Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Gatto fajnie to zrelacjonowałaś. Super ze wyjazd sie udał, tylko Cri było niewygodnie. U nas było podobnie ostatnio. Ale to ze zmęczenia Mieszko nie mogl w aucie zasna,. bałam sie stanąć na autostradzie i czekałam na zjazd na wro i tak sie płaczem zaniósł ze em nie mogl go uspokoić, slina z piana az mu z ust szła, wystraszyliśmy sie:-(tez miałam dylemat czy go wyciągać czy nie, ehhh
Zdrówka dla Cri, oby gile poszły precz.
Aleksis tak, co nd będziemy chodzic, az do 30/06.
Dzielnie działasz z praniem i prasowaniem. Przypomniały mi sie moje czasy szykowania. A torba juz spakowana?
Muma ja to mam znajomego od ubezpieczeń wiec mam problem z głowy, ale właśnie mi przypomniałaś ze za 10 dni muszę przedłużyć na kolejny rok, wiec z tysiaka muszę wyskoczyć

ehh i do tego przegląd wiec trochę kasy poleci, jak to chyba Aleksis napisała miałabym nowe buciki i torebunie;-)
Tere miłego wieczorku :-)
Katiuszka współczuję przebojów z Julusiem, oby szybko wszystko wróciło na swoje tory!
Gochson cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k a Ty gdzie sie dzis podziewasz?
Zuzu :*
U nas dzis dzień marudzenia, mojego płaczu
. Wczoraj Mieszka pochwaliłam ze wstał po 9, to dzis 7:30, 
Pomieszało mu sie czy jaki diabeł. Treaz juz spi, ale tez dałam troszke syropku. Dzien do dnia niepodobny.
Zaczęłam dzis z glutenem, moje dziecko nie umie pic z butelki,nie mówiąc o łyżeczce. Jak ja mam mu to podac??. Po tym wszystkim z bezradności poryczałam sie, em przyleciał z pracy, postawił do pionu, wzięłam prysznic, poszłam z młodym na spacer i było mi juz lepiej. Jutro dalej walczymy. Te 100ml to meeeeeeeeeeeeeeeeeega duzo sie wydaje
.
O****am chyba. Juz dwie rozne butelki wyciągnęłam, rozne smoczki do butelek. Dodam ze Mieszko nadal bezsmoczkowy, 4 rożne smoczki w domu leza i wlasnie leza. Nie ze chcialabym mu je wciskac, tylko jest problem ze tylko cyc i cyc
Ani@k jak Ty sonbie poradziłas jak Patrys tylko cyca jadł.
Zdrówka dla Cri, oby gile poszły precz.
Aleksis tak, co nd będziemy chodzic, az do 30/06.
Dzielnie działasz z praniem i prasowaniem. Przypomniały mi sie moje czasy szykowania. A torba juz spakowana?
Muma ja to mam znajomego od ubezpieczeń wiec mam problem z głowy, ale właśnie mi przypomniałaś ze za 10 dni muszę przedłużyć na kolejny rok, wiec z tysiaka muszę wyskoczyć

Tere miłego wieczorku :-)
Katiuszka współczuję przebojów z Julusiem, oby szybko wszystko wróciło na swoje tory!
Gochson cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k a Ty gdzie sie dzis podziewasz?
Zuzu :*
U nas dzis dzień marudzenia, mojego płaczu

Zaczęłam dzis z glutenem, moje dziecko nie umie pic z butelki,nie mówiąc o łyżeczce. Jak ja mam mu to podac??. Po tym wszystkim z bezradności poryczałam sie, em przyleciał z pracy, postawił do pionu, wzięłam prysznic, poszłam z młodym na spacer i było mi juz lepiej. Jutro dalej walczymy. Te 100ml to meeeeeeeeeeeeeeeeeega duzo sie wydaje

O****am chyba. Juz dwie rozne butelki wyciągnęłam, rozne smoczki do butelek. Dodam ze Mieszko nadal bezsmoczkowy, 4 rożne smoczki w domu leza i wlasnie leza. Nie ze chcialabym mu je wciskac, tylko jest problem ze tylko cyc i cyc

Ani@k jak Ty sonbie poradziłas jak Patrys tylko cyca jadł.