Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A grzybki to chyba na mozg padly i iles tam mln komorek mozgowych zezarly ha ha
Lepiej ubierac niz karmic. Pewnie teraz rosnie jak na drozdzach to wcina, ale to dobrze. I jak objazdy po komisach? Wpadlo cos w oko?
mój je dużo mnie, no może nie dużo,ale mniej...a od dwóch tygodni to już w ogóle cyrk. Niby je, ale trzeba go namawiać, zabawiać...ehhh juz czasem mam chęć tym rzucić, niech ma całodobową głodówkę
oby mu się zmieniło,bo na głowę dostanę
jenyyy jak Ty masz fajnie...raz podrzucisz małego jednej babci, a to drugim dziadkom...
hmmm właśnie liczę ile nie byłam na jakimś weselu czy komunii...wesele takie prawdziwe polskie, to jakieś 15 lat
a komunia, to chyba jak moi bracia mieli...Ale w sierpniu szykuje mi się impreza po-komunijna córki mojej koleżanki z Francji. Ma się odbyć w Pl, bo nie wszyscy mogą przyjechać w maju do Paryża...yyy w sumie to chyba nikt nie przyjedzie...dlatego potem robi drugą już u nas w mieście i mamy oficjalne zaproszenie

jezuuu jak mnie wkur...złapał, jak się zaczęłam drzeć przez telefon na niego!!!!!!!!!!!!! za jakiś czas przyjechali, mały jakby nigdy nic, oprócz obrzyganej kurki i fotelika samochodowego. Albo mu ogórek czy pomidor siadł na żołądku (jak to się mówi) albo zrobiło mu się niedobrze w aucie, albo może jak się darł w sklepie, to go pociągnęło trochę, a ptem poleciała reszta....Byle co się mogło zdarzyć, tak to jest z dziećmi!!!! u nas to był pierwszy raz, na dodatek trafił się tatusiowi i wielka afera!!!! no a winna jaaaa...bo dziecku dałam pomidora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i tak się zdenerwował, że musiał sobie aż piwo kupić na uspokojenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wieczorem tez dostał nakaz usypiania małego, dalej tam z nim lezy, nawet się nie zbliżam do pokoju!!! jak raz na tydzień...dwa nie dostanie opierdzielu to przeciez nie będzie!!!! bożeeeee co za chłop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale już niedługo
:-)
melduj się jak przebiega słodkie 'nic nie robienie' czy są jakieś spotkania trzeciego stopnia z kibelkiem itp.. no teraz już się nie wymigasz, masz czas, szef nie chodzi i nie sprawdza czy pracujesz czy na bb siedzisz
;-):-)
;-)

Oby tu tak zostało :-):-)
) i wyhaftował cały dywan i swoje ubranko na pomidorowo a zaraz miał być spacerek ;-) Nie ma to jak zabawa z Tatą ...
)
w koncu to niech on tez troche sobie heftow powacha i posprzata. 
dziekuje. Ja na szczescie zgage mialam ze 2 razy w ciazy, to dziekuje Bogu;-)mialam za to inne rzeczy, to moze jednak zgaga bylaby lepsza

nie potrafią funkcjonować .