Hej Dziewczynki,
Weekedn długi ale się skończył i czas wrócić na BB ;-)
ALEKSIS &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja coś czuję, że to teraz, dziś się dzieje, w koncu Dzień Taty jest

Czekamy ***
Ja już doszłam do siebie, w sobotę był taki miły dzień , masaż, potem zakupy i wieczór przyjemny ;-) W ogóle Olek od paru dni śpi tak pięknie, od 21 do 8.30

co jest dla mnie szokiem ale bardzo pozytywnym, oby to się nie zmieniło
Wczoraj robiłam ten obiad z okazji Dnia Taty. Naprawdę słuchajcie, nie zaproszę więcej tej baby tak po prostu bo wypada, bo samotna i w ogóle... Po pierwsze się spóźniła, po drugie oczywiście foch, że kopytka, że nadzienie w kaczce , że to , że tamto. A ona aktualnie nie może...
Bo ona się odchudza teraz z trenerem osobistym !!!! K... , jest chrzestną mojej Julki i naprawdę nigdy nie mówiłam , że jej nic nie kupuje (zawsze się podpinała pod teściów) ale na przyjemności (koncerty, imprezy non stop trzy razy w tygodniu) i inne to ją stać. Dość tego, i naprawdę , naprawdę zapowiedziałam eMowi, że nie robię już imienin, Świąt itp Tylko urodziny dzieci zostają w kalendarzu ale też w wersji tortowo - ciasteczkowej. A Tatę będziemy zapraszać samego po prostu kiedy tylko będziemy chcieli.
I ona mnie pyta czy ja bym z trenerem nie chciała poćwiczyć, może bym i k... chciała ale po pierwsze nie mam czasu 3 razy w tygodniu jeździć na drugi koniec miasta a po drugie na bezrobociu jestem.
A po czwarte jak ja się teraz wezmę za siebie to gały jej za 2 miesiące jak się na urodzinach Taty spotkamy z orbit wyskoczą.
I wczoraj mnie tak głowa rozbolała , w sumie sama nie wiem po co się tak nią przejmuję, ale nie miałąm na nic ochoty już.
Lecimy z Glutkiem na spacerek szybki bo zaraz chyba lunie i wracam do Was
Aaaa śniła mi się
alex 
Spotkałyśmy się gdzieś w knajpce i tak sobie gadałyśmy, gadałyśmy i ona mówi, że ma taki apetyt i sama nie wie dlaczego i że @ jej się spóźnia i ciekawe co to znaczy

Ola, daj znać co u Ciebie ???? :-):-)
no i zapomniałam o najważniejszym wątku: kumpela szwagierki ma synka 2 tygodnie starszego od Olka. No i tamten wiecie, mówi, czyta, maluje, gra na skrzypcach i w ogóle jest genialny . I co chwilę mówiła; a tamten to już by zrobil tak.. albo srak . A najlepsze jest to , że za 4 lata pójdą chłopaki do jednej szkoły bo Oli pójdzie tam gdzie Julka a to rejon tamtego gościa, wtedy porównamy ;-)
A jak Julka była malutka to kilka razy usłyszałam od niej , fajna jest Julcia ale szkoda, że nie jest chłopcem... Zresztą teściowa też trochę na to chorowała
tere no tak jak Ci mówiłam, teściówka zahukana tamtą jest i jej dzieciarami, kobita nie daje rady już .. Ale będzie dobrze,
Tatę uściskaj !! ***