reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Moje drogie
Świąt bardzo rodzinnych z dala od codzienności.
Niech wszystkie wypowiedziane życzenia spełnią się w nadchodzącym Roku
Dużo Miłości, Wiary, Nadziei i Szczęścia nie tylko w tym szczególnym okresie.
Wszystkiego Dobrego!

reklama
Sensi - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności DUŻO dzieci i radości oraz spokojnej ciąży :-) :-) :-)

Sensi- wszystkiego naj z okazji urodzin aby wiekszosc twoich planow i marzen sie zrealizowala... ( nie wszystkie,bowiem bez marzen zycie nie ma sensu...)

Sensi życzę Ci spokojnej i radośnie przeżywanej ciąży, a potem pięknego

czasu w trójkę! :tak:

Witajcie w świąteczny czas!
My jutro już spokojnie we dwoje będziemy świętować.

Carioca jak tam badanka? Mam nadzieję, że odpędziłaś czarne myśli na dłużej! :-)
Ewo a u Ciebie za 2 dni testowanie! Chociaż wydaje mi się, że niedawno pisałaś coś, że zamierzasz w niedzielę? Jak temperatura?

Pozdrawiam Was bardzo świątecznie! :happy:

Najka,witaj... otoz testowalam w niedziele,ale wyszedl negatywny... jednak nie jest do konca miarodajny bo bylo to na 4 dni przed spodziewana @,wiec wszystko jeszcze mozliwe.... temperatura utrzymuje mi sie od tygodnia na 36.9 - 37.1, ale dzisiaj spadla do 36.8.... nastepny test mam zamiar przeprowadzic w sobote jesli @ sie nie pojawi do tego czasu... poza tym nie mam zadnych innych symptomow....

Witaj Ewa, rzeczywiście ten test w niedzielę to raczej za wcześnie. Temperatura 36,8 jeszcze też o niczym nie świadczy. Pozostaje cierpliwie czekać. I życze tej cierpliwości, bo wiem, że to trudne.
Dobrej nocy! :rofl:

Najka, wiem,ze bylo ciut za wczesnie,ale to taki test,ktory u 69% kobiet niby wykrywa ciaze juz nawet na 4 dni przed spodziewana @.... a tak poza tym to raczej spodziewam sie @ niz fasolki.... cos dzis jestem w bardzo niehumorze....
mam nadzieje,ze wszystkim mijaja milo swieta...

Witam 30tki po świątecznym obżarstwie. Przede mną jeszcze tort i nie mam zamiaru go sobie odmawiać!

Ewo - trzymam kciuki, prosze mi tu się nie wyłamywać - umowawiałyśmy się na wrzesień, wieć teraz nie kombinuj!

Najka - ten pęcherzyk ponoć pękł, tak gin powiedział, więc pewnie miał rację. Szczerze mówiąc mam wielką nadzieję na wrzesień, bo i jajeczko było i przytulanko, a teraz duphaston jeszcze przez tydzień.
Jak nie wypali, to zrobimy badania chłopaczków na wszelki słucziaj. A co u Ciebie?

wiatja Carioca77...
ja nie wiem juz nic... jestem podirytowana dzis i sama nie wiem czego chce.... ale to mi sie czasami zdarza.... i piersi mnie bola,ale one tez bolaly przed ostatnia @... wiec .... tylko wyczekuje pierwszych jej oznakow i tym razem....
wiem,ze jestesmy umowione na wrzesien,ale mam chwile zwatpienia...
a jak u ciebie?

reklama
mam nadzieje,ze wszystko zadzialalo i przeniesiesz sie do wrzesnia... najgorsze sa teraz te najblizsze dwa tygodnie czekania ....

Do góry