca temu i poprosila mnie na chrzestna:szok: bylam w takim szoku, ze sie jej zapytalam czy nie maja kogos blizszego w rodzinie!:szok: no nie spodziewalam sie po prostu...ale na koncu sie zgodzilam, bo w sumie glupio odmowic, a mamy naprawde swietny kontakt.

Spadam, milego dnia zycze!

Gatto a no nie da, w 5 tysięcznych miasteczkach nie ma takich laboratoriów, najbliższe duze miasto to Oslo -180 km , tutaj to troche inaczej wszystko działa:) ale działa heheh
Zwykła beta, wyniki po tygodniu, moze po 3 dniach sie uda

Dodam ze i tak jak na 5 tysięczne miasteczko to mamy duzo:) łącznie z sala porodową, przychodnia, 7 lekarzami, trzy gabinety dentystyczne, centrum handlowe, 4 szkoły, szkole dla dorosłych, 5 fryzjerów, trzy puby itp itd :) wiec i tak jestesmy w miarę samowystarczalni hehehe

reklama
Emenems hmmmmmm...w moim niespelna 10tys miasteczku mozna zrobic bete i wyniki miec po max 6 godzinach, w dodatku w necie, wiec nawet nie trzeba ruszac tylka z domu :-D
Dziewczyny co to oznacza? ze ja wcale nie zyje na 3cim swiecie...Oslo to 3 swiat :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry